bende işlem yada dua için hoca çok aradım,bakmadığım araştırmadığım hoca kalmadı,eninde sonunda tesadüfi bir şekilde gittiğim bi falcıda konuşmalara tanık oldum,usteledim,araştırdım,we kendimede işlem yaptırdım yapılır yapılmaz 3gün sonra tuttu,şok oldum..çok ilginç şeyler yaşadım ama yaşadıklarımın tılsımı bozulmasın diye kimseye anlatmadım..
Benimle de paylaşırmısın rica etsem. Çok ihtiyacım var. Özelden yazarsan sevinirim.
kızlarrrr an itibariyle sevgilimden ayrılmış durumdayım. Var mı ilişkiler konusunda önerebileceğiniz iyi bi falcı?
gidelim kardeş, gidelim
abooo ne oldu ki arasana beni tatlım kontur var mı sende yoksa mail falan yaz özelden faceden ne oldu
şoktayım şimdi canım, biraz atlatayım öyle konuşuruz. böyle bitmesi gerekiyomuş demek ki.
şoktayım şimdi canım, biraz atlatayım öyle konuşuruz. böyle bitmesi gerekiyomuş demek ki.
o kadar çok fal baktırdımki hangi birini anlatim
ben gittiklerime gitmek istemiyorum :S en tutarlısı, en tatmin oldugunu söyle canım
doğru bencede şoktasınnadamdan ayrılıyorsunn aynı dakika içinde siteye girip falcı soruyorsun bravoo
ben gittiklerime gitmek istemiyorum :S en tutarlısı, en tatmin oldugunu söyle canım
tabikide serap bana en tutarlısı oyduu ve yanılmadığımıda anladım çünkü burdan gidenlerde çok memnun
serapa gidelim mi gizemm_90 :S
Geçmiş olsun.umarım en yakın zamanda varışırsınız.
Fakat,bu ayrılık durumunu mis cafe gülşen bilmiş miydi?
Yanlış hatırldmıyorsam ,onada girmiştinşz.
olur canım gideriz:S bana özel msj hakkın varsa mailini bi atar msın bizde bugun yubile ile serapa gitsek mi diyoduk
ona gittiğimde de ayrıydık canım, 10 gün saydı o gün barışacaksınız arayıp özür dilemesi gerekiyor dedi. arar ama özür dilemez diye düşündüm dediği gibi olmuştu. pek uzun bakmıyor zaten o yüzden bu dönem ile ilgili bi şey söylememişti.
tamam ama bekliyom barışırsınız kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?