Kizlar fal baktirdim demistim ya bir kisiye dedikleri yavas yavas cikmaya basladi kayittan dinleyince dank etti:) bi kere daha gidicem haftaya aksam bamiyor cunku o zaman daha net anlatimda ve tavsiyede bulunabilirim kizlar
burağın söyledikleri çıkmadı demiştim ama dün çok şaşırdım çünkü burak bana aralıgın 2 li tarihlerine dikkat et demişti ve ben 2 aralık gecesi bi gelişme yaşadım ayrıca dün de başka bi beklediğim haber aldım :S haberiniz ola
Merhaba, ben Aysun hanim'i bilen varsa eski musterisiydim,forumda daha onceden gecmisti adi,telefonunu bilen arkadaslar vardi,banada verdiler ama malesef kaybettim..Ck acil bulup gitmem lazim, telefonunu bilen varsa gonderebilir mi?
nan bu hükümet düşünmeyi bile yasakladı falı yasaklasa çok mu :)
yasaklarsa yasa dışı olur , fal kafeler kapanır. vergi alamaz kıt akıllılar :)
bakırköyde marmara han nerde?birda bu bayana baktıran oldumu daha önce.birde marmarahanı bilen biri varsa tarif edebilir mi?
Bakırköy meydan dan aşağı sahile doğru yürürken solda.
Ayse hanım ne kadara bakıyor ve randevusuz alıyor mu?
ayse hanım gitmeden arıyorduk daha rahat oluyor 25 tl olmus :) pazar gunlerı kapalıı :)
ayse hanım gitmeden arıyorduk daha rahat oluyor 25 tl olmus :) pazar gunlerı kapalıı :)
Telefonunu yollayabilir misin?
Şimdiden teşekkür ederim
Nasıl peki?çok mu iyi bakıyo arkadaşlar?
Bakırköy meydan dan aşağı sahile doğru yürürken solda.
prim verilecekmiş minikkk
Emine Akkaya ya gidenler yorumlarını yazabilir mi? Benim 5. gidişim ve durum analizleri çok isabetli hatta detaylı diyebilirim her gidişimde cuk diye aynı şeyleri söylüyor fazla tutarlı akılmı okuyor anlayamadım, bu forumda bahsedilenlerin çoğuna baktırdım emine en iyilerinden fakat gelecekle ilgili Allah bilir.
Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?