İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar iyi geceler.Benimde pek çok falcı deneyimim oldu.Sıralıyorum;
Melekler Gülşen:Tek geçerim.Acı tatlı ne varsa söylüyor.
Melekler:Cihan fena değil ama ben pek elektirik alamadım.
Melekler Şengül:Geçmişi bildi ama gelecek olmadı şengül olmadı.
Kadınlar kahvesi Meryem:Onuda çok met ettiler fakat o da fos arkadaşlar.
Kapris İmam:Çok met ettiler fakat fos.Boşverin gitmeyin.
Hande Ünlü:İnanın hayatımda ki en saçma fal seansıydı.Bende netten görüp gittim ama paraya yazık oldu.

Elmiraya gitmek istiyorum fakat iletişim bilgilerini bulamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim :)

kızlarrr herkese kocaman bir merhaba...uzun zamandır yazmıyorum,siteye ilk defa yazacağım,bir baktım eskilerden bir çok isim gördüm.duygulandım,hem tanımasam da dertlerini bildiğim için eski dostları görmüş gibi oldum hem de hala burada olmasına,hala faldan umut beklemesine üzüldüm,burdaki sevgili arkadaşların...bende de durum çok farklı değil,hayatım düzene girmiş değil.fakat kangren olmuş beklentimden vazgeçtim.hemen hemen hiçbir falcının bilemediği yönde devam ediyor hayatım.size tek tavsiyem,beklenen özellikle geçmişteyse beklemeyin,geleceğe bakın,yeni ihtimallere açık olun,ben yeni ihtimallerden yana da gülemedim henüz ama en azından korkunç bir umutsuzluktan kurtuldum,en azından yeni ihtimallere açık olduğumdan umudum var artık...ve dediğim gibi hayatın gerçeği en güvendiğim falcının tahminlerine biraz yakındı ama o bile bu günleri bilemediiiiiii.....herkese mutluluklar,yaşadığınızın ne zor olduğunu ben de hala yaşadığım için çok iyi biliyorum,ne olur bol bol dua edin,mutlu olalım,burdan mutluluk haberi alırsam,kendim yaşamışa yakın bir mutluluk hissedeceğim...

kizlar

formdan dustuk bu aralar..herkesin hayati guzel falcilara ara mi verildi ne :)

bence herkes falcılardan umudu kesti :)
hele benim işlerim fallık değil mahkemelik artık
herşeyim belirsiz ama falcı falcı gezemicem
bi kovulsam , tazminatımı alsam,işimi açsam,yeni aşk bbulsam,annem düzelse pek bişi kalmıcak aslında
koyverdim hayatı , takıncada değişmiyo , fala gidersem artık eğlencesine.
eski fallardan cıkan olursa yazarım ama pek ihtimal yok artık.
he bu sayfadan kopamıyom o ayrı
bağımlı oldum sanırsam

nerde çalışıyor burak ? bilgilendirebilir misin?

minik

hepimiz bagimliyiz..bu bir gercek :) annene acil sifalar umarim iyilesir biran once. mahkemelik is demissin. benim de 7-8 aydir cozulmesini istedigim uzerine fal baktirdigim tek konu mahkemelik..tarihler tutmuyor hic beklemekle gecti aylarim...umraniyeden pendige istanbulu gezdim resmen fal baktiricam diye :)

bugun annayi deneyecegim yazarim sonuclari size..

beylikdüzü veya avcılar tarafında oturan 20tl ye fal bakan bir bayan varmış.her dediği çıkıyormuş.bu kadını tanıyan var mı?
ek bilgi kafe falcısı değilmiş lütfen yardımcı olun bu kadın hakkında başka bir bilgim yok.
bu kadın orta yaşlarda imiş.

nerde çalışıyor burak ? bilgilendirebilir misin?

dün itibarı ile bende buraka baktırmış oldum:)aslında bundan 6 ay önceydi yanılmıyorsam cafede baktırmıştım o zaman beni cidden şaşırtmıştı daha sonra ismini burada sık duyunca birdaha baktırmak istedim söyledikleri parelel idi güzel bir fal oldu tlf dahi konuşurken o kibarlığı falcıdan ziyade samimi konuşması ablacığım demeleri hoşuma gitti galiba ileri tarihlerde yine baktıracağım yakın zaman verdi 18,20 aralık bekleyip görüceğim yine paylaşırım buradan

benim bi arkadasim her gittiginde sasiriyordu inanilmaz iyi biliyor diyordu 2hafta öncesine kakdar bile.ben ulasabilirmiyim bilmiyorum anna ya ama tavsiye ederim kurtulusta kaliyor ama bunun haricinde baska bi bilgim yok.
baktirdiktan sonra mutlaka paylas bizimle bende cok merak ediyorum..

büyük konuşmak istemem ama bi fala 200 tl veremem.
o yüzden anna benim için baştan elenmiş durumda.
napıcak hayatın sırrını mı sölicek bana

bu burağin telini ozelden mesaj atarmnsnzzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…