valla beni evlendirdi ama kuzeyde evlendirdi beni hatta bütün falcılar sanırım ben evlenicem :))
şaka bir yana kızlar hande ve kuzeyin ocagın 2. haftası olacak dediği gelişme dün oldu haberiniz olsun buda günün çıkan fal haberi
ben cafede baktırdımm pek telefonda fal baktıranlardan değilim konsantre olamıyorumm :)))İnşallah dilediğin istediğin ne varsa çıkar :) bu arada cafe de mi yoksa telde mi baktırdın
işallaa iyi kısımlarıda çıkarr olumsuza çok takılma düşünmeki çekmee kendineAyyy masallah..cok sevindim cunku bana gene falin olumsuz kismi cikti cok mutsuzum işle ilgili olumsuz birsey cikti bana aşkı bekliyorum neolur ciksa neden bna hep kotuler cikiyor
Bende yarın gidicem bakalım neler sölicek sizce tarot mu kahve mi baktırıyım ?işallaa iyi kısımlarıda çıkarr olumsuza çok takılma düşünmeki çekmee kendine
ben hep tarot baktırdım canımBende yarın gidicem bakalım neler sölicek sizce tarot mu kahve mi baktırıyım ?
Bende ilk kahve baktırdım yarında tarot baktırıyım p zamanben hep tarot baktırdım canım
işallaa iyi kısımlarıda çıkarr olumsuza çok takılma düşünmeki çekmee kendine
Bende ilk kahve baktırdım yarında tarot baktırıyım p zaman
Tuğba die düşünüyodum bugün arkadaşımla karar değiştirdik yarın kuzeye gidicem :)Kime gidiceksin
Ne güzel :) Bana Kuzey Ocak ve Şubat tarihlerini verdi Hande Şubat ve Mart dedi. Şubat'ı beklicem her türlü Şubat'ta olmazsa ikiside patladı demek. Olur umarımdewamı da çıkması lazım ama :))) bu ilk gelişme kızlarr takipteyim yazıcam :)))
burda hep diyorlar ya tarihe çok takılmayın diye ben ona katılıyorumm gidişat önemli bence tarihe çakılı kalmamak lazımNe güzel :) Bana Kuzey Ocak ve Şubat tarihlerini verdi Hande Şubat ve Mart dedi. Şubat'ı beklicem her türlü Şubat'ta olmazsa ikiside patladı demek. Olur umarım
ara ara aramaya dewam edin isterseniz bazen oluyor oyle telefonu açmıyorlar filan ozellikle 12 den sonra deneyin bence :)merhaba herkese, Handeye hiç baktırmamıştım, bu cumartesi için randevu almak için mi cafe'yi aradım ancak ulaşamadım. sanırım cafe kapanmış. Handeye nasıl ulaşacağız?
merhaba herkese, Handeye hiç baktırmamıştım, bu cumartesi için randevu almak için mi cafe'yi aradım ancak ulaşamadım. sanırım cafe kapanmış. Handeye nasıl ulaşacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?