tatlım gönderdim... aldın mı? gidince de yorumlarını yazarsın artık
turta ne yaptın enfali ? :)
canım gitmedim,hiç fal hevesim yoktuama alışveriş havam vardı bir sürüşey aldım hatta dedim fala verdiğim paralarla neler alırdım nelerrrrr:))
Ay hepimiz akillandik:) anneme soz verdim her ay bir ceyrek altin alip sana verecegim, saklarsin benim yerime dedim. Ben saklasam bozdururum zirt pirt:)
Aydinlanma cagimiz basladi kizlar:)
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. telde fal bakan elmira hanıma fal baktıran var mı ? yorumlar çok karışık bak bak bitmiyor :)
elmiraya baktırıp yorum yapacak olan yok mu :///
crazydaisy sana zahmet bana da verir misin anna nın telini?
Şebneme zaten baktırıyorum ama arada krizim tutuyor tekrar baktırmak için ama Şebnem her zaman hem telefonunu açmaz, annesiyle iletişim kurmak ve bir gün önceden randevu almak gerekiyor. Bir de çok sık baktırınca kızıyor, söylediklerimi bu kadar sık baktırınca olma sürelerini uzatıyorsunuz gelmeyen 6-7 aydan önce diyor. Yani arada iyi yedekler olması gerekiyor, biraz ayıp oldu ama ne yapayım hissettiğimi yazdım.
Bana da Elmira'nın telefonunu verir misiniz?
Şebnem bilgilerini nasıl verebilirim bilemiyorum size? Daha yeni üye oldum.
KK'ya hoşbulduk ama fal bakımına uzun bir süre ELVEDA! Zaten 4-5 aydır ayda 1 baktırırsam baktırıyordum ama en son geçen Salı günü Üç Vakit Didem'e baktırarak finali yaptım:)
Fal denilen şey akıllara zarar... İnsanda akıl tutulması yapıyor. Uzak durmak gerek uzak...
Yıl sonu yada 2013 başlarında Allah ömür verirse her zaman olduğu gibi Anna'ya giderim o kadar.
Allah herkesi fal illetinden kurtarsın...
ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
bende uzun zmndr baktırmıyorum ama kız kıza cafeye gittiğimizde eğlencesine cok baktırdık.ve bnm gozlemlediğim o anki şeyleri durumları biliyorlar üzüntülerimi endişelerimi ama gelecekle ilgili tek birşey bilemiyorlar sallıyorlar:) tabe tutarsa cok iyi falcı diye insanların ağzindan düşmüyor ama bende o kadar dediklerinin tersi cıktı ki şimdiye kadar anlatamam.
Kızlar şu Başak Hanımın lafı geçmez oldu salı günü gitmeyi düşünüyorum da baktıranlar iyi yada kötü izlenimlerini bi paylaşsa benimle ne güzel olur çok karmaşık bi ruh halinde ve büyük umutlarla baktırıcam çünkü
Kızlar şu Başak Hanımın lafı geçmez oldu salı günü gitmeyi düşünüyorum da baktıranlar iyi yada kötü izlenimlerini bi paylaşsa benimle ne güzel olur çok karmaşık bi ruh halinde ve büyük umutlarla baktırıcam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?