İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar az önce ablasi kiz kardeşiyle elinde çiçekler araba içinde foto koymuş facebook duvarina. Deliricem ben ya. Falcilar bunun oyun olduğunu diyorsa ablasi filandami isin içinde? Kaç yasinda evliler ya. Buna benimki nasil razi oldu? Nasil baskasina gidiyor ben deliriyorum
Nasil sakinlesirim nasil?
en iyisi arayip konusmak,falcilara bukadar para verecegine ara konus,ondan sora eger ben evleniyorum artik hersey bitti derse yoluna devam et onune bak,ya da onun diyeceklerine bagli olarak hareket et bence en iyisi arayip konusmak

Kizlar eyleme gokere ve yetere baktirdim ve ben fallara baktirirken pasta fotografini koyan kardeşi beni instagramindan cikardi. Ayriyken ekliyken bugün pastadan sonra beni cikarmasi ilginç değilmiş? İç falcida bunun komplo olduğunu kizi ailesinin istedigini kizin ailesinin ve kizin kendi mesleğinin iyi olduğunu, pastayida kardeşinin gaziyla yaptirildiginu söyledi. Hatta eylem bu ayin 6 ve 16 sinda gerçek durumu göreceksin dedi. Senin peşinden gelecek dedi. Yeter ise onun agzindan 2-3 ay ver bana dedi. Benim kafa kazan gibi oldu. Ufak bir kutlamaya bu çok gösterişli bir pasta değil mi?
Bizi hep bu adamlara bağlayan bu falcılar...bunun vebalini nasıl ödeyecekler...sen hiç falcıya gitmesen bu gördüklerin seni 1-2 hafta üzer, sonra alışırsın, gerçeği kabul edersin, yoluna bakarsın, ama bu falcılar sadece kafa karıştıryor...doğal süreci uzatıyor

Arkadaşlar kursun döken tanıdığınız var mı yada nazar muskası yapan var mı

Merhaba kizlar. Öncelikle ilgilendiğimiz için çok tesekkur ederim. Hepiniz mutlu olun inş. Dayanamadim yazdim. Kardeşinin pasta resmini yolladim. Dedimki Allah geçim versin. Allah mesut etsin. Benim nerede olduğumu sordu. Dun nişanlanmış. Biz dört aydir hic konusmadik. Niye geri donmedigimi sordu. Psikolojisinin bozulduğunu yaninda ailesi olduğunu ne yaptigini bilmediğini kizin akrabasi olduğunu kizin yillardir onu sevdiğini dedi. Ben ona babalar gününde kiz patigi almistim. Hala duruyomus. Bide hep bi ankaraya gel dedi. Ben dedim nisanlanmissin gorusmem seninle illaki bir gel görüşelim dedi. Patige o benimde kizim dedi. Ben sevmiyorum onu dedi. Herkesten kazik yedim kimseyle konusmuyorum biliyomusun desi. Telim bile kapaliydi dedi. Aksam sana patigin resmini aticam ve seni ariycam dedi. Benim kafam iyice karisti

ahcıkkk kuzum gelısmeler var mı ?
ne zamandır bakmıyorum bu konulara, pozitif düşünce ve olumlama calısmaları yapıyorum ıyım cok sukur :)
bgnde okıyım dedım evdeyken cıkan,cıkmayan kımse var mı ne oluyor dıye, o dedıgın kadın kendı dertlerını anlatıyor kız :) oylede olabılır boylede dıyor bır kere gıtmıstım o cafedekı semra guzeldi başkada bilmiyorum ztn :)
canım nevin de patladı hepsi de. gelişme sıfır :) yalnız aylar önce rezzanın dediği bir şey oldu geçen hafta sonu ama esas konu ile alakalı değil. hepsi o kadar

Merhaba kizlar. Öncelikle ilgilendiğimiz için çok tesekkur ederim. Hepiniz mutlu olun inş. Dayanamadim yazdim. Kardeşinin pasta resmini yolladim. Dedimki Allah geçim versin. Allah mesut etsin. Benim nerede olduğumu sordu. Dun nişanlanmış. Biz dört aydir hic konusmadik. Niye geri donmedigimi sordu. Psikolojisinin bozulduğunu yaninda ailesi olduğunu ne yaptigini bilmediğini kizin akrabasi olduğunu kizin yillardir onu sevdiğini dedi. Ben ona babalar gününde kiz patigi almistim. Hala duruyomus. Bide hep bi ankaraya gel dedi. Ben dedim nisanlanmissin gorusmem seninle illaki bir gel görüşelim dedi. Patige o benimde kizim dedi. Ben sevmiyorum onu dedi. Herkesten kazik yedim kimseyle konusmuyorum biliyomusun desi. Telim bile kapaliydi dedi. Aksam sana patigin resmini aticam ve seni ariycam dedi. Benim kafam iyice karisti
Alla allaaa seni seviyor onu sevmiyor ve nişanlanıyor inanma

4 saat yazistik viberde. Beni sevdiğini demiyor. Kimseyi sevemiyorum diyor. Mutluluk istiyordum olmadi dedi. Bir anda oldu dedi. Bende inansammi inanmasammi bilemedim ki

Sen bunları yazınca aklımdan hiç çıkmayan son konuşma geçti ve bir söz var türkü yine o türkü sazlarda tel değişti
yumruk yine o yumruk bir varsa el değişti. "Niye sen aramadın, ben çok mu mutluyum, ailemi bilmiyorsun, konuşalım" bunlar inan ki hikaye canım sadece bunu bil inan ki seni üzmek yada kırmak değil niyetim aynılarını yaşamış biri olarak işin özeti bu.

