İyi gibiydi sanki ama bi kaç kişiyle konuştum aynı şeyler mi acaba dedim. Kötü diyemem amaKuzey'den memnun kalanlar bu mesaji begenebilir mi bana çok spesifik geldi herkese mesajla sormaktan yoruldum
İyi gibiydi sanki ama bi kaç kişiyle konuştum aynı şeyler mi acaba dedim. Kötü diyemem ama
Bana aralık için hiçbişey bekleme ocak 15 falan diodu gerçekten aralıkta beklediklerim olmadı bidahaa baktırıp baktırmamakta kararsızımNasil ayni seyleri demiş karakter durum analizi felan mi tarih ve harf mevzusunda mi bu benim icin onemli
Ben kaç kişiye baktırdım hepsi dönücek ocakta falan die konuştular hepside patlarsa die korkuyorum :)Bana da ocak ortası dedi ikinci haftadan sonra
Ya beğendiğin biri var mı pekiBen kaç kişiye baktırdım hepsi dönücek ocakta falan die konuştular hepside patlarsa die korkuyorum :)
Ben hande kuzey ve tuğba diyorum anlık olanları bildiler verdikleri tarihlerde aynı nerdeyse ama üçününde enerjisi çok iyi.Yaa beğe
Ya beğendiğin biri var mı peki
şansın varsa eğer yüzyüze baktır ama telde de bakıyorKuzey telde bakıyor mu
bn de maalesef yokCsnm bans nosunu atarmısın özelden ve ne kadara bakıyor
Sen memnun kaldın mı pekibn de maalesef yok
ben memnunum cnm :) yani beklentim olmadığından mıdır nedir bilmiyorum ama anda çok iyiydi..zaten bana da an lazımdı..he tabiki her falcı gibi gelecek adına bi iki şey dedi çıkarsa yazarım..ama beklemiyorum yani :)Sen memnun kaldın mı peki
Bana aralık için hiçbişey bekleme ocak 15 falan diodu gerçekten aralıkta beklediklerim olmadı bidahaa baktırıp baktırmamakta kararsızım
şansın varsa eğer yüzyüze baktır ama telde de bakıyor
Ben hande kuzey ve tuğba diyorum anlık olanları bildiler verdikleri tarihlerde aynı nerdeyse ama üçününde enerjisi çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?