- 17 Aralık 2015
- 398
- 203
- 103
- 35
Ben yaşadım canım ztn hande göker ve neslihan bana aynı şeyleri söyledi evet zamanı tutmayan durumlar oldu bazı konularda ama olayların hepsini yaşadım yani. Aynı söyledikleri gibi oldu.Kızlar Neslihan a baktırdım Sütlü kafe mi kahve mi oradakine. Beğendim bu da Kuzey gibi az ve öz konuştu. Bilmiyorum kendisine baktırıp yaşayan var mı ama ben beğendim kendisini.
nalana ben gittim resmen berbat yaık parama hiçbirşeymi çıkmazNalan ucan eskiden cafe 46daymis. Bu nasıl kızlar.
numarasını rica edebilir miyim çok merak ettik arkadaşlaBana ozelden ulasirsan numarasi bende var bende gitmek istiyorum beraber gidebiliriz
Ne güzel siz böyle yazınca heyecan yaptım :) Hande'nin bana verdiği tarihte Şubat - Mart çünkü . Olur umarımmm :)Merhabalar arkadaşlar çıkan fal haberim var benim :) hande ve neslihan bana terfi alacağımı söyledi başımızdaki yardımcı olan şahıs söyledikleri tarihte yani şubat sonunda gidiyor ve ben geçiyorum yerine :) eğitime giriyorum ve mutluyum arkadaşlar darısı diğer fal haberlerinin başına :))
şahcihan'dan bahsediyorsun kesin:) eskiden melekler kahvesindeymiş en son taksim'de kendi yerinde bakmaya başlamıştı. özelden numarasını yollarım istersenKizlar biz @aniston24 la yan topicten geldik belki sizler bilirsiniz meleklerkahvrsinde Cihan vardı duruyor mu hala?
ya ben o kafedekileri cok basarılı bulmuyorum hani iyiler anla ve gecmisle ilgili guzel seyler tutturuyorlar ama gelecegi bilen kimse yok haşa tabii ki olmaz ama ne bileyim yakın gelecekle ilgili yaptıkları tahminleri bile cıkan bir falcı olmadı benim gittigim simdiye kadar laf kafede.
cigdemi cok övuyorlardı bir de andac onlara da kısmet olmadı gitmek. zaten ikisine baktırmam artı oraya gidis dönus benzin parası pahalıya mal oluyor bana gidip balık yerim daha faydalı omega3
şahcihan'dan bahsediyorsun kesin:) eskiden melekler kahvesindeymiş en son taksim'de kendi yerinde bakmaya başlamıştı. özelden numarasını yollarım istersen
cok iyiymissşimdi çağrışım yaptı. ben o laf cafeye gitmiştim 8-9 yıl önce. üniversiteye başladığım seneydi. çiğdem hanım bakmıştı hatta, okuduğum bölümü şak diye bilmişti. o ara liseden bir çocuk vardı, bununla olmayacak ama sene başında biriyle tanışacaksın ortak bir arkadaşın vasıtasıyla böyle kalabalık bir ortamda demişti ve 2 tane de harf vermişti. bununla uzun süre sevgili olacaksınız ama evleneceğin adam bu değil demişti. hakikaten o senenin başında verdiği harfli kişiyle kalabalık bir arkadaş ortamında tanıştım ve 5 yıl birlikteydik. ama beraber gittiğimiz arkadaşlarıma benim kadar tutmamıştı ki bende de bildiği bu kadardı. diğer dedikleri olmamıştı.
canım belki alakasız olacak ama onun yerine her gun 21 tane ayetel kürsi, fatiha, nas, felak, ihlas oku inan birkac gune islerin duzelirKizlar cok talihsiz bir donemdeyim aralik 18den beri artik arkadaslarim kursun doken birini bulalim seni goturelim deditanidiginiz varsa yonlendirir misiniz beni ozelden?
evet bir ara onun burada asırı reklamı yapılıyordu herkes gitti ama fosnalana ben gittim resmen berbat yaık parama hiçbirşeymi çıkmaz
canım belki alakasız olacak ama onun yerine her gun 21 tane ayetel kürsi, fatiha, nas, felak, ihlas oku inan birkac gune islerin duzelir
devamlı oku canım her gün hepsini 21 er kere okursan faydasını görürsün mutlakaOkudum dua bana misin demedi
bi dakka ya bu yumjurta kıran ve öyle bakan abla mı ewe geliyor hani o ise yıllar önce baktırmıştım ben ona :)))))ben yumurtacı teyzeye gitmek istiyorum ya ilginç bir deneyimim olsun referans veririz kızlar forum en büüyük referans değil miyeri neresi onu söylerseniz çok iyi olur :))
ayy bende baktırmıştım ona kızıldereli hiçbiri çıkmadı :)))Biryerde yazdım yine yazmak istiyorum,Bostancı da Dörtyol'da sağda biri var Kızılderili tarzında saman mis,baktirdigim en kotu faldi,hep kötü negatif şeyler söyledi, arkadaşıma daha kötü şeyler ölümler ,kayıplar, ona gitmeyin derim, cadde sembol bence çok sıradan, Caddebostan pınar yeni favorim, erkek arkadaşımla kaç senedir birlikte olduğumuzu, onun il dışındaki evini, kaç aydır ayrı olduğumuzu barışma tarihimizi,( bence barismazdik artık) barıştık,benim işimi, ailemi, herşeyi daha ne olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?