Erkeklerin işte bu umut verici cümleleri insanı yıpratıyor. Nefret ediyorum böyle yaptılar mı. Sana değer veriyorum da bilmem ne de... Senin hayatın canım senin kararın ama arayıp sorman iyi olmuş en azından kafandaki soru işareti gitti. Bana tüm falcılar ne diyor biliyor musun karşındaki insan ilişki adamı değil kimseyle olamaz. Bence seninkide aynı kimseyle olamıyor. Ama seni de bırakamıyor . Neden? Çünkü seninleyken mutlu sen ona değer veriyosun, kimse senin verdiğin değeri ona vermiyor.bundan sonrası sana kalmış senin kararın. Allah hayırlısını nasip etsin, güldürsün yüzünü bir an önce.

Erkeklerin işte bu umut verici cümleleri insanı yıpratıyor. Nefret ediyorum böyle yaptılar mı. Sana değer veriyorum da bilmem ne de... Senin hayatın canım senin kararın ama arayıp sorman iyi olmuş en azından kafandaki soru işareti gitti. Bana tüm falcılar ne diyor biliyor musun karşındaki insan ilişki adamı değil kimseyle olamaz. Bence seninkide aynı kimseyle olamıyor. Ama seni de bırakamıyor . Neden? Çünkü seninleyken mutlu sen ona değer veriyosun, kimse senin verdiğin değeri ona vermiyor.bundan sonrası sana kalmış senin kararın. Allah hayırlısını nasip etsin, güldürsün yüzünü bir an önce.
Evet babada falcilar bu ilişki adami değil. Kiymeti çok sonra anlar dediler

4 saat yazistik viberde. Beni sevdiğini demiyor. Kimseyi sevemiyorum diyor. Mutluluk istiyordum olmadi dedi. Bir anda oldu dedi. Bende inansammi inanmasammi bilemedim ki
inansaniz da inanmasaniz da olan olmuş artık ve tek gerçek bu şuanda...

bir şekilde acıyı çekip içinizden akıtacaksınız. size tavsiyem olabildigince hızlı kabullenip o kadar çabuk sadece kendi hayatınıza geri dönebilmeniz olacaktır.

hangi koşulda veya şekilde yaşanmış olunursa olsun düşünün ki size döndü...
ne kadar inancınız kaldı?
bir başkasını yarı yolda bırakıp gelen adam birgün gelip de sizi bir başkası için bırakmayacak mı?.. inanabilir misiniz buna?

yaşadıklarınıza üzüldüm :(
kısa sürede atlatmanızı dilerim

Canım ye
canım yeterde bole sölememiş miydi? O akıma geldi birde şu anda yapacagın şey vicdanına oynamak ama ona muhtaç şekilde değil bırak arasın sana kendıni ifade etsin için rahatlasın bakalım ne yapcak

Sizi bırakıp öyle ya da böyle, kendisi bularak ya da ailesinin zoruyla, arkadaşıyla ya da akrabasıyla nişanlanan/evlenen adamlar için üzülmeyin artık.

'sen yoktun, başkası yanımdaydı, borcum vardı, ailem istedi, zart oldu zurt oldu' bunların hepsi bahane.

Yapmanız gereken tek şey önünüze bakmak. Bunlar adam olsaydı zaten sizi bırakmazdı. Bunlar için falcılara gidip iyice ümitlenmeyin. Çoğu falcı olumsuz konuşmaz zaten. Hep bi şekilde size döneceğini söylerler. 50 falcıya gittiysem 1-2 tanesi olumsuz konuşmuştur, kalanı pembe tablo.

Atlatılmayacak hiçbir acı yok bu hayatta. Aşk acısı da öyle çok matah bi acı değil zaten. Kendi değerinizi bilin, 'sevmeden evlendim/evleniyorum' diyen adamlar için en güzel zamanlarınızı mahvetmeyin, başka kısmetlerinize de engel olmayın. ;)

Canım ye

canım yeterde bole sölememiş miydi? O akıma geldi birde şu anda yapacagın şey vicdanına oynamak ama ona muhtaç şekilde değil bırak arasın sana kendıni ifade etsin için rahatlasın bakalım ne yapcak
Yeterin dediğinin birebir cikti. Dun gittigimin. Hatta bugünkü konuşmalarda dun yeterince söylediği bir iki cümleyi de kullandi

Back
X