- 2 Eylül 2021
- 17
- 5
- 36
- 23
Asmin demeti denediniz mibeylikdüzü serpil’e giden var mı? arkadaşımla deneyimlemeyi düşünüyoruz. çok kısa bakıyormuş ama isim biliyormuş sanırım gelecek için 50/100 çıkmış. asmin’e eskiden çok gidiyordum ama asaf falan aşırı tırt sakın gitmeyin. guvinda vardı o baya iyiydi ama o da herkese bakmıyordu sanırsam. yeni yerler var mı bilmiyorum bakırköy civari vs
demet değil de ferda denemiştim berbattı asla bi şey bilemedi iki dakikada başından kovmuştu.Asmin demeti denediniz mi
Ben de aradım kafeyi, yok mirza dedilerAyy nasıl güzel haber
Ben gittim serpile,çok tavsiye edemeyeceğim.beylikdüzü serpil’e giden var mı? arkadaşımla deneyimlemeyi düşünüyoruz. çok kısa bakıyormuş ama isim biliyormuş sanırım gelecek için 50/100 çıkmış. asmin’e eskiden çok gidiyordum ama asaf falan aşırı tırt sakın gitmeyin. guvinda vardı o baya iyiydi ama o da herkese bakmıyordu sanırsam. yeni yerler var mı bilmiyorum bakırköy civari vs
Katılıyorum arkadaşa bende tavsiye etmiyorumBen gittim serpile,çok tavsiye edemeyeceğim.
Asmin demet çıkmadı.telve demeti hatırlamıyorumAsmin cafe demet ve tellwe demet falı çıkan/çıkmayan var mı?
Yukarıda yazdım alıntılamayı unutmusumAsmin demet çıkmadı.telve demeti hatırlamıyorum
Ben de istemiştim sizden tahmin de ettim.. bu duyduğumu direkt olarak değil dolaylı yoldan öğrendim. Neyse başka falcılara devamcok kisiye numarasini daha veremem demistim kendisinin soylemesi daha iyi oldu. ben vermiyorum sandi herkes neden vermeyeceksem
Ben de istemiştim sizden tahmin de ettim.. bu duyduğumu direkt olarak değil dolaylı yoldan öğrendim. Neyse başka falcılara devam
melekler kahvesi azize ye baktıran var mı? taksim melekler kahvesinde kim iyi? asminde kimi tavsiye edersiniz daha önce demete gitmiştm mevcut drumları bilmişti,ama gelecek henüz cıkmadı
Ben beğeniyorum Azize’yi. Anda çok iyi gelecekte de iyi bencemelekler kahvesi azize ye baktıran var mı? taksim melekler kahvesinde kim iyi? asminde kimi tavsiye edersiniz daha önce demete gitmiştm mevcut drumları bilmişti,ama gelecek henüz cıkmadı
Ben çok pembe buldum onun falını ,herkes çok mutlu çıkıyor faldan zaten :))Ben beğeniyorum Azize’yi. Anda çok iyi gelecekte de iyi bence
Gelecekte nasılazize olumsuzu da soylemisti o yonuyle sevmistim ama anlik iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?