Kimliği ve hatta cinsiyeti bile bilinmeden (nick) giriş yapılıp, küfür haricinde düşüncelerini ve deneyimlerinizi serbestçe dile getirdiğiniz bir platformda..
Küfür ve ağır hakaret edilmediği müddetçe hiç bir avukat buradaki kimseye dava açamaz.
Birini "Falcının kendisi olmakla suçlamak" insanların şahsi fikirleridir ve özgürce dile getirebilirler.. Kaldı ki Falcılık günümzde insanlarında kuyruğunda beklediği ticaret haline gelen vergisi ödenen bir meslek halini almıştır. Ve buna benzetilmek suç kapsamında değildir.
Küfür ve ağır hakaret edilmediği müddetçe hiç bir avukat buradaki kimseye dava açamaz.
Birini "Falcının kendisi olmakla suçlamak" insanların şahsi fikirleridir ve özgürce dile getirebilirler.. Kaldı ki Falcılık günümzde insanlarında kuyruğunda beklediği ticaret haline gelen vergisi ödenen bir meslek halini almıştır. Ve buna benzetilmek suç kapsamında değildir.
Ben suan bunları okuyunca kendim bile utandım.
Hiç uzatmadan yazmak istiyorum ama yazdiklarinizin hangi birine cevap verilir bilmiyorum.cunku burda bende verdim numarasini ve bende yıllardır tanıyorum kendisini sevgili yak_den ben az önce görüştüm kendisi ile onlarda aile avukatıyla birlikte internet uzerinden aldiklari numaradan yetkili KAZEN bey olarak çıkan yetkiliye ulaşmaya calisiyorlar hatta kendisi siteye üye oldugumuda bildiği için yazmami rica etti avukat EMEK ÇETİN ulaşmaya çalışıyor. Herkesin bir ailesi var gerçekten ayıp kimse kimseye zorla fal baktirmiyor ki kaldiki kadın ben zaten o siteden diyenlere cvp bile vermiyorum diyor.Ve okadar ulaşmak isteyen varken nasıl oluyorda bu kadın burdan bi üye oluyor dusuncenize sasiyorum. Yazilanlari sadece ben ve benim gibi diğer üyeler söylüyor zaten cvp olarak şunu söyledi yıllar öncede aynı şeyleri söylediler evet ben okumada yapıyorum falci dışında kimsenin boğazına basmiyorum elimde msjlar dekontlar hersey var sadece yetkiliye ulaşmaya çalışıyorlarmis buarada konu acilmisken soyleyeyim ben yıllar önce kendim de o okumalari yaptırdım hemde bosanmadan donerek ve halada allah razı olsun derim benim canım yanmadi ama konular buraya kadar gelmiş pes doğrusu