İstanbul'da Fal - Falcılar

darısı başıma bana da 4lu rakamlar dedı engec ayın 14 u dedı...bugun dedıgı olay hakkında hıc bı gelısme yasamadım 14 u bekleyecegım artık :)

Merhaba, ben Aysun hanim'i bilen varsa eski musterisiydim,forumda daha onceden gecmisti adi,telefonunu bilen arkadaslar vardi,banada verdiler ama malesef kaybettim..Ck acil bulup gitmem lazim, telefonunu bilen varsa gonderebilir mi?

Bakırkoy Cıvıltı'da Suna ablaya gittim, beni gorur gormez halimden anladı ama cok kısa ve genel,az sey soyledi..Halbuki sabah ilk gidendim,acaba tekrar gitsem daha uzun bakarmı..

Merhaba, ben Aysun hanim'i bilen varsa eski musterisiydim,forumda daha onceden gecmisti adi,telefonunu bilen arkadaslar vardi,banada verdiler ama malesef kaybettim..Ck acil bulup gitmem lazim, telefonunu bilen varsa gonderebilir mi?

Cnm bu aysun nasıl bırı nekadara bakıyo nerde bskıyo cokmu soru sordum :) soledıklerı cıkıyormu

kızlar merhaba,

ben haftasonları kursa gıdıyorum kursta fal mevzusu gectı bır kız arkadasım bır falcı söledı ama benı gercekten etkıledı 30 yaslarında adı hakan yada baska bısey oda hatırlamıyor bırıne fal baktırmıs leventte bır cafe de baktırmıslar arakadslarıyla telı ve adı kızda yok eskı bır arakadsı getırmıs onları iş arkadası oda ısten cıkmıs ulasamamıs ama 1 sene once dedıgı herseyı kız yasamıs oda arıyor falcıyı ama bulamıyor bılen var mı gercı elımızde cok bır bılgı yok :) ama belkı onun gıbı baktıran bırılerı vardır :)

Emine Akkaya ya gidenler yorumlarını yazabilir mi? Benim 5. gidişim ve durum analizleri çok isabetli hatta detaylı diyebilirim her gidişimde cuk diye aynı şeyleri söylüyor fazla tutarlı akılmı okuyor anlayamadım, bu forumda bahsedilenlerin çoğuna baktırdım emine en iyilerinden fakat gelecekle ilgili Allah bilir.

Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum..

Canım merhaba.Ben baktıırdım Emine Akkayaya.Çok eski değil..Bir kere çok kısa bakıyor..2-3 şey söyledi bana o kadar.Fiyatı pahalı geldi.Hele o kadar kısa fal için pişman oldum açıkcası.Parama acıdım.Bana dedikleri çok genel ve sıradandı.Hani arkadaş ortamın da gırgırına baktırılan fallar gibiydi..Aralık ayı için bir tarih vermişti.Bakalım olacak mı?Zor görünüyor gerçi.Ve söylediği her şey verdiği her tarih o kadar uzaktı ki çıksa dahi unuturum:)İnşallah sana dedikleri gerçekleşir..Ben birçok falcıya gittim.Kimsenin dediği çıkmadı.Bir tanesi bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…