İstanbul'da Fal - Falcılar

ya benim eski falcımdır kendisi 3 yıl önce baktırdım en son:) o dönemler benim için çok iyiydi sonra ordan çıkmış ama şimdi de onu arıyorum:)
ayyy bulursan banada söylermisin ? yeni birilerini deneyim bende hande ve kuzey dışında :) şu sütlü kahve neslihanı da istşyorum ama bakırkoy uzak geliyor biraz bana

Kizlar kuzeyin tarihli bir olayini yasadim an itibariyle....

aa pytha haber vermiyorsun hiç ama:)

ayyy bulursan banada söylermisin ? yeni birilerini deneyim bende hande ve kuzey dışında :) şu sütlü kahve neslihanı da istşyorum ama bakırkoy uzak geliyor biraz bana

ben bu topikteki isimlere baya yabancıyım nasıl onlar iyiler mi? ya cihanı ben çok sevdim bilmem kahve fincanına 2 saniye bakıp anlatırdı:) ama şimdi bilmiyorum nasıl akrep burcuydu beynimi okuduğundan şüphelenip korkardım:)

Aynen canimmn o ahahah yalniz suan eve cagiriyormus gelmiyormus ee nasildi begendinmi
yaa bana enerjisi çok agır gelmişti o gittikten sonra kendime gelemedim arkadasıma da cok kötü şeyler söylemişti .. bana söylediği bazı şeyler çıktı o zaman hayatımda ki kişi için olmaz bu demişti ama 2016 başında biri ile tanışcagmı ve onunla yıl içinde evlencegimi söylemişt onlar çıkmadı oyle biri ile tanıştım ama ilişki bile olmadı yani

işte hande ve kuzey var benim gittiğim dedikleri yavaş yavaş çıkıyor ama işte neslihan ı merak ediyorum onuda burdan duydum bekıcam bi :)

Kuzey ve handenin dediklerini yaşayan varmı acaba?teşekkürler

ben de bunu çok yaşıyorum bazen tam tarife uygun biriyle tanışıyorum ama o denilen ilişki olmuyor acaba önceden bildiğimle müdahale ediyorum veya öğrenmemle enerjimizi harcamış mı oluyorum anlayamıyorum

ben de bunu çok yaşıyorum bazen tam tarife uygun biriyle tanışıyorum ama o denilen ilişki olmuyor acaba önceden bildiğimle müdahale ediyorum veya öğrenmemle enerjimizi harcamış mı oluyorum anlayamıyorum
Ben bu tarz şeyleri çokta değiştirebilceğimizi düşünmüyorum yaa