İstanbul'da Fal - Falcılar

hayır gitmedim :) iyikide gitmemişim 100 tl cebimde kaldı :)
şimdi akşam eğlencede yicem çıtır çıtır :)
hiç bi falcı başarılı değil :) ahada kız kıza gidiyom gezmeye

Kızlar eskiden bakırköy laf cafe de Şeker abla vardı bı kaç sene önce baktırmıştım inanılmazdı ne söylediyse çıktı. Şuanda onu arıyorum gören duyan varsa lütfen bilgilendirsi. :) En son avcılar calpyso cafe de çalışmış geçen sene ama şuanda o cafe kapalı şeke

canım gitmedim,hiç fal hevesim yoktu ama alışveriş havam vardı bir sürüşey aldım hatta dedim fala verdiğim paralarla neler alırdım nelerrrrr:))

Ay hepimiz akillandik:) anneme soz verdim her ay bir ceyrek altin alip sana verecegim, saklarsin benim yerime dedim. Ben saklasam bozdururum zirt pirt:)
Aydinlanma cagimiz basladi kizlar:)

Ay hepimiz akillandik:) anneme soz verdim her ay bir ceyrek altin alip sana verecegim, saklarsin benim yerime dedim. Ben saklasam bozdururum zirt pirt:)
Aydinlanma cagimiz basladi kizlar:)

bende her ay altın almaya başlayabilirim,abuk sabuk şeylere para harcıyor duruyorum. Arada bir fal krizi tuarsa kızlar gün yapalım birbirimize fal bakarız paramızda cebimizde kalır:)

Fala önceden sürekli para veriyordum. E herşey oturdu yerine giden gitti. Hiç tutan bir falcı yok. Ha arada bazı ufak tefek şeyler tutuyor olmasını dikkate almıyorum on şey atmış ikisi tutmuş onu arkadaşım da yapar. Boşa para vermeye gerek yok bende istiklal caddesindeydim önceden olsa hemen bi falcıya girerdim aklıma geldi asla dedim. Gittim sınava hazırlık kitabı aldım.

crazydaisy sana zahmet bana da verir misin anna nın telini?

crazydaisy Anna'nın teli için teşekkürler.

Telefonu alınca farkettim ki aynı telefon bende nadya olarak kayıtlı. Annesi idi Nadya. 5-6 sene önce baktırmıştım. 200 TL gerçekten büyük rakam ve çok farklı bir beklentiyle gidiyorsunuz karşılığı mı??? Kocaman bir sıfır...

Şebnem'i veya Sİbel'i denemeyi tercih ederim.
Şebnem'in numarasını bir arkadaş verebilir mi acaba?

Şebnem'in telini rica edebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler

sevgili Dragaya, özel msj hakkım yok. e-mailin varsa verebilir misin Anna ile ilgili sormam gereken bikaç şey var.
teşekkürler

Kızlar şu Başak Hanımın lafı geçmez oldu salı günü gitmeyi düşünüyorum da baktıranlar iyi yada kötü izlenimlerini bi paylaşsa benimle ne güzel olur çok karmaşık bi ruh halinde ve büyük umutlarla baktırıcam çünkü

bana ne dedıyse cıktı

superrrrrrrrrrrrrrrrrr allah ondan razı olsun

Canım ben basaka gıttım daha oncede yazmıstım basak hanım ıyı bakıyo soledıgı hersey dogru bana tarıh vermedı baskalarına vermıs ve oldu sadece cok soru soruyor bılgın olsun

Ben de yazmıştım bu konuda ama yine yazıyım senin için.

Şahsi görüşüm 10 dakikalık bir fal için 30 TL vermeye değmeyeceği yönündedir. Çok genel bir faldı benimkisi. Bir de yavaş konuşan bir bayan, bana baya daral gelmişti:) Terelelliydim o ara ondan olabilir:)

Karmaşık ruh halinde daha bir sakıncalı fal işleri:) Kendimden bilirim:) İnan alkole yönelsen bile faldan daha az tehlikeli o dönemlerde:)

Burağa 2. kez baktırdım çok tutarlı daha öncede beğendiğimi yazmıştım, gelecek herzaman yüzde ellidir, kimse bilemez değişebilir. Burağa baktıranlar lütfen bana yorumlarınızı yazabilirmisiniz, şu anı ve başka birinin düşüncelerine yoğunlaştığında size de söyledikleri doğrumu tutarlımıydı? bu çok önemli şuan benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…