İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar yeni bi falcımız var buldum ve bayıldımm... Hera bakım yazın facebooktan görün ben baaaaaayıllldımmm :)) btn sorularımı cvpladı :) bol bol çok tatlı bi kız :)

Şeytan diyo ki yaz kıza, sen benim sevgilimle sözlüsün yüzsüz, diye. Daha 4 ay öncesine kadar benimleydi utanmıyo musun geçmişini araştırmadığın biriyle sözlenmeye vs vs. kıza saydırası geliyor insanın ya.

Iyi de burda kizin ne sucu var ki? Guvenmesi gereken, onu baglayan sevgilisiymis. Adam da zahmet edip evlenecegini soylememis yani ister gorucu usulu olsun isterse baska bi sey, fark etmiyor. Asil yanlisi yapan kisi o yani kiz degil. Duygular biter, iliski istenmez onu anlarim da seninle ara verelim diyip baska bi kizla da evlenecegini haber vermemek ne sebeple olursa olsun saygisizlik. Arayip sorardim ben olsam ama guclu bi sesle yapardim bunu.

Evet canm ücretli 100 lira ya su falı bakımı yapıyo bir saat ve gerçekten mükemmel. Gerçekler neyse onu söylüyo. Onunla yazışırken bile bana iyi geldi tavsiye ederim. Facebookta hera bakım yazın ekleyin.
Yok o kadar degil ben falcılara cok para vermeye karşıyım zaten tek Bi falcım var onun gibi Bi tane daha iyi bulsam verırım

Faceboo
Evet canm ücretli 100 lira ya su falı bakımı yapıyo bir saat ve gerçekten mükemmel. Gerçekler neyse onu söylüyo. Onunla yazışırken bile bana iyi geldi tavsiye ederim. Facebookta hera bakım yazın ekleyin.
Facebook ta tüm bilgilerimizi görmesi bana normal gelmedi tlf olsa ve bişi bilmese daha samimi geliyor bana canım

Faceboo

Facebook ta tüm bilgilerimizi görmesi bana normal gelmedi tlf olsa ve bişi bilmese daha samimi geliyor bana canım
İyide facebookta benm sevglmn daha önce evlilkten dönmüş olduğu yazmıyodu açıkçası kız bana söyledi bunu yani :))bn beğendim size kalmş baktırıp baktırmamak :)

Kızlar yeni bi falcımız var buldum ve bayıldımm... Hera bakım yazın facebooktan görün ben baaaaaayıllldımmm :)) btn sorularımı cvpladı :) bol bol çok tatlı bi kız :)
Facebook'ta yazısarak mı bakıyo anlamadım yoksa telefon mu ediyoruz

İyide facebookta benm sevglmn daha önce evlilkten dönmüş olduğu yazmıyodu açıkçası kız bana söyledi bunu yani :))bn beğendim size kalmş baktırıp baktırmamak :)
Benim bu şekilde pek dikkatimi çekmiyor ama umarım sana istediklerin çıkar

Kizlar eyleme gokere ve yetere baktirdim ve ben fallara baktirirken pasta fotografini koyan kardeşi beni instagramindan cikardi. Ayriyken ekliyken bugün pastadan sonra beni cikarmasi ilginç değilmiş? İç falcida bunun komplo olduğunu kizi ailesinin istedigini kizin ailesinin ve kizin kendi mesleğinin iyi olduğunu, pastayida kardeşinin gaziyla yaptirildiginu söyledi. Hatta eylem bu ayin 6 ve 16 sinda gerçek durumu göreceksin dedi. Senin peşinden gelecek dedi. Yeter ise onun agzindan 2-3 ay ver bana dedi. Benim kafa kazan gibi oldu. Ufak bir kutlamaya bu çok gösterişli bir pasta değil mi?
Arayıp kendisine hesap sorsaydın için daha ferah olurdu canım, inan bana...

Şeytan diyo ki yaz kıza, sen benim sevgilimle sözlüsün yüzsüz, diye. Daha 4 ay öncesine kadar benimleydi utanmıyo musun geçmişini araştırmadığın biriyle sözlenmeye vs vs. kıza saydırası geliyor insanın ya.
Kızın ne suçu var, adam hatalı.. Adama telefon açıp saydırmak lazım..
Kızı arasa ''eski arıza kız, iyi ki ayrılmışssın bundan.'' der takar adamı koluna yine.. :/

Ama cok zaman kaybı degil mi ilk kez duydum böyle yazarak bakarsa iki saat bile sürebilir yani:)
Evet ama güzeldi hatta ve hatta tuğba ve gökern söylediklernden bana farkı yoktu yani beğendim ben :) ztn ne blym yani baktığı fal rahatlattı yani bildiğin. Çok kötü bi zamanınızda ayırın benden tavsiye. Soru işaretlernn kafamdan gittiğne şaht oldm :)

Kizlar az önce ablasi kiz kardeşiyle elinde çiçekler araba içinde foto koymuş facebook duvarina. Deliricem ben ya. Falcilar bunun oyun olduğunu diyorsa ablasi filandami isin içinde? Kaç yasinda evliler ya. Buna benimki nasil razi oldu? Nasil baskasina gidiyor ben deliriyorum
Nasil sakinlesirim nasil?

Kizlar az önce ablasi kiz kardeşiyle elinde çiçekler araba içinde foto koymuş facebook duvarina. Deliricem ben ya. Falcilar bunun oyun olduğunu diyorsa ablasi filandami isin içinde? Kaç yasinda evliler ya. Buna benimki nasil razi oldu? Nasil baskasina gidiyor ben deliriyorum
Sen bence ara onu. Konuş. Doğruya öyle varırsın.

Üzülme artk canm. İnsanlar böyle kötü işte senin bu durumlara girmene sebep olanlar düşünsün. Eski sevglinde emn ol mutlu olmayacak. Bigün kötü olduğnda sana yaptığnı hatırlayıp acı çekicektir emin olabilirsin.

Canım bence de ara konuş. Hem sen rahatla net birşey öğren, hem de bize söyle. Çünkü bütün falcılar patlamış oluyor. Burda hepimiz aynı kişilere baktırdık zamanında. Kafalar karıştı yani, çok üzüldük hepimiz.

Bende bu sayfları takip ediyorum ve birçok kişiye de fal baktırmış biriyim.
şuan durumunuzu okudum ve şok oldum,inanın sizi tanımama rağmen çok üzüldüm. Bence Falcılara sormayı bırakın ve arayın adamın kendisine sorun,ne komplosu olabilir ki? Yda ailesini tanıyorsanız ailesine. Çok çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Böyle hareket eden bir adam size eş olamazmış zaten hayırlısı olduğunu daha sonra anlayacaksınız. Sevgiler.

Canım eger 4 ay içerisinde yine ara ara iletişiminiz olduysa ve bu durum ayrılık olmamıs gibi sana yansıdıysa ara ve sor ama hiç haberleşmediyseniz arama bir şekilde sana gösteriliyor ama ben senın yerınde olsam bu şekilde davranırım şu anda yapıcagın sey hayatına devam edıyor ve mutlu bır sekılde foto atman hayatta en kaldırılamıcak durum takılmamaktır bu şekilde dikkati çeker. En azından sende onun değerli olmasıgını gösterirsin ve emın ol bir gun döncek yazıcak kim dönmedi kim yazmadı ..

Back
X