İstanbul'da Fal - Falcılar

şaka gibi keşke parayı vermeseydin...hak etmiyorki yani neyin kafası bu

Evet, bir de sanırım tarihler de cogu kişide aynı, eylul-ekim gibi tanışıyoruz yeni kişiyle:)

Banada ağustos eylül harflerde e r n tutarsa senin tutmazsa hiç senin olmamıştır nevcut durum iyi yapıyor ama farkındaysanız gelecek hakkında detay vermiyor neden çünkü bence akıl okuyanlardan 5 dakikada kesiyor 50 tl cepte

Bu arada yılbaşında yeni tanıştığım kişi için hayatında dedi ama öyle biri yok 12 ağustos henüz yok eylül sonu yazarım.

Falımpir sitesine fal baktırayım dedim 3 kişiye fal baktırdım ama eskiden beri fal bakan ve kendine göre başarılı olan falcıların çoğu işlem yapalım demeye başlamış bu nedir ya birdaha o siteye fal baktırmayacağım. her falın sonunda işlem yapmazsak kötü olur sonu falan gel işlem yapalım iyi olsun bu nedir.. yani 25-30 liralık fal yetmiyor 80-100 liralık yolacaklar.

Falımpir çöp bir fal sitesi çook eskiden aymıştım hiç biride bilemedi fal kutusu var mesela o da pembe baloncuk fal sitesi önermem

tamam aklımda olsun burcu yakın zamanda gidebilirim. o da evliliğimi bilemezse artık bırakıcam bu fal işlerini :) angels ta esmer bir kıza fal baktırmıştım ben katinada iyiyim demişti ama hayatımın en boş fallarından biriydi. burcu esmer değil dimi?

Ayhana ben de gitmiştim bir kez. resmen yer altında fal bakmıştı kiler gibi bir yerde. ayrıca ben geldim hiç istifini bozmadan telefonla konuşmaya devam etti rahat rahat. keyfini bekledim resmen 50 lira vermek için.
Zaten herkese aynı şeyi sölemiş ters birt tip evet tarzı da öyle .

Falımpir çöp bir fal sitesi çook eskiden aymıştım hiç biride bilemedi fal kutusu var mesela o da pembe baloncuk fal sitesi önermem

ben o sitede lebudayı çok seviyordum bomba falları vardı resmen nokta atışı. sonradan nolduysa sürekli gelecekle ilgili olumsuz konuşmaya başladı. tabii işlem olmazsa

Burcu esmer değil.Genç ve çok hoş bir kız.Güzel konuşur bıcır bıcır:)Yakın gelecekle ilgili bana dedikleri tutmuştur.En son 2 erkek arasında kalacaksın demişti.Kaldı ki hiç öyle bir durum yoktu.Kısa bir süre sonra aynen dediği gibi oldu.İlk sen olmaya çalış.Saat 3-4 gibi geliyor cafeye.Ben tarot+kahve baktırıyorum.50 tl.Ama bu adamların biri için çok iyi konuşmuştu.Ben istemedim gerçi.Olmadı yani dediği gibi

İnanamıyorum ya Biriz sizede mi 27 Ağustos dedi. Aynı şekilde bana da. Gidip onun yüzüne tüküresim geldi sadece.

Burcu cafeden ayrıldı diye yazmışlardı burda sanki,bence Angels cafeyi ara sor öyle git canım

bugün gittim bende bi falcıya.. sonunda yeni biri çıktı falımda, neredeyse 1 senedir yeni bir aşk cıkmıyordu fallarımda, artık kızıyodum, nasıl olmaz diye adamlara:) hakkatende olmadı yani hep eskiler falan hayatımda.. bakalım gelsin artık yepyeni aşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…