İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar

sibel'den memnun kalaniniz var mi?tavsiye eder misiniz? adi bir ara cok gecmisti sonra durdu. hatta buraga ve sibele fal baktiraniniz var mi?

kizlar

sibel'den memnun kalaniniz var mi?tavsiye eder misiniz? adi bir ara cok gecmisti sonra durdu. hatta buraga ve sibele fal baktiraniniz var mi?

Ben ikisine de baktırdımdı. Önce Burak sonra Sibel. Falları 70-80% aynı idi. Sibel inki çok daha detaylı ama.. İsim falan da veriyor. Fakat ikisinin de şans verdiği olay olmadı.
Burak'ın olmayacak dediği bir şey olmadı, bu hafta da olmayacak dediği iki şey. Boyun bölgesine dikkat et dedi. Zaten çok dertliyim bundan. Gelecek hafta MR ım var bir de.

Ama ikisinin de OLACAK dediği şeyleri bekliyorum daha. Burak 'ın 2. kere bakması, 1. sinden daha farklıydı. Bu durumda eskiden Sibel ile birbirine benzer falları, şimdi farklılaştı bayağı.

evet maalesef buragin 22 kasim-2 aralik arasi olacak dedigi sey olmadi. tarihler gecti
halbuki ne umutlanmistim!
zaten ben 1 yildir bu olay olsun diye bekliyorum gittigim istisnasiz her falci olacak dedi ve farkli farkli tarihler verdi ama olmuyor iste.yani bir tanesi de olmayacak deseydi bari.

Merhaba canım ellanın numarasını banada gönderebilirmisin lütfennn

narin90 reklamcı cıktı. biraz daha ilerler okursan anlarsın. ellada fos tabi.
dün itibari ile falların çıkması Allahın bi mucizesine bağlı :)
33 yaşımdayım artık. riske atıcak zamanım yok. geçmişe takılı yaşamanında anlamı yok.
inşallah falsız, mutlu ve huzurlu bi yıl geçiririm.
ha olurda mucize gerçekleşir fallar çıkarsa haber veririm

Burda bahsedilen Sibel den bu akşam için randevu aldım. Telefonda kahve falı bakıcak, bu konuda pek iddialı olmadığı söyledi, iskambil pahalı geldi.. Yorumlarımı yazarım..

slm kızlar symbol cafe serkan gıden var mı ?varsa yorum beklıyorum sonra ben falımı asnlatcam

tatlım ben 2ay once gıtmıstım pazar gunu kısa bakıyor serkan ama aradıgın butun cevapları alıyosun ve cok yogun herkese 10dak ayırsa sıra bıtmez:))neyse falıma gelelım.bana ısten cıkcaksın dedı denıze bakan bır ıs bulacaksın dedı eskı sevgılımın adını bıldı tarıf ettı ve senı arayacak dedı!aramaz cunku 5ay olmus sevgılısı old ogrendım dedım bana pazarlık yapma benle arayacak dedıysem arıcak dedı:)ve 3gun once aradıııı benı:)bana yaramaz o olmaz onunla kabul etme demıstı serkan dedıgı ıcın değil;benı terk ettıgı ıcın donmedım ama sonucta aradı benı onemlı olan oydu.kendıne dıkkat et kaza gelıyorum demez dedı:)))ordan cıktım eve gıttım aksam cay koymak ısterken elım yandı dogru acıle:)))

Ne diycemi bilemiyorum artık:/
Cok sıkıldım bu sacma reklam oyunlarından
Minik senin tavsiye edebilicem biri var mı burak dısında??

Merhaba canım bende ikisinide denedim... Burak tatlı sempatik bi çocuktu cokda umutlanmıştım ama hem çok kısaydı beni tatmin etmedi, verdiği tarihte guzel bi olay beklediğin bişi olucak demişti tam tersi oldu yani hayallırıklıgına ugradım enerji tutmadı diye düşünüyorum çünkü memnun kalan çok arkadasımız var bu sitede....

Sibele ilk kahve baktırdım agzım açık kalmıştı:)
Memnun kaldıgım için ve daha fazla detay ögrenmek istediğim için iskambilede baktırdım daha sonra...
Oda iyiydi memnun kaldım ama ücret yuksek malesef
O yuzden tekrar bi fal krizim tavan yapana kadar gitmem:))

Bu bakırköyde duygum cafe duygu hanım vardı ordan ayrıldı... Sımdi ataköyde bi cafede... Duygu gecmiş ve o an konusunda mükemmel:)
Erkek arkadasımdan ayrılalı 3 ay olmuştu, enerji gönderirim ben arar demişti ve 5 dk sonra aramıştı şok olmuştum:)

Enerjisi ıyı oldugu için ona gitmek istedim ama cok doluydu... Birde gelecek kesinlikle cıkmıyo duyguda hiç heveslenmeyin:) o anlık desatz oluyosunuz:)

Cok sıra vardı bizde gitmişken boş dönmeyelim diye cansu diye bi arkadasa baktırdık cok başarılıydı...
Bana kardesime ve arkadasıma baktı hepimiz memnun kaldık. Verdiği tarihlere daha var ama genel olarak basarılıydı...
Zaten benim henüz sibel ve cansu dışında memnun kaldıgım yok malesef

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. telde fal bakan elmira hanıma fal baktıran var mı ? yorumlar çok karışık bak bak bitmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…