Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma ya :S başka kadın mı var yani?9 aylık yuh ya 1 sene bile değil..hayırlısı olsun herkese ne diyelim..Bnmki fazla pembe ondan inanamıorum.. Ama arkadasımın durumu doğru 9 aylık evliler cocuk evi terk etti..
sen tubaya gitmiycen mi?arzuhal cafe arzu dıyen kımdı ? iki arzu varmıs bırı sahıbıymıs fal bakıyormus bırı sadece fal bakıyormus....kımmıs neymıs kaca bakıyor ? saatı var mı hanı su saat bu saat arası dıye
5 sene maşallah dile kolayhe gitcem :)) elde dursun bu da merak ettım her bılgısını aldıgım falcıya gıdeydım oooooo.
kız o benım yazdıgım lıste var ya son 5 senenın dokumu :)
5 sene maşallah dile kolay![]()
Öyle şeyleri biliyo ztn inş özel hayatla ilgili dedikleri de çıkarKızlar ben biraz önce notları karıştırırken Eylemin maddiyatla ilgili bir miras olayını bildiğini farkettim.
herkes bilemiyor ama :)Öyle şeyleri biliyo ztn inş özel hayatla ilgili dedikleri de çıkar
ablam gel sana ilişki açılımı yapimValla inan benimde umudum o zaten. Düşğn hiç bunu bildiğinin farkunda bike değilim :)
:)))) dün konuşmuştuk sankiiiiAdresi alıyım hemen :)
bu arada cafe 46.da ırmak diye birine baktırdım ben...gerçi iki kelime bişey söyledi bana..uzun bakmadı diye sinir olmuştum...bana bikaç bişey söyledi korktum resmen :)