- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
merhaba,
Ben de son zamanlarda falcılara gitmeye başladım ve bu sitede yazılanları okuyup hangisine gideceğime karar verdim açıkçası. Oncelikle, paylaşımlarınız için tesekkür ederim cunku insan hangisine gideceğine karar veremiyor o kadar cok falcı var ki.
Ben de falcı arayışında olanlara faydası olabilir diye kendi tecrubelerimi yazayım dedim:
2 hafta arayla iki defa Biriz Hanım'a gittim. İlkinde fena değildi ( burçlardan cok söz etmesi ve havadan sudan sohbet eder hali biraz beni soğutmuştu gerçi biraz ) ama ikinci gittiğimde cok iyiydi. Acaba beni hatırlamış olabilir mi diye düşündüm sonradan, gerci ikinci gidişimde gözlüğümü takmıştım ve saçım daha değişikti. Eğer beni ve daha once konuştuklarımızı hatırlayıp da soylediyse bilemiyorum tabii ama ikinci gidişim de, dediğim gibi , cok isabetli şeyler soyledi ve bana bir tarih verdi.
İkini olarak ziyaret ettiğim falcı, Tiryaki cafede Dilek. İskambil ve kahve falı baktı. İyi oldugunu soyleyebilirim. Aslında ben Nevin hanıma girmiştim ama izinliymiş. Dilek vardı sadece . Dün gittim bu arada. Bu forumda adıma rastlamadıgım için Dile konusunda tereddütlüydüm ama artık oraya gitmişken "e hadi baktırayım bari" dedim. ve iyi oldugunu , denenebileceğini soyleyebilirim. Biriz hn ın verdiğinden biraz daha uzun bir zaman dilimi verdi ,ama her ikisi de birbiriyle uyumlu seyler soylediler. bakalım ne olacak.
Yıne dun bir falcıya daha gittim hızımı alamayıp :) Muallak cafe de Pınar. Siyah saclı olan Pınar, sanırım bir de sarı saclı Pınar varmış. Pınara tarot baktırdım. Pınardan biraz negatif elektrik aldım doğrusu ve çok beğenmedim. Geleceğe dair zaten tahminde bulunmuyor hiç ( ben soru sordum ancak onun uzerine gelecekle ilgili bir sey soyledi ama uydurdu bence :) O da bir tarih verdi işte sorunca ben.) kişilik ve mevcut durum analizlerinde de cok isabet yok bana kalırsa. Gtimeyin, değmez diyebilirim.
Haftasonu için de La porte Ayhan'dan randevu aldım. Merakla bekliyorum. Gerçi son günlerde herkese aynı şeyi söylediği ortaya cıktı forumda ama yine de merak işte. Gidip parayı vericez :) Gittikten sonra yazarım Ayhanı da.
Sevgiler..
ben baktırmadım ama cok yakın iki tanıdıgım gidip baktırdı. bakan adam zaten anlatılanlara göre üç harflilerle bakıyor genelde omzuna bakarak konuşuyomuş biraz kırık bir adammış kiralık aşkdaki koray varya onun gibi konuşuyomuş işte genelde biliyor diye duymuştm ücreti 50 tl olmsı gerek
Angel's Cafe Biriz Hanım'a baktırdım bugün bende. Tatlı orta yaşlı bi bayan ancak ben pek yazılanlar kadar iyi olduğunu düşünemedim. Benim şuan bi birlikteliğim var sen arama dedi :) Genelde ayrılanlar gidiyo heralde ona halbuki ben beraberim. Sonra biz beraberiz ama dedim ordan çevirdi biraz. Gözlerini falan kapatıyo hissediyomuş gibi falan ama yani tarottu alt tarafı zaten kartlar bile üzerinde anlamları yazıyo hani illa ben bile görünce bi yerden anlam çıkarabiliyorum. Bildiği şeyler oldu mu evet oldu. Ama bana soruyo havalanı çıkıyo diyo bi iş alanı olarak ben bilmiyorum ki bilsem sana neden fal baktırayım. O da bilmiyo ilginç ya :) Erkek arkadaşımın burcuna kadar ben söyledim. Biraz onun kişilik özelliklerini bildi. Doksan sekiz bile değil yüzde yüz evleniyomuşuz :) Ben sordukça cevapladı hani kendi direk pek bişey söylemedi. Bi daha gidermiyim. Hayır :) Nereli olduğunu bile azıcık ucundan tutturamadı karadenizli mi dedi ama değil. Çıkan kartları yorumluyo diyemem yorumlamaya çalışıyo..
