İstanbul'da Fal - Falcılar

Sen en çok kimi beğeniyosun peki
bi de didemi biliyo musun
elmira var mesela onu da beğenirim ben

Sen en çok kimi beğeniyosun peki
bi de didemi biliyo musun
elmira var mesela onu da beğenirim ben
Didem bak kişi analizleri iyiydi iyi tarif etti güzel olucak dedi iki güne irtibata geciceksiniz dedi 3. Veya 4. Gün oldu çıt yok elmirayada 3 4 sene olmustur baktirali simdi düşünüyorum dedikleri çıkmış burda onu beyenende var beyenmeyende ben kendi falıma bakiyorm dogru konusmus iste :)

Sana neler dedi canım
Arkadasima baktiklari cikmadi ama burada bu kadar yaglanip ballaninca arayim dedim bi saat verdi aradim mesgul bir saat sonra ise acmadi bilgilerini at dedi mesaji okumadi ertesi gun bi saate bakarim dedi aradim acmiyo sonra bi ton yalan bahane. Sonra acti ve uste cikti inkar etti randevu vermedim dedi. Boyle oyaliyo gunlerdir. Fali iyi kotu bilemem, gerci arkadasa cikmadi ama, bedava bakmiyo bu insanlar biz onlara gore zaman ayarliyoruz bu nasil bir saygisizliktir. Kahin saniyolar kendilerini.

Bana aksam 5 de ararim yogunum dedi yarim saat sonra arayip bakti 50 tl az degil evet

Su bağcılar olayına takıldım neden mi önceden orda otururduk teyzem zamanında bır kadına baktırmış kaçarak ewleneceğini falan bilmiş ama nerden baksanız 15 yıl öncesi bu anneme sorayım bir bende eger oysa annemi alır gıderim bulan yok galiba bağcılarda ki seda yada kimseyse adını ...

Canım benim dedigim kisi teyzene bakan deildir ben 25 yaşındayım bana fal bakan seda hemen hemen benle ayni yasti güneşli evren mahallesinde oturuyor.birde teyzemin komsusu varmis kemahat diye biri kadına jeepli meepli gelenler oluyormuş gecen teyze kizimi gonderdim banada baksin die aa ben mahalledekiler bilmyor fal.baktigimi saniyordum bıraktım ben ama bakarim demis ses seda yok daha :)

Elmira nerde canım? Nosu var mı sende? Bide o kadına bakmayı unutma olur cnm.

Elmira nerde canım? Nosu var mı sende? Bide o kadına bakmayı unutma olur cnm.
Elmira nerde vallhi bilmiyorum 3 sene onceydi demistim ya ama sitede arastir nosunu bulursun sanırım sedayada yarın gider bakarim inşallah unutmazsam :) burdan bi arkadasa nomu verdim hatirlat diye insallah oda hatirlatir sizde o arada geçmiş yorumlara bakın kafanizds fikir olussun ben iyi dedim diye gidip baktirmayin

Merhaba arkadaşlar. Tarot özlem adında bi bayana fal baktıran varmı bilgi almak istiyorm yardm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…