İstanbul'da Fal - Falcılar

Anket konuşulmuş. :) Kuzey ve Hande anda çok çok iyidiler daha önce de yazdığım gibi enerjileri çok yüksek bir kere modunu düşürmüyorlar . Tarih olarak Kuzey Ocak ve Şubat Hande Şubat ve Mart verdi Ocak'a az kaldı bakalım . :) Anda geneli başarılı oluyor zaten ama daha ekim ayının 1'i gibi Mila Cafe Kadıköy'de Işıl Hanım ' a baktırdım tarih olarak 14 Ekimden sonra onun başlatacağı bir görüşme olacak ve devamı da gelecek demişti . 10 kasım da Doğum günümde aradı mesela ve devamı da geldi. Kuzey ve Hande'den çok memnun kaldım ama asıl olan Ocak Şubat ve Mart aylarında belli olacak :)

Handeye fal baktırdım bugün enerjisi yine çok çok iyiydi dedikleri herzamanki gibi etkilesi inşallah önümüzdeki günlerde sonunda oldu diye yazarım buraya

ocak ortası bende Hande'yi bir deneyeceğim..tamamen muhabbet için..enerjisi yüksek insanları seviyorum :)

ocak ortası bende Hande'yi bir deneyeceğim..tamamen muhabbet için..enerjisi yüksek insanları seviyorum :)
Bencede deneyebilirsin ve kesinlikle pişman olmazsın net ! :) bana verdiği tarihler be doğru tespitleri dışında enerji olarak ii geliyo kendimi çok mutlu hissediyorum onun yanjndan çıktığımda :)

Bencede deneyebilirsin ve kesinlikle pişman olmazsın net ! :) bana verdiği tarihler be doğru tespitleri dışında enerji olarak ii geliyo kendimi çok mutlu hissediyorum onun yanjndan çıktığımda :)
bi beklentim yok gerçekten..tamamen zevkine yani :)

Aykut un tarihi gayet cikti mesaj atti benim ki valla zirt die hic olmadik zamanda bakalim ocak da dedigi ne olucak oda cikarsa zaten adam i yasam kocum yapicam zaten genel konusmasi ve halide gayet uygun :)))

Aykut un tarihi gayet cikti mesaj atti benim ki valla zirt die hic olmadik zamanda bakalim ocak da dedigi ne olucak oda cikarsa zaten adam i yasam kocum yapicam zaten genel konusmasi ve halide gayet uygun :)))
Bana isle ilgil dedigi cikmadi mesela bashka sheyler de oyle. Askla ilgili ocak dedi ama pek inanasim gelmiyor

Hande, ne falına bakıyor? kahve ? tarot? ya da ikisi bir arada mı?
Sizce hangisinde iyi hangisini tavsiye edersiniz?

Hande, ne falına bakıyor? kahve ? tarot? ya da ikisi bir arada mı?
Sizce hangisinde iyi hangisini tavsiye edersiniz?
Ben hep kahve baktırıyodum en son gittiğimde tarot baktırdım. İkiside iyi bence :) ama bana hep nedense kahve daha iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…