İstanbul'da Fal - Falcılar

Pelin cok kotuydu ben baktirmistim, iskambil kagitlarindaki sayilara gore birseyler uyduruyordu
Aa gercekten mi, benim Bakırköy'de gittiğim bir falcı da öyleydi laf Cafe Zeynep hanım, o da melek kartlarına göre uyduruyordu valla kendimi tutamadım güldüm

Aa gercekten mi, benim Bakırköy'de gittiğim bir falcı da öyleydi laf Cafe Zeynep hanım, o da melek kartlarına göre uyduruyordu valla kendimi tutamadım güldüm

Merhaba bende yeni üye oldum aslında o kadar çok falcıya gittimki anlatamam. Zeynep hanıma benimde gitmişliğim var ve banada saçmalamıştı. Laf cafede Çiğdem' le Andaç'a gittim. Çiğdem'in dediği bazı şeyler çıkıyor ama asıl beklediğimin zamanı var.

Merhaba bende yeni üye oldum aslında o kadar çok falcıya gittimki anlatamam. Zeynep hanıma benimde gitmişliğim var ve banada saçmalamıştı. Laf cafede Çiğdem' le Andaç'a gittim. Çiğdem'in dediği bazı şeyler çıkıyor ama asıl beklediğimin zamanı var.
Çiğdem hanım bayramdan sonra gelecek demislerdi andaçta da ta aksam yediye kadar sıra vardı. Bır gun erkenden gitmek lazım:)

Kızlar bu arada kadınlar kahvesi Dilek söylediği seyler tutmadı. Bır tek o gittiğimiz gün aksam yediden sonra bir seyler değişecek demıstı o kısmen tuttu dıyebılırım bır o dogru çıktı. 24u, 27si tarıhler vermişti hiçbir yakın tarıh çıkmadı. Şaşırmadım:)

Kızlar bu arada kadınlar kahvesi Dilek söylediği seyler tutmadı. Bır tek o gittiğimiz gün aksam yediden sonra bir seyler değişecek demıstı o kısmen tuttu dıyebılırım bır o dogru çıktı. 24u, 27si tarıhler vermişti hiçbir yakın tarıh çıkmadı. Şaşırmadım:)

Pelin hanima gittiniz mi hic ? Ya bana herkez ayni seyi soyluyor tarihlerde hemen hemen ayni ama zaman daha gelmedi.

Az önce taksimde ki gökere gittim ama yoktu şansıma :))))artık bi daha ki sefere

Bende simdi 3 vakte kadar Dideme gidicem acAba nasil merak ediyorum. Giden biri yorum yazabilir mi?

bakırköyde mi?benim falcımın adıda didem de kafenin adını hatırlamıyorum ama çağrışım yapıyor :)
Genc biri koyu renk saclari var makyaj yapmiyor. Ama enerjisi iyi herkezle ayni seyi soyledi ama net tarih verdi sunla su arasi diye. Yalniz ilginc olarak olayin nasil olacagini tarif etti tarif seklide benim de tahmin ettigim sekildeydi. Herseyi kagida yazdi kagidida bana verdi Tarihler cok yakin tutarsa yazucam 9-14 ekim arasi dedi. Bakalim kismet.

Genc biri koyu renk saclari var makyaj yapmiyor. Ama enerjisi iyi herkezle ayni seyi soyledi ama net tarih verdi sunla su arasi diye. Yalniz ilginc olarak olayin nasil olacagini tarif etti tarif seklide benim de tahmin ettigim sekildeydi. Herseyi kagida yazdi kagidida bana verdi Tarihler cok yakin tutarsa yazucam 9-14 ekim arasi dedi. Bakalim kismet.
haha sen benim falcıya gitmişin :D
evet çok tatlı ve genç bi bayan ben çok sevmiştim :)
ay bugün de taksimden çıkarken gitsemmi acaba diyordum gelsem senle de karşılaşcakmışım yani :D
beğendin mi peki?

haha sen benim falcıya gitmişin :KK70:
evet çok tatlı ve genç bi bayan ben çok sevmiştim :)
ay bugün de taksimden çıkarken gitsemmi acaba diyordum gelsem senle de karşılaşcakmışım yani :KK70:
beğendin mi peki?
Şimdi herkezin dedipini dedi ama bir olay için gidişhatı benim olmasını beklediğim şekilde tarif etti 9-14 ekim arasını bekleyip dediği çıkacak mı görücez o zaman tekrar yazarım. Sen telefonda Yiğide bakturıyormusun ?

Tarih konusunda ben şanssızım herkes dönecek diyor ama herkes aynı şeyi söylüyor olan bir şey de yok çok yoruldum artık :(

Bana Leyla ile Emre tarih vermisti. Leyla 25 Agustos Emre de 15 gün icinde demisti hepsi gecti. Diğer dedikleri de cikmadi.

Şimdi herkezin dedipini dedi ama bir olay için gidişhatı benim olmasını beklediğim şekilde tarif etti 9-14 ekim arasını bekleyip dediği çıkacak mı görücez o zaman tekrar yazarım. Sen telefonda Yiğide bakturıyormusun ?
umarım dilediğiniz gibi olur
evet bi kere baktırmıştım

Back
X