İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Neslihan a baktırdım Sütlü kafe mi kahve mi oradakine. Beğendim bu da Kuzey gibi az ve öz konuştu. Bilmiyorum kendisine baktırıp yaşayan var mı ama ben beğendim kendisini.
Ben yaşadım canım ztn hande göker ve neslihan bana aynı şeyleri söyledi evet zamanı tutmayan durumlar oldu bazı konularda ama olayların hepsini yaşadım yani. Aynı söyledikleri gibi oldu.

Falcıların aynı tarihleri vermeleri ve aynı şeyleri söylemeleri tesadüf mü yoksa bir gerçeklik payı var mı acaba? ben mesela 2 falcıya gittim o konuyla ilgili ikiside aynı tarihi verdi ve benzer şeyler söylediler ne bu şimdi

Ne güzel siz böyle yazınca heyecan yaptım :) Hande'nin bana verdiği tarihte Şubat - Mart çünkü . Olur umarımmm :)

Biryerde yazdım yine yazmak istiyorum,Bostancı da Dörtyol'da sağda biri var Kızılderili tarzında saman mis,baktirdigim en kotu faldi,hep kötü negatif şeyler söyledi, arkadaşıma daha kötü şeyler ölümler ,kayıplar, ona gitmeyin derim, cadde sembol bence çok sıradan, Caddebostan pınar yeni favorim, erkek arkadaşımla kaç senedir birlikte olduğumuzu, onun il dışındaki evini, kaç aydır ayrı olduğumuzu barışma tarihimizi,( bence barismazdik artık) barıştık,benim işimi, ailemi, herşeyi daha ne olsun,

şimdi çağrışım yaptı. ben o laf cafeye gitmiştim 8-9 yıl önce. üniversiteye başladığım seneydi. çiğdem hanım bakmıştı hatta, okuduğum bölümü şak diye bilmişti. o ara liseden bir çocuk vardı, bununla olmayacak ama sene başında biriyle tanışacaksın ortak bir arkadaşın vasıtasıyla böyle kalabalık bir ortamda demişti ve 2 tane de harf vermişti. bununla uzun süre sevgili olacaksınız ama evleneceğin adam bu değil demişti. hakikaten o senenin başında verdiği harfli kişiyle kalabalık bir arkadaş ortamında tanıştım ve 5 yıl birlikteydik. ama beraber gittiğimiz arkadaşlarıma benim kadar tutmamıştı ki bende de bildiği bu kadardı. diğer dedikleri olmamıştı.

şahcihan'dan bahsediyorsun kesin:) eskiden melekler kahvesindeymiş en son taksim'de kendi yerinde bakmaya başlamıştı. özelden numarasını yollarım istersen

yaaa şu an inanılmaz mutlu oldum bende diyordum kimse beni takmadı:) atabilirsen çok sevinirim sen memnun musun peki?

Kizlar cok talihsiz bir donemdeyim aralik 18den beri artik arkadaslarim kursun doken birini bulalim seni goturelim dedi tanidiginiz varsa yonlendirir misiniz beni ozelden?

cok iyiymiss bana hic bu kadar tutturan olmamıstı

Kizlar cok talihsiz bir donemdeyim aralik 18den beri artik arkadaslarim kursun doken birini bulalim seni goturelim dedi tanidiginiz varsa yonlendirir misiniz beni ozelden?
canım belki alakasız olacak ama onun yerine her gun 21 tane ayetel kürsi, fatiha, nas, felak, ihlas oku inan birkac gune islerin duzelir

ben yumurtacı teyzeye gitmek istiyorum ya ilginç bir deneyimim olsun referans veririz kızlar forum en büüyük referans değil mi yeri neresi onu söylerseniz çok iyi olur :))
bi dakka ya bu yumjurta kıran ve öyle bakan abla mı ewe geliyor hani o ise yıllar önce baktırmıştım ben ona :)))))

ayy bende baktırmıştım ona kızıldereli hiçbiri çıkmadı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…