- 7 Eylül 2015
- 32
- 0
- 1
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ulaşırsan burdan yazar mısınKızlar Didem'e ulaşabilen var mı teli kapalı mesajlar iletilmiyor numarasını değiştirmiş olabilir mi
Valla ulaşabilceğimizide sanmıyorum bence numarasını değiştirdi ve önceden Hakkı'nda yazılanlar da doğru bana kalırsa klasik Didem ortadan kayboluşu bakalım yeni ismiyle ne Zaman ortaya çıkarUlaşırsan burdan yazar mısın
Bakacağı fal vardı aylar geçti
Pelin cok kotuydu ben baktirmistim, iskambil kagitlarindaki sayilara gore birseyler uyduruyorduo günkü arkadaşım tekrar gitmek istiyor birlikte gidersek ben peline baktıracağım onu da çok methettiler![]()
Bakarim der bakmaz, hep bir bahanesi hem bir sorunu vardir, zamaninda cok fal baktirmisligim var kendisine.. Size tek tavsiyem dideme hic bulasmamaniz.. Zaten kendisine de ulasilmiyor, buyuk ihtimalle tlf numarasini degistirdi..Ulaşırsan burdan yazar mısın
Bakacağı fal vardı aylar geçti
bende diyorum didemin whatsapp neden kapalıBakarim der bakmaz, hep bir bahanesi hem bir sorunu vardir, zamaninda cok fal baktirmisligim var kendisine.. Size tek tavsiyem dideme hic bulasmamaniz.. Zaten kendisine de ulasilmiyor, buyuk ihtimalle tlf numarasini degistirdi..
Illa telefonda fal baktiran biri isterseniz de yigit iyidir, zehra da fena degil ..
Gitti desene fal parasıValla ulaşabilceğimizide sanmıyorum bence numarasını değiştirdi ve önceden Hakkı'nda yazılanlar da doğru bana kalırsa klasik Didem ortadan kayboluşu bakalım yeni ismiyle ne Zaman ortaya çıkar
Ankara sayfasında hakkında çok olumsuz yorumlar varbende diyorum didemin whatsapp neden kapalı
zehra abla iyi bence
bana dediği bi kaç şey çıktı
durum analizleri falan baya güzel
bi de ne zaman yazsam gece de olsa dönüyor
tavsiye ederim
Sen para yatirdin da mi bakmadi ?Gitti desene fal parası
Umarım çıkar ortaya belki bayramdandır
Ankara sayfasında hakkında çok olumsuz yorumlar var
her falcı için olumsuz yorumlar oluyor ama :)Ankara sayfasında hakkında çok olumsuz yorumlar var
yiğitin telini alabilir miyim canım?her falcı için olumsuz yorumlar oluyor ama :)
ben burdan 4 kişiye baktırmıştım
yiğit-burak-didem-zehra
yiğit anı geçmişi iyi biliyor ve gelecek ile ilgili dedikleri çıktı bi şey hariç
burak anı geçmişi biliyor gelecekte dedikleri çıktımı hatırlamıyorum
dideme 2 kez baktırdım gerçekten iyiydi,dediklerini de hakkatten yaşadım ama baktırmıycam bi daha uzun bi süre
zehra abla da anı geçmişi gayet güzel yorumladı hatta dediği bişeyleri yaşadım
didem ile zehra ablanın dediği bi kaç şey ortak
yani enerji diyoruz ya sanırım ondan kaynaklı iyi yada kötü bakması
Yok burda bi arkadaş yaşamış yazmış ben değilSen para yatirdin da mi bakmadi ?
Bu yiğit bakırkoyde ki mi yiğit?yiğitin telini alabilir miyim canım?
şuan izmirde...Bu yiğit bakırkoyde ki mi yiğit?
sen bunu daha önceden demiştinDidem'in dediği tek bir şey çıksaydı bana (2 defa baktırdım) üzülürdüm şu an ulaşılamıyor oluşuna da, gelecekle ilgili dedikleri de, verdiği tarihler de hep patladı. Ona Şehrazat olarak da baktırdım ben, doğal olarak orda yazılanlar da patladı. Anı biliyor evet, ilk baktırdığımda çok etkilenmiştim, ikinci baktırdığımda dalga geçer gibi baktı, notlarından okudu da, notlarımı bulamıyorum ayağına yattı falan, gerçekten aptal yerine konulduğumu hissettim ve çok öfkelendim. Yani üzülmeyin, ha parasını kaptıran varsa giden paraya üzülsün tabii de, ah vah bir didem vardı diye ağıt yakılacak bir falcı değil bence. Gerçi ben henüz 'işte bu' dediğim falcıyı da bulamadım. Hepsi ağız birliği yapmışcasına aynı şeyleri söylüyor bana, sonuç sıfır.
Telefonla mı bakıyor varsa numaradı atabılır mısın memnun kaldıysan?şuan izmirde...
evet cnm telefonda bakıyor ve evet memnundum yalnız öyle uzun bakmıyor taş çatlasın 10-15 dakka :)Telefonla mı bakıyor varsa numaradı atabılır mısın memnun kaldıysan?
Ücretini ve numarasını özelden atabilir misin ?evet cnm telefonda bakıyor ve evet memnundum yalnız öyle uzun bakmıyor taş çatlasın 10-15 dakka :)