Burağa 2. kez baktırdım çok tutarlı daha öncede beğendiğimi yazmıştım, gelecek herzaman yüzde ellidir, kimse bilemez değişebilir. Burağa baktıranlar lütfen bana yorumlarınızı yazabilirmisiniz, şu anı ve başka birinin düşüncelerine yoğunlaştığında size de söyledikleri doğrumu tutarlımıydı? bu çok önemli şuan benim için..
tubili canım banada tekirdağdaki falcının telini yazarmısın.. bellavidas@yahoo.com
bu falcının telefonunu ben de rica edebilir miyim lütfen..teşekkürler
Bu konuda %100 tutarlıydı bende.
yakın gelecekte sölediklerinide yaşadım.
ama asıl olayda sanmıyorum dediğin gibi %50 %50 :)
sana kimsenin falı çıkmaz bi rahat dur diyo
ee bende rahat duruyorum
Hiç tavsiye etmiyorum kadın herkese sende büyü var diyip bir sürü para istiyor. Teli vardı silmiştim..
niye karalıosun ki ben de büyü de yok vs nedense bana sölemedi.
sadece çok fal baktırmışsın tüm negtifleri çekmişsin dedi.
zaten telde bile rahatlıosun bilip bilmeden karalamayın.sizde büyü çıkmış olabilir hatta beğenmemiş de olabilisinz ama genellemek ayıp...
Canım karalamıyorum fikrimi söyledim sadece geçen sene telde baktırmak için aradığımda bakamam üzerindekini çözmek lazım önce dedi sonra bir arkadaşıma da aynı şeyi söyledi, bionerjisi gerçekten olabilir ama bu tür konularda dikkatli olmak gerekir.
Arkadaşlar kaçtır yazıyorum lütfen biriniz yardımcı olun burağın iletişim adresini yazarmısınız lütfeeennnnn!!!!((
Canım karalamıyorum fikrimi söyledim sadece geçen sene telde baktırmak için aradığımda bakamam üzerindekini çözmek lazım önce dedi sonra bir arkadaşıma da aynı şeyi söyledi, bionerjisi gerçekten olabilir ama bu tür konularda dikkatli olmak gerekir.
Burağa 2. kez baktırdım çok tutarlı daha öncede beğendiğimi yazmıştım, gelecek herzaman yüzde ellidir, kimse bilemez değişebilir. Burağa baktıranlar lütfen bana yorumlarınızı yazabilirmisiniz, şu anı ve başka birinin düşüncelerine yoğunlaştığında size de söyledikleri doğrumu tutarlımıydı? bu çok önemli şuan benim için..
ben acil falima baktirmak istiyorum, almanyada yasiyorum bana yardimci olabilirmisiniz arkadaslar? uzaktan uzaga telefonda yada msn de ne bilim bi sekilde fal baktirmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?