bana da karamsarlığın ve falcı falcı gezmenin direk falın sonucunu değiştirebilecek kadar kritik bişey olduğunu söyledi.. Canım numarasını bana da yollarmısınKuzey'e "karamsar olmak falı etkiler mi" diye sormuştum, sürekli karamsar ve negatif düşünürsen negatifliği kendine çekersin demişti. Ben Kuzey'e geçen hafta gittiğimde kafenin devredileceğini büyük ihtimalle oradan ayrılacağını söylemişti. Ben de kaybetmemek için numarasını aldım isteyene yollarım. Neslihan'ı da çok merak ettim şimdi...
evet.. çok falcıya gitme sık sık fal baktırmak iyi değil gidişatı da etkiler,bana bile sık sık gelme demişti. hemen yolluyorum canımbana da karamsarlığın ve falcı falcı gezmenin direk falın sonucunu değiştirebilecek kadar kritik bişey olduğunu söyledi.. Canım numarasını bana da yollarmısın
gidersem ikinci kez gitmiş olacağım. geçen sene nisan ayında gitmiştim çok güzel bakmıştı. söylediklerini gecikmeli de olsa yaşamıştım tarihler sarkabiliyor yani. ama en beğendiklerimden biri o :)
Ben de seviyorum Hande'yi, hem boşa sallamıyor illa ki nokta atışlı bir şeyler diyor hem de hisli biri. Enerjisinin güzel olması da cabası, olumsuz söylese de çökerek çıkmıyo insan:)
Hoş herkesi evlendiriyor mu o konuda merak içerisindeyim ben de. Bunun yanında benim de ilk falım zamanıyla çıkmıştı, bir de o dönem mesajlaştığım eski erkek arkadaşımla bir şey olmayacağını söylemişti. Pembeci değil sanki ama insan yine de merak ediyor:)
zamanında çıkması çok iyi... tarot mu baktırmıştın kahve mi?
ben tarot baktırmıştım :) hande takır takır konuşuyor o özelliğini çok seviyorumKahve baktırdım ben ona hep. Ne bileyim soru sormadan sen bilgi vermeden anlatması daha bi tatmin ediyor:) siz ne baktırmıştınız? Ha bu arada sonraki fallarımda zamanlar sarktı bazı bazı, takılmamak lazım elbette.
ben tarot baktırmıştım :) hande takır takır konuşuyor o özelliğini çok seviyorum
Kızlar bu soru kaynamasın ben de merak ediyorum zira:))
Kahve baktırdım ben ona hep. Ne bileyim soru sormadan sen bilgi vermeden anlatması daha bi tatmin ediyor:) siz ne baktırmıştınız? Ha bu arada sonraki fallarımda zamanlar sarktı bazı bazı, takılmamak lazım elbette.
arkadaşlara kötü şeyleri çatır çatır söyledi ama pozitif enerjisinden dolayı uyuşturulmuş gibi çıkıyorsunuz oradan o yüzden kimse depresyona girmedi gariptir
hande tarot'u seviyor bana daha iyi verim alıyorum kartlardan dedi performans da çok bir fark yok diye duydum
Kötü şeyleri söylüyor ama sonu hep olumlu mu canım? Gerçi dediğim gibi bana ilk falımda o dönem kafamdaki insanla olmayacağını söylemişti ancak yine de merak ediyor insan genel yorumu nasıl diye:)
bana böyle kafamdaki insanla olup olmayacağını söyleyen biri lazım diyordum. bir kaç kişiye baktırdım olacak, olmayacak, arkadaş kalacaksınız dendi. neyi düşüneceğimi şaşırdımilişkiyle ilgili dedikleri genel olarak çıkan kim var?
Hayatım kim bu caddebostan pınar?ben çok yakınım oraya söylersen baktırmak isterim.:)Biryerde yazdım yine yazmak istiyorum,Bostancı da Dörtyol'da sağda biri var Kızılderili tarzında saman mis,baktirdigim en kotu faldi,hep kötü negatif şeyler söyledi, arkadaşıma daha kötü şeyler ölümler ,kayıplar, ona gitmeyin derim, cadde sembol bence çok sıradan, Caddebostan pınar yeni favorim, erkek arkadaşımla kaç senedir birlikte olduğumuzu, onun il dışındaki evini, kaç aydır ayrı olduğumuzu barışma tarihimizi,( bence barismazdik artık) barıştık,benim işimi, ailemi, herşeyi daha ne olsun,
Kızlar yakın zamanda Kuzey e giden oldu mu ? yorumlar nasıl ?
Kuzeye yakın zamanlarda gittim bu ayın 15ine kadar bi gelişme olcak dedi ama bişey olmadı şimdilik +1 hafta ver demişti bide tam tarihi bekleme. Bide kafama takılan çok falcıya gitmeyin mıhabbeti oldu ben ondan sonra 2 farklı falcıya baktırdım bide netten ücretli ücretsiz sütekli fal baktırıyodum acaba gecikme yada olmama bunların etkiside olabilir mi ?Kızlar yakın zamanda Kuzey e giden oldu mu ? yorumlar nasıl ?
Kuzeye yakın zamanlarda gittim bu ayın 15ine kadar bi gelişme olcak dedi ama bişey olmadı şimdilik +1 hafta ver demişti bide tam tarihi bekleme. Bide kafama takılan çok falcıya gitmeyin mıhabbeti oldu ben ondan sonra 2 farklı falcıya baktırdım bide netten ücretli ücretsiz sütekli fal baktırıyodum acaba gecikme yada olmama bunların etkiside olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?