bugun falciya gitmek istiyorum. anadolu yakasinda git diyebilceginiz biri varmi arkadaslar :26:[/QUOT
Kadıköyde istanbul kafeye gidebilirsin şehriban hanım ve sema hanım var. Dün Şehriban hanaım'a baktırdım. Kahve falı yorumu iyiydi deneyeceğim. Sema hanım Tarot konusunda başarılı. Kuyubaşında Arzu hanım'a gidebilirsin.
canim simdi aradim o cafeyi de sence hangisine baktiriyim sema hanim mi sehriban hanimmi ?
banada yollarmısın hocanın telefonunucnm banada yollarmısın hocanın numarasını
arkadaşlar ben kahve falım didem diye facebook hesabı olan didem e baktırdım tlf da.. çünkü şuan istanbulda değilim.. Daha önce de baktırmıstım..biçok seyi söledi..bugün beni şok etti.. 9 gün sonra şöyle şöyle olacak dedi.. Ve ben o tarihte istanbuldayım..dediği olursa yazarım...
banada yollarmısın hocanın telefonunu
selamlar uzun süredir uğramıyordum siteye:))pek de bişey değişmemiş:)
neysem gülşenin dediği olcak gibi olmuştu ama olmadı kızlar haber veriyim dedim:):))
ama kızlar fal işini bıraktım ben ya artık baktırmıyorum gidiyorum çanta alıyorum kıyafet alıyorum takı alıyorum zaten onların dedikleri olsaydı onlarda o güçcücük cafelere tıkılı kalmazlardı dimi:)gerçi onların dediği hiç bişeye inanmadım ne dedilerse atıyosunuz saçma demiştim ki geldiğim noktada haklıyım:) hakkımızda hayırlısını diliyorum
derdiniz neyse sıkıntınız neyse Rabbim yardımcınız olsun inşallah Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.bol bol dua edin iyi şeyler düşünmeye çalışın ve ben anladım ki benim dualarım kabul olmuyorsa bunun sebebi fal:)niye diyceksiniz bir rüya sebebiyle Allah tarafından hissettirildiğine inanıyorum ne zamanki bu fal olayından vazgeçicem Allahım o zaman gönlümdekini vercek inanıyorum buna.neyse baktırana sözüm yok yanlış anlaşılmasın çünkü insan öyle dibe vuruyorki merak içinde fallardan medet umuyor işte o çaresizliği biliyorum ben ama benim için bitmiştir.yine de iyi falalrınız çıkar inşallah:)
sabahtan beri agliyorum. 2.5 senedir bu haberi bekliyorum ben. insallah sizinde hersey istediginiz gibi olur sevdiklerinize kavusursunuz.
duygusal en son senin hakkında fal için fizana gitti , bir daha haber alınamadı demişlerdi
Onun gibi bir şey fizana degil ama manisaya kadar gittim sorma minik amma velakin toparladim kendimi :))
keree ulasaniyordum 2-3gundur dun kendisi beni aradi. Yeni hat almak zorunda kalmis. dedimki haber gelmedi o bana dediki ben sana sali gunu 1hafta sonra dedim dedi.
Kizzzzlarrrr bugun haber geldi eski erkek arkadasimin arkadasindan. erkek arkadasimin benimle konusmak istedigini; sorunlari oldugunu ve bekliyip beklemeyecegimi sordu. ben sok! hala kendime gelemedim
Bu eski erkek arkadasimi unutmak icin biriyle konusuyordum o adamla olmiycak dedi. adamin baglanma sorunu var dedi. anlayacagin her iliskiye iyi demiyor.ay ınanmıyorum ya ciddi misin canım çok sevindim ama bu adam bana ilişkimle ilgili gelecek için kötü şeyler söylemişti ona da üzüldümhadi bakalım hayırlısı, gelişmeleri bizimle paylaş
ay ınanmıyorum ya ciddi misin canım çok sevindim ama bu adam bana ilişkimle ilgili gelecek için kötü şeyler söylemişti ona da üzüldümhadi bakalım hayırlısı, gelişmeleri bizimle paylaş
Bu eski erkek arkadasimi unutmak icin biriyle konusuyordum o adamla olmiycak dedi. adamin baglanma sorunu var dedi. anlayacagin her iliskiye iyi demiyor.
kizlarrrr hala elim ayagim titriyorrrr inanamiyorummm hayal gibi. insallah senin karsina simdiki iliskinden daha iyi biri cikarda mutlu olursun.
ne demisti peki cnm
keree ulasaniyordum 2-3gundur dun kendisi beni aradi. Yeni hat almak zorunda kalmis. dedimki haber gelmedi o bana dediki ben sana sali gunu 1hafta sonra dedim dedi.
Kizzzzlarrrr bugun haber geldi eski erkek arkadasimin arkadasindan. erkek arkadasimin benimle konusmak istedigini; sorunlari oldugunu ve bekliyip beklemeyecegimi sordu. ben sok! hala kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?