Wowww en iyi fal kisa surede cikan fal darisi tekrat benim başıma
Kime baktirdin cnm?yeni yıl falıma da baktırdımm oh mis inşallah güzel denilen her şey çıkar ve hepimizin hakkında hayırlısı olur
merhbaa,
vesilenin numarasını gönderebilir misiniz?
çook teşekkürler..
Bencede deneyebilirsin ve kesinlikle pişman olmazsın net ! :) bana verdiği tarihler be doğru tespitleri dışında enerji olarak ii geliyo kendimi çok mutlu hissediyorum onun yanjndan çıktığımda :)ocak ortası bende Hande'yi bir deneyeceğim..tamamen muhabbet için..enerjisi yüksek insanları seviyorum :)
bi beklentim yok gerçekten..tamamen zevkine yani :)Bencede deneyebilirsin ve kesinlikle pişman olmazsın net ! :) bana verdiği tarihler be doğru tespitleri dışında enerji olarak ii geliyo kendimi çok mutlu hissediyorum onun yanjndan çıktığımda :)
Aykut kim nerede bakıyor ?Aykut un tarihi gayet cikti mesaj atti benim ki valla zirt die hic olmadik zamanda bakalim ocak da dedigi ne olucak oda cikarsa zaten adam i yasam kocum yapicam zaten genel konusmasi ve halide gayet uygun :)))
Bana isle ilgil dedigi cikmadi mesela bashka sheyler de oyle. Askla ilgili ocak dedi ama pek inanasim gelmiyorAykut un tarihi gayet cikti mesaj atti benim ki valla zirt die hic olmadik zamanda bakalim ocak da dedigi ne olucak oda cikarsa zaten adam i yasam kocum yapicam zaten genel konusmasi ve halide gayet uygun :)))
Ben hep kahve baktırıyodum en son gittiğimde tarot baktırdım. İkiside iyi bence :) ama bana hep nedense kahve daha iyi gelirHande, ne falına bakıyor? kahve ? tarot? ya da ikisi bir arada mı?
Sizce hangisinde iyi hangisini tavsiye edersiniz?
Ben hep kahve baktırıyodum en son gittiğimde tarot baktırdım. İkiside iyi bence :) ama bana hep nedense kahve daha iyi gelir
Tarottanda bi iki bakıyo soru soruyosun ama öle uzun değil tarot olayı :) kahve baktırabilirsin ama :)daha önce gittiğim falcılar ikisi bir arada bakıyordu.
bende bu cuma ilk kez gidicem :) merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?