İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım önceki yorumlara baktım buldum "bağcılardaki nilüfer" bunu çok methediyordu ilk yorumlar.. sen hiç denedin mi?

Bi de bana o bağıclardaki sedanın ulaşım nosunu vs vs verir misin özelden?

Bağcılarda olan bayanın adresini hatırlıyomusun canım yakınım ben giderim

Canım önceki yorumlara baktım buldum "bağcılardaki nilüfer" bunu çok methediyordu ilk yorumlar.. sen hiç denedin mi?

Bi de bana o bağıclardaki sedanın ulaşım nosunu vs vs verir misin özelden?
Tatlım nilufer mi kadının adı bilmiyorum vallahi sedanin iletisim bilgileri de yok bende 5 sene onceydi diyorum ya :) hem seda pahalı simdi kim bilir kac para yapmistir çok geleni oluyor diye uçuk rakamla bakıyordu bu falcilari biz bu denli pahali yapiyoruz halbuki kimse rağbet etmese o kdr pahali yapmayacak düşünün 2010 da 50 tl para vermistim suya ise 70 e bakıyordu 2010 yılında iyi para yani anlatiyorum evet ama gercekden bilgileri yok bende

Bağcılarda olan bayanın adresini hatırlıyomusun canım yakınım ben giderim
10 tl ye bakan Bağcılar dere yolunda bi sokakdaydi git bul desen bulamam seda ise güneşli de evren mahallesindeydi onuda bul desen bulamam ama evran mahallesine gidip sorsan gösterirler belki evinin orda parkin icinde ismek givi bi kurs vardi birde pazar alani vardi geniş büyük bi arazi evren minibuslrri geciyordu evinin ordan ama hatirlamiyorum birde bakın gidin baktirin diyemem kadın hem pahali hemde 5 sene oncesiydi iyi araştırın ben sadece deneyimimden bahsetmek istedim

Sana çıkmış baya canım iyi hatırlıyosun gene evet biliyorum evren mahallesini :)daha net hatırlayan vardır belkimm

Canım o o zaman kesin nilüfer. Adını değiştirmiş :)
çünkü nilüferden de ilk sayfalarda güneşlide diye bahsediyorlardı

Canım o o zaman kesin nilüfer. Adını değiştirmiş :)
çünkü nilüferden de ilk sayfalarda güneşlide diye bahsediyorlardı
Yok hayır kesinlikle nilüfer o değil sitede de ismi seda diye geciyordu hatta bir ara hile yapıyor denildi günahına giremem ben dikkat ettim öyle bisey yapmadı heryerden gelenleri oluyordu dedim ya 4 saat sıra bekledim diye ben bu kadını nasıl hatırlamam :) mahvolmustum

Bi bulsak ya şu sedayı yeniden
kızlaar yok mu biilenn

Bi bulsak ya şu sedayı yeniden
kızlaar yok mu biilenn
Bak bi odaya alıyor genc 28 li yaslarindadir simdi iki erkek çocuğu vardı. Bi kağıt veriyor ortasina dikdortgen çiziyor oraya sormak istedigin 3 tane onemli soruyu sor diyor yaziyorsun sonra o kagidi katla diyor tabi o esnada kadinin arkasi donuk oluyor katladikdan sonra yirtip avuclarinin icinde tut diyor ttuyorsun sana bisiler soylettiriyo sonra orda ne sormussan tek tek söyleyip cevaplarını veriyor bakın agzimla gene söylüyorum buradan bi kaç baktiran hile yapıyor dedi ama ben kesinlikle görmedim kefil olup baktirin diyemem durum böyle ben evinde kamera varmi diye de baktim yoktu :) çünkü ne yazmissam soyluyordu sasiriyordum

Hmm işin şov kısmı etkileyici :) mühim olan sorunun cevabının gerçek hayatla örtüşmesi öyle de olmuş gibi sanırım

Hmm işin şov kısmı etkileyici :) mühim olan sorunun cevabının gerçek hayatla örtüşmesi öyle de olmuş gibi sanırım
Aslinda show da olduğunu düşünmüyorum o verdigi kagitlarin kenarına arapca biseyler yazıyordu arapca yazili kagidin ortasinada sorularini soruyorsun iste neyse en azindan kahve telvesi ile bakmiyordu :) kahve telvesi bana inandirici gelmyor

Hike yapsa nolur ya bu insanlar ne garip?
hadi soruyu hileyle ögrendi diyelim. Cevapları da hileyle söylicek değil ya. Bu kadar insan kuyruk olmuş sırf kagıtta yazdıgımız cevapları tahmin etsin diye kadının zekasını ölçme amaçlı değildir herhalde ahah baya güldüm ya.
Sonuçta sen aldıgın cevaba bakmalısın ne garip insanlar var hey Allahım. İstedikleri cevabı alamayınca hile yapıyo cart curt. Mutluluğu haketmiyorum demiyolar da

Sen yarın gidip bulursan bize de söyle tatlım ya hepimiz merak ettik :)
önemli olan gelecekte dedikleri çıkıyo mu o.

Aa bakın bide o zamanlar birisi burada medyim rahman demişti ona da gittim anasını satiyim :) adam işi ticarete dokmus ofisi felan var vergisi izin ruhsati diplomalari bile var neyse gittim girdim iceri bekleme odasinda bekliyorum bir sürü kişi var aramizda konusuyoruz cok iyi hocaymis felan neyse sonunda gördüm hic hocayada benzemyor gencecik adam suya baktı ve bana dediki vazgec buncocukdan seni o gözle görmüyor harbidende oyleydi yaa çok bahtsizim ama bu adam daha cok şifacı gibi

Ayy ama öyle deme tatlım gercekden o kadar çok dolandırıcı gördük ki kandırıldık ki artık temkinli davraniyoruz.

Ayy ama öyle deme tatlım gercekden o kadar çok dolandırıcı gördük ki kandırıldık ki artık temkinli davraniyoruz.

O da doğru. Ben de mesela asmin kafe zazaya gittim. Tavsiye etmiyorum. Ki bana olumsuz yorumlar yapıyor gerçekleri söylüyo dediler diye gitmiştim. Olunsuz yorumdan hiç rahatsız olmam ama muhabbet ediyor yaa çok iyi bakamadı. Kendi yorumunu katıyor bunu farkedebiliyosunuz yani. Off napıcaz kime güvenicez o zaman

Valla bende bilmiyorum işte geçmiş de bana doğruyu söyleyenleri işte şimdi düşünüp burda yazıyorum :) geçen eyip sultanda bir kadına baktirdim teyzem hakkında olumsjz şeyler söyledi hayir benim teyzem öyle biri deil dedim kadını tersledim simdi düşünüyorum da gercekden teyzem bana samimi gelmiyor bir konu varda aramizda olan . Ben artk en en en iyilerini gördüğüm için bazi sizin beyendikleriniz bana çok komik geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…