Çok teşekkür ederim, o zaman Nihal e gideyim ben. Nihal i burada da kendi yakın çevremde de baya duydum çünkü ama Niko kafamı karıştırmıştı biraz.
Çok sağol cevabın için :)
Kahve ve tarot 50 tlye bakıyor,ben o stresli dönemimde bayağ gittim kendisine ama şimdi düşünüyorum da o da boşa zaman kaybı,evet anı ve geçmişi diğerleri gibi o da biliyor ama gelecek ile söylediklerinden söylediklerinden bir tanesi bile çıkmadı,nokta atışları yok ,falı akıcı değil ,ben gitmiyorum artık ,tavsiye edeceğim bir falcı değil tecrübe ettim yani:))Halkalı da Nermin hamım kaça bakıyordu arkadaşlar??...bir de neye bakıyordu?....gidenler fikrini tekrar söyleyebilir mi
benim var bitane ama tanımadığını eve almıyo telefondan bakıyoevinde bakan mütevazı biri lazım isim yapmış diil ..
aynen ya dandik kaç defa söyledik. .forum sayesinde bi sürü para kazanıyorlar herkes bi denemek istiyor diye uğruyor..dün gece yabancı bi kaç belgesel izledim. ..bu nette fal bakanlar..sözde şifacilar. .medyumlar vsvs..inanın insan insanların yaptıklarını ve yaşadıklarını görünce utanıyor. ..hepsi yalan ve herşey para için. ..orda çalışan sistemi görünce insan şok oluyor. ..hepsini ispatladilar..ama o kadar çok salaksın insan var ki..buna bende dahilim kısmen. ..bu sektör dünya çapında milyar dolar kaldırıyor her yıl. .. bir sürü işsiz insan yok enerji..yok medyum..yok Regresyön. .şifa. .melek terapisi vs derken köşeyi dönüyor ve bizim.gibileri gidip para harcıyor. .ama hayatımızda değişen bişey yok..Angel's Cafe Biriz Hanım'a baktırdım bugün bende. Tatlı orta yaşlı bi bayan ancak ben pek yazılanlar kadar iyi olduğunu düşünemedim. Benim şuan bi birlikteliğim var sen arama dedi :) Genelde ayrılanlar gidiyo heralde ona halbuki ben beraberim. Sonra biz beraberiz ama dedim ordan çevirdi biraz. Gözlerini falan kapatıyo hissediyomuş gibi falan ama yani tarottu alt tarafı zaten kartlar bile üzerinde anlamları yazıyo hani illa ben bile görünce bi yerden anlam çıkarabiliyorum. Bildiği şeyler oldu mu evet oldu. Ama bana soruyo havalanı çıkıyo diyo bi iş alanı olarak ben bilmiyorum ki bilsem sana neden fal baktırayım. O da bilmiyo ilginç ya :) Erkek arkadaşımın burcuna kadar ben söyledim. Biraz onun kişilik özelliklerini bildi. Doksan sekiz bile değil yüzde yüz evleniyomuşuz :) Ben sordukça cevapladı hani kendi direk pek bişey söylemedi. Bi daha gidermiyim. Hayır :) Nereli olduğunu bile azıcık ucundan tutturamadı karadenizli mi dedi ama değil. Çıkan kartları yorumluyo diyemem yorumlamaya çalışıyo..
canım sen Nikoya da baktırmayı düşünüyordun baktırabildin mi?
