Bir önceki sayfada yazmıştım.
Bir önceki sayfada yazmıştım.
hangi yazindan bahsediyorsun canim baktim bulamadim
hangi yazini diyorsun canim bulamadim
ama yinede burağa baktırmanı tavsiye ederim telde bakıyor
tamam önemli degil. peki msn de baktirma sansim yokmu.ücret ne aliyo ?
kizlar
formdan dustuk bu aralar..herkesin hayati guzel falcilara ara mi verildi ne :)
burakın bu forumdaki eski müşterilerinden biriyim. bana çıkan falları oldu. tarihleri geçip çıkmayanlar oldu. hala süresi gelmeyenler de var. onlar da belki çıkar belki çıkmaz. forumda adı duyulmadan önce çok fazla eş dost akraba götürdüm ona. bi kısmı ağzı açık ayrıldı, bazıları hiç bir şeyimi bilemedi dedi. yanisi fal tamamen şans işi. benim gittiklerim içinde anla ilgili bir şeyin varlığını söyleyebilen tek falcı o olduğu için ben buraktan başkasına gitmiyorum artık. ki inanın 50ye yakın kişiye gitmişimdir. bu demek değil ki istanbulun en iyi falcısı burak. ondan birşey olmayacağını düşünmekteyseniz, demek ki elektriğiniz tutmamakta. bu kadar hayret etmekte olmaya gerek yok. kısmet. ben de ne umutlarla kimlere gittim burada duyup. fos çıktı. bu kimsenin suçu değil. geldim, ben beğenmedim yazdım ve bitti.
bence herkes falcılardan umudu kesti :)
hele benim işlerim fallık değil mahkemelik artık
herşeyim belirsiz ama falcı falcı gezemicem
bi kovulsam , tazminatımı alsam,işimi açsam,yeni aşk bbulsam,annem düzelse pek bişi kalmıcak aslında
koyverdim hayatı , takıncada değişmiyo , fala gidersem artık eğlencesine.
eski fallardan cıkan olursa yazarımama pek ihtimal yok artık.
he bu sayfadan kopamıyom o ayrı
bağımlı oldum sanırsam
minik
hepimiz bagimliyiz..bu bir gercek :) annene acil sifalar umarim iyilesir biran once. mahkemelik is demissin. benim de 7-8 aydir cozulmesini istedigim uzerine fal baktirdigim tek konu mahkemelik..tarihler tutmuyor hic beklemekle gecti aylarim...umraniyeden pendige istanbulu gezdim resmen fal baktiricam diye :)
bugun annayi deneyecegim yazarim sonuclari size..
nerde çalışıyor burak ? bilgilendirebilir misin?
kizlar burak hafta sonu asmin cafedemu bilen varmi ?
minik
hepimiz bagimliyiz..bu bir gercek :) annene acil sifalar umarim iyilesir biran once. mahkemelik is demissin. benim de 7-8 aydir cozulmesini istedigim uzerine fal baktirdigim tek konu mahkemelik..tarihler tutmuyor hic beklemekle gecti aylarim...umraniyeden pendige istanbulu gezdim resmen fal baktiricam diye :)
bugun annayi deneyecegim yazarim sonuclari size..
büyük konuşmak istemem ama bi fala 200 tl veremem.
o yüzden anna benim için baştan elenmiş durumda.
napıcak hayatın sırrını mı sölicek bana
dün itibarı ile bende buraka baktırmış oldum:)aslında bundan 6 ay önceydi yanılmıyorsam cafede baktırmıştım o zaman beni cidden şaşırtmıştı daha sonra ismini burada sık duyunca birdaha baktırmak istedim söyledikleri parelel idi güzel bir fal oldu tlf dahi konuşurken o kibarlığı falcıdan ziyade samimi konuşması ablacığım demeleri hoşuma gitti galiba ileri tarihlerde yine baktıracağım yakın zaman verdi 18,20 aralık bekleyip görüceğim yine paylaşırım buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?