İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu konuda %100 tutarlıydı bende.
yakın gelecekte sölediklerinide yaşadım.
ama asıl olayda sanmıyorum dediğin gibi %50 %50 :)
sana kimsenin falı çıkmaz bi rahat dur diyo
ee bende rahat duruyorum

Buse'ye baktırdım bugün. Enerjisi gayet pozitif. Daha çok geleceğe yoğunlaşıyor. Burak'tan sonra ilk kez birisi bu kadar etkiledi beni açıkcası. Yakın ve uzun tarihli verdiği şeyler var. Umarım çıkar ve paylaşırım.

Bu arada Burak'ın ve Elmira'nın bana söylediği şekilde ilerliyor herşey. hem iş hem aşk konusunda. Bekleyip göreceğiz bakalım:))

Bu konuda %100 tutarlıydı bende.
yakın gelecekte sölediklerinide yaşadım.
ama asıl olayda sanmıyorum dediğin gibi %50 %50 :)
sana kimsenin falı çıkmaz bi rahat dur diyo
ee bende rahat duruyorum

merhaba minik nasılsın? :)) aylar sonra bir girip bakayım dedim.seni görünce şaşırdım hala tam kadro burda mısınız? Bu arada sana bir sürprizim var:))
bir gün ayarla da sana güzel bir fal bakayım.En azından bir fal baktırasında ki paran cebinde kalır! Hatta burdan görüştüğün çok yakın tanıdığın falkolikler var ise, onları da çağırabilirsin. Ama 5 kişiden fazla olmasın çünkü bir kişi en az 30-45 dakika sürüyor. Bi falda benden olsun!

Not: (Söylememe gerek yok heralde tabi ki ücretsiz)

Hiç tavsiye etmiyorum kadın herkese sende büyü var diyip bir sürü para istiyor. Teli vardı silmiştim..

niye karalıosun ki ben de büyü de yok vs nedense bana sölemedi.
sadece çok fal baktırmışsın tüm negtifleri çekmişsin dedi.
zaten telde bile rahatlıosun bilip bilmeden karalamayın.sizde büyü çıkmış olabilir hatta beğenmemiş de olabilisinz ama genellemek ayıp...

Bir falcı size asla tam geleceği söyliyemez görebildiği kadar belli gerçekleri söyliyebilir Eğer herşeyi bilio olsa kendini kurtarır.. Mükemmeli aramayın...
Fal baktıran kişinin Energisi cok önemlidir ön yargılı gittiyse zaten o fal batar cünki falcı energi alamaz..
Fala süresine göre asla cok para vermeyin cünki fal baktırırken sadece belli konuları öğrenmeye gidersiniz... Gerisi unutulur.
Herzaman bir falcıya baktırdığınız ilk fal cok önemlidir asla unutmayın 2.si falcıyla sizin yakınlığınıza bağlıdır..
Bir falcı size umut vermez sizin ona gitme amacınızı yansıtır siz umut almaya gidersiniz... Eğer gerçekten tam olarak gerçkleri duymaya hazırsanız o gerçekleri size söyler ztn..
( Ben umut vermiyorm karşı tarafın ciddi ruhsal problemi yoksa. Kendime yapılmasını istemediğim için o yuzden fazla tepki almışlığım var alışkınım )
Yüz okuyan ağızdan bilgi alan cok fazla falcı var piyasada cünki bu iş ticarete döküldü ben bakmya başladığımda parmakla sayılırdı falcılar... Oyüzdne tepkilisiniz normal!
Büyüye asla bulaşmayın bedava yada paralı!!
Depresyona giren büyü olduğunu düşünüyor dünyanın paralarını veriyosunuz yazık günah...
Sevgiliniz size büyüyle asla bağlanamaz 21. yüzyıldayız uyanın..
Size büyü olduğunu söyliyen falcı ticaret insanıdır parayla büyü bozulmaz..
Dikkat edin fazla gelen paralarınızla hayır yapın daha cabuk halledersiniz işlerinizi..
Asla unutmayın inancınız olsun yada olmasın şükredin nekadar şükrederseniz okadar fazlası gelicektir..
Bu arada ;
21 aralık tarihi insanları ölüm korkusu ve ölüm sonrası yaşamla yüzleştirmek için atılan bir tarihtir bilinç altınız kodlanıyor Korkmayın ve cok takılmayın..!

Bir falcıdan bize not

Canım karalamıyorum fikrimi söyledim sadece geçen sene telde baktırmak için aradığımda bakamam üzerindekini çözmek lazım önce dedi sonra bir arkadaşıma da aynı şeyi söyledi, bionerjisi gerçekten olabilir ama bu tür konularda dikkatli olmak gerekir.

BEN TAVSİYE ETTİĞİM İÇİN İSTER İSTEMEZ AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM.
ben zaten falla alakası olmadığını bioenerji uzmnı olduğunu,fallardan aldığımız negatifi temizlediğini kaç kere yazdım siz fal için aradıysanız tabi menun kalmazsınız,zaten negatifi olmayan birine var demıyor bana demediği gibi..
fal baktırcaksan zaten onunla irtibata girmenin alnlamaı olmadığını defalarca söledim.gerçi benm çok falım geldiğinde arayıp soruorum görmuyorum dediyse de olmuyo diğerleri gibi olcak şu günü bekle demiyor bu bağlamda falcıdan falcıya koşmuyorum..ben sayesinde uzun süredir falll baktırmıyorum ki zamanında günde 3 kişiye bile baktırıodum.görüyorum ki bi çok kişi fallardan madur.ben faydalandım siz de faydalanın istedim ama insan negatif olunca bunları bile başka anlıo yada nasıl anlamak isterse.ben zamanında burada kitap da tavsiye ettim.minik tabiriryle elimde tuz falcı peşinde de koştum.. insan farklı psikolojide oluyor falın negatifliğinden....
.........

arkadaslar kurtulusta anna diye bi falci var bi arkadasim vardi her söledigi cikiyor diyordu arkadasla görüsmüyoruz artik.anna nin nosu nu bilen varsa yazabilirmi lütfen uzun zamandir ariyorum.

etoiles çok teşekkür ederim:))) buarada enfali tavsiye etmiyorum 3 kişi gittik hiçbirimizinki çıkmadı,duygu da sadece isim biliyor bi numarası yok symbol deki serkanada gitmiştim ondanda memnun kalmadım burağı denicem ve yazıcam mutlaka

yazdığım yazıyı yollayan falcı buraktır :)
deli sabahın köründe yollamış bana.
ilk falımıda net hatırlıyom onla baktırdığım :)

Benzer şeyi benim arkadaşımda yaşadı Onada dakika bir gol bir büyü dedi !

ben acil falima baktirmak istiyorum, almanyada yasiyorum bana yardimci olabilirmisiniz arkadaslar? uzaktan uzaga telefonda yada msn de ne bilim bi sekilde fal baktirmam lazim

burağın telefonunu bana da yazabilir misiniz ?

merhaba
aylar oldu belkı de gırmeyelı
ama tam su anda karsımdakı kısının dusuncelerını bılmek ıstıyorum, cok karısıgım
gecmısı arastırdım 3861 yada 3681. sayfalarda yiğit diye birinin iyi olduğunu yazmışsınız.
yerı nerde telefonu varsa telefonunu yada onerebılecegınız bırı varsa yazmanızı rıca edıyorum
Tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…