İstanbul'da Fal - Falcılar

Burası herkese acık yer ben sunu anladımmkı sız cok ıyı fal bakan bırılerını yanlıs yorum yaparak yok sole bole dıyıp kalaralıyosunuz kım senınoraya tuttusa artıkk

Sence nasildi canim ya? Hicc inanasi gelmiyo insanin karsindakinin sevdgi insanla transa gecicegne fln
Bence gayet başarılıydı canım ama şunu bilmen gerekir bu fal değil trans hali yani o kişinin hal ve hareketleriyle senin hakkındaki düşüncelerini öğreniyorsun. Bana gelecekle ilgili bir şey söylemedi ama durumda başarılıydı yani.

Merber sorunun ne senın hayırdır cok ısmını duydumm okan beyın falını begendım sen bekcımısınn orda okan ısmını duyunca sana bıseler oluyo hayırdır bu kıskanclık be oluyo bıtane bayan memnun kalmamıs dıye cok yanlıs karalamabyoluna gıdıyosunuz sız ıkı kısı karalama yapıyosunuz ayıp ınsanları yanlıs konusma yapnayınn
insanları topuklu ayakkbılar almaya modaya uygun giyinmeye kuaföre gitmeye yönlendirirm de sana gidip bal baktırmaları için yönlendirme yapmam. Buranın yorum yapan şahıslarına lütfen saygılı ol sen beğendiysen iki haftada bir gidip fal baktırıp arkadaşlarınla sen şoka gir :)) herkes halinden memnunkn kendini bu kdr belli etme artk.

insanları topuklu ayakkbılar almaya modaya uygun giyinmeye kuaföre gitmeye yönlendirirm de sana gidip bal baktırmaları için yönlendirme yapmam. Buranın yorum yapan şahıslarına lütfen saygılı ol sen beğendiysen iki haftada bir gidip fal baktırıp arkadaşlarınla sen şoka gir :)) herkes halinden memnunkn kendini bu kdr belli etme artk.
Merber kim ben onu anlamadım sana mı demiş bu arada bir yerde oldugumu yazmış ona da bir bak derim

Merber kim ben onu anlamadım sana mı demiş bu arada bir yerde oldugumu yazmış ona da bir bak derim
Merber adlı kullanıcı bn siteye üye olduğmda yorum yazıyodu ama görmüyorum bayadır yazdığını. Aman istediği kdr yazsın okan gerçktn cvp verilmeye değer bi şahıs değil. Saçmalık ötesi.

Merber adlı kullanıcı bn siteye üye olduğmda yorum yazıyodu ama görmüyorum bayadır yazdığını. Aman istediği kdr yazsın okan gerçktn cvp verilmeye değer bi şahıs değil. Saçmalık ötesi.
Başka yere yazacağına yanlış mı yazdı dedim ben de anlamadım yani. Aynen cevap verdikçe ard arda mesaj yağmuruna tutuluyoruz. Okanın da Türkçesi bir garipti bu kişi de bir tuhaf yazıyor. Neyse kimse salak değil burada nasılsa övsün kendi kendine ya da kendi kendini....

Sadece sıze guluyorumm anlasıldı senınoraya bırısı paralı dıkmıs ayıp senın falınn cıkmamıs olabılır ama benım butun cevremın falı cıktı gayette menunuz baktırmaktann bu kompleks nedenn acaba bız okan beyın falını begenıyoruz dıye sıze bı haller olmusss sureklı karalama modundasınızz ama herkez memnun sız ıstedıgınızı dıyebılırsımız sızı komse galeye almazz hangı mekan sahıbıne calısıyosanızz artıkk bellı bayan olmadıgınız erkek oldugunuz profılınızınn olmamasından bellı ayıp sızınn

Hangı mekana calısıyosunn yelız bos gezen oldugun bellı ınsanlarınn memnunıyetı sızı rahatsızz edıyo bence arkadasım kıskanmayan bence ınsanlarınm goruslerını

Sadece sıze guluyorumm anlasıldı senınoraya bırısı paralı dıkmıs ayıp senın falınn cıkmamıs olabılır ama benım butun cevremın falı cıktı gayette menunuz baktırmaktann bu kompleks nedenn acaba bız okan beyın falını begenıyoruz dıye sıze bı haller olmusss sureklı karalama modundasınızz ama herkez memnun sız ıstedıgınızı dıyebılırsımız sızı komse galeye almazz hangı mekan sahıbıne calısıyosanızz artıkk bellı bayan olmadıgınız erkek oldugunuz profılınızınn olmamasından bellı ayıp sızınn
Galeye almıyoz seni okan

