İstanbul'da Fal - Falcılar

şekerim elmira nın söyledikleri çıktı mı sana? dün baktırdım, neredeyse Burak la aynı şeyleri söyledi

şekerim elmira nın söyledikleri çıktı mı sana? dün baktırdım, neredeyse Burak la aynı şeyleri söyledi

çıkmaz mı çıktı. yalan söleyemicem. ama ayrıntılar , olaylar çıktı.
iş hayatımı zaten hiç bilememişti bunu oda kabul eder. ama esas önemli olayda uzun vadede verdiği tarihler geçti gitti. çıkmadı yani.
çıkar mı ? hiç sanmam

son zamanlarda gittiğin ve çıktı dediğin birisi var mı? Burak'a ilk baktırdığım fal büyük oranda çıktı ama asıl olay için verdiği tarihler hatta son iki ayda baktırdığım 20 ye yakın falcının verdiği tarihler tuttmadı. O nedenle elmira yı sordum

Bu forumda adını göremedim ama Ataşehir de Ebru evinde ve telde bakıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum, 2 kez baktırdım kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Elmira ya geçen sene baktırmıştım, evet kadın pozitif konuşuyor olumlu şeyler söylüyor hatta o dönem çok hoşlandığım biri vardı bu sene kesinlikle evlilik olacağını söylemişti tabiki baktırırken bile salladığı belliydi ama ne geçmiş ne durum ne gelecek en ufak bişey tutturamadı bana, bu kadına verilen paraya yazık.

En son Burağa baktırdım telde, birçok baktırdığım diğer sallamasyon falcılara göre iyiydi, şu anı iyi yorumluyor, tutturamadığıda oldu, gelecekle ilgili çok takılmıyorum gelecek değişebilir her zaman.. Ama genel olarak memnun kaldım..

son zamanlarda sadece buraka baktırdım.
çıkar dediğim kimse yok. burakın verdiği tarih gelmedi zaten.
fallar çıksa idi bugünü (doğum günüm) yalnız geçirmezdim :)

Burağa telefonla baktırınca para ödemesi nasıl yapılıyor, birde arar aramaz hemen bakabiliyor mu yoksa onda da randevu mu veriyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Birde ücreti ne kadardı?

Son düzenleme:
slm kızlar symbol cafe serkan gıden var mı ?varsa yorum beklıyorum sonra ben falımı asnlatcam

cnm bu serkan nasil bakio? ben ordaykn leventi bekliodm benimki levent cünkü...serkani bekleyn bi kiza sordm nasil bakio diye.ilgimi cekip sormam su yönden dolayi oldu..durmadan birileri serkana gelio ama iki dak oturup kalio sonra digeri sonra digeri...cok kisa bakio..neyse kiza sordm.oda bana evt kisa bakio ama güzl bakio dedi...gelecek 2 ay sonrasina kadar yorum yapio dedi..baskada bisi bilmiorm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…