Arkadaşım okadar falcı gezmişsin hepsi kötü kötü
emekki sende bir iletişim sorunu var yada hayatın çok entrasan kimse bilemiyor :=)
kusura bakma daynamadım
canım bu cakra sevgi nerde bakıyor.
canım sen beşiktaştaki nihale gitmişdin
beebısm walla yardımcı olmaya calısyorm belkız bayag adı duyulmus ama herks super yada kotu dıyebılyoo her falcıya dedıgmız gıbı kısye gore degısıyoo bazı arkdslar gıbı sana kesınlıkle gıtmelısın mukemmel falan demıyım:)oyle bı falcı yokk anlatamadık
Ben artık fal baktırmıycam karar aldım.bekliycem şehriban ve Meryem nerdeyse aynı konuştu çünkü bu ay süre verdim onlara.bakalım çıkar inşallah dedikleri
Kızlar maıl adresım nazenik74@hotmail.com
canım senin özel msjın varsa bi bana dönüş yapabilir msiin ?
cnm msja döndgün için cok tskler ancak ben yine dönüş yapamıyorum 100 olması gerekiyormus yazdıgım yorumun burada yazınca hep karısıyor diye özel msj istemiştim özel msjlar mailini bi atabilir msin bana
bana mı yazıyosn tam anlmdm bebem:)gece kafa yernde olmuyorr bısey sormk ıstersn cwp werm burdan
cnm aynen sana söyledim mailini bi özel msj olarak atabilir misn diye . ya ben burada bulana kadar konu degişiyor o yzden istedim fal konusu
cok mu safsınız? çok mu safız? diye düşünmeden edemiyorum.. Bu adamla telde konuşmasam bir nebze acaba mı diye sorabilirdim kendime ama.. burda sizin yorumlarınızı okudukça gülüyorum kusura bakmayın:) Bu adam falcı falan değil, 2 cümle kurması bunu anlamama yetti, dolandırıcı ve savcılığa verilmesi gerekli... beyala gibi kaç mağduru vardır bilinmez..
Ben artık fal baktırmıycam karar aldım.bekliycem şehriban ve Meryem nerdeyse aynı konuştu çünkü bu ay süre verdim onlara.bakalım çıkar inşallah dedikleri
heheheh yanlış yazdım gitmişmişdin dicektim gülişşcim
kızlar aranızda su karakuşun tılsımlarını deneyip sonuç alan warmı? yani bu tılsım çalışmaları etkilimi?
venüsü istiyomda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?