aynen ya dandik kaç defa söyledik. .forum sayesinde bi sürü para kazanıyorlar herkes bi denemek istiyor diye uğruyor..dün gece yabancı bi kaç belgesel izledim. ..bu nette fal bakanlar..sözde şifacilar. .medyumlar vsvs..inanın insan insanların yaptıklarını ve yaşadıklarını görünce utanıyor. ..hepsi yalan ve herşey para için. ..orda çalışan sistemi görünce insan şok oluyor. ..hepsini ispatladilar..ama o kadar çok salaksın insan var ki..buna bende dahilim kısmen. ..bu sektör dünya çapında milyar dolar kaldırıyor her yıl. .. bir sürü işsiz insan yok enerji..yok medyum..yok Regresyön. .şifa. .melek terapisi vs derken köşeyi dönüyor ve bizim.gibileri gidip para harcıyor. .ama hayatımızda değişen bişey yok..
Ahaha çok tatlısın:)hayatım sen burcuya gitsene angels burcu.Şöyle diyim sana 1 kere için baktırılabilecek falcılar listemdedir benim.Daha fazla gittim ama bu kıyıda başka iyi falcı yok.Gelecekle ilgili zaten kimse bişi bilmiyor.Yakın gelecek için gidilir burcuya.Bana bu konuda hep çıkmıştır dedikleri.Sor araştır yinede tabiBen az önce handenin yanında fal bakan yağmura gittim fena fal bakmıyor. O da evli olduğumu bilemedi ama neyse gerisini bildi. yakında evli olduğumda şüphe edicem az kaldı
Canım Nihale gittin mi?
merhaba,
Canım merhaba
Bende geçen hafta bi arkadaşımla baktırmıştım. Bu haftaiçi şunlar şunlar olacak dedi bana oldu. Tesadüf diye düşündüm.
Arkadaşıma da önümüzde ki cuma senin ki arayacak demişti.Adam bugün aradı yahu.
Kısa vadede ki şeyleri biliyor sanırım. Bana da 6-7 ay bir süre verdi bir konuyla ilgili. Bakalım nolucak. Bende Biriz Hanıma ilk baktırdım çok çok memnun kaldım diyemem ama bir kere daha baktıracağım sanırım.
Senide tanıyacağını düşünmüyorum ya kim bilir günde kaç insan geliyordur. Ama bir arkqadaş cinli diye belirtmiş Birizi eğer öyleyse cidden tanımış olabilir :)))))))
Senin gelişen olayların var mı merak ediyorum, varsa paylaşır mısın?
merhaba,
Biriz Hanım bana 23-27 ağustos arasında beklediğim olayın gerçekleşeceğini söyledi. Dilek ise 2 aylık bir sure vermişti. 27 agustos günü eğer gerçekleşmezse Biriz Hanımın dediği , burada yazacagım :) Şimdilik bekliyorum :)
Bu arada bugun Ayhan'a gittim. Burada yazan arkadaslara benzer seyler soyledi bana da. Eski erkek ark.ile olmayacağını, onun sevse bile harekete gecmeyi dusunmediğini, oylece durdugunu, eylemsiz hareketsiz sekilde durdugunu ( tam olarak bu kelimeleri kullandı), yeni biriyle tanısaagımı eylul-ekim gıbı soyledi. Yeni tanışacagım kişinin tipini tarif etti, E-M-R harfleri varmış isminde ve komik biri dedi. Eskisini unutturacakmış :) Boyle işte kızlar.
Nihal iyi mi ? Tavsiye eder misiniz?Yok gidemedim henüz, önümüzdeki hafta vakit bulunca gitmeyi düşünüyorum ama. Gidince paylaşacağım burada. :)
Ayrıca geçmiş sayfalarda nihal in nerede kaça baktığı sorulmuştu, beşiktaş symbolde kendisi ama kaça baktığını bilmiyorum.
Evet, bir de sanırım tarihler de cogu kişide aynı, eylul-ekim gibi tanışıyoruz yeni kişiyle:)Ayhanın fallar cıkarsa hepimiz komik adamlar bulucaz herkese mi aynı şey sölenir kardeşim herkesinki mi aynı olacak boşuna 50 tl((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?