Maskaralık derken arkasımm neyın maskarıgından bahs edıyosunn anlamadımm

Bence terbıyesızlık yapmayın once kıbarlık ogrenın bır bayana okan falan dıyıp hayırdır arkasım duzgunn konus bence okan falan dıyosunn erkek olan sensın ınsanlara ouun yapmayın

Türkçe konuşsan da ne dediğini anlasak. Karşındakine saygın olsun doğru dürüst yaz lütfen. Ayrıca profil fotondaki de sensin evet yabancıyım diye bağırıyor.

Bence terbıyesızlık yapmayın once kıbarlık ogrenın bır bayana okan falan dıyıp hayırdır arkasım duzgunn konus bence okan falan dıyosunn erkek olan sensın ınsanlara ouun yapmayın
Erkek gibi atarlanıyosun şüpheliyim :)) valla terbiyesizliği sen yaptn en başta . Sen milleti soyarsan faln boş çıkarsa ki durumu bile özetleyemezsen böyle olur.yapcak bişi yok. Sana kolay gelsn ama burdan ekmek çıkmaz yani insanlar gözünü açıyo bu tür olaylara artk bizde bir falcıya istediğimiz yorumu yaparız sen buna engel olamazsn.

Durust bayanım ama senın burda sahsın erkek olup bayan kılında fek oldugun bellı bence cnm gayet herseyı bıldı sen erkeksınn anladınn bayan kılına gırıp ıyı fal bakan bırıne ıftıra atma onunden ye bence hangı mekana calısıyosan artıkk yelız sadece sana guluyorumm:)

Durust bayanım ama senın burda sahsın erkek olup bayan kılında fek oldugun bellı bence cnm gayet herseyı bıldı sen erkeksınn anladınn bayan kılına gırıp ıyı fal bakan bırıne ıftıra atma onunden ye bence hangı mekana calısıyosan artıkk yelız sadece sana guluyorumm:)
Yahu istediğimi yazarım falı tutmadı çıkmadı bilemedi bu kdr basit. Sana bildiyse ne alaa karalama yok bunda yorum var. saldırılarından herkes bıktı ama her gelene saldırıyosn okanın adını bn değil yapğn hareketlerle sen karalıyosun. Biz sadece yorum yapıyoruz. Anladın mı Okan !!

Bir bayan böyle konuşmaz kusura bakma anladınn bu ne ya aksanın da değisik Okanın da değişikti. Gir bak yorumlarıma ben başka konulara da yorum yapıyorum. Papağan gibi aynı şeyi yazmıyorum senin gibi. Sen bence yorumlarına yazdıklarına pardon yazamadıklarına gül bence ben sana ilk günden beri gülüyorum bir öven sensin paraladın kendini :)

Bana bak otlakcı bayan dıye orda kendını gosterneye calısıyosunn bos gezme calıs hangı mekan sahıbıne baglısan bu tarz karalama yaparak para kazanma gıt calıs bey efendı SEN ERKEKSIN ınsanları bayan kılına gırıp kandırmayınnn sızle daha fazla muatap olmucamm

Bana bak otlakcı bayan dıye orda kendını gosterneye calısıyosunn bos gezme calıs hangı mekan sahıbıne baglısan bu tarz karalama yaparak para kazanma gıt calıs bey efendı SEN ERKEKSIN ınsanları bayan kılına gırıp kandırmayınnn sızle daha fazla muatap olmucamm
Bence de olma. Önce yazmayı öğren bence sonra gel burda yorum yap. Ayrıca otlakçı sensin kötü söz sahibine aittir. Burdan yönetime sesleniyorum yetmedi mi sizce de artık?!!!!

Ya nası bişisin sen böyle be işin gücün yok galiba söylediğin şeye inanmamızı Bekliyosun. Bi tane falcıda görmedim senin yaptğn hareketi yapanı. Bende yönetime sesleniyorum. Bizde dahil buradaki insanları rahatsz ediyor ayrıca yellliz_90 ve bana resmen hakaret ediyor. Yönetim artık yeliz inciye bir bakmanızı rica ediyorum.

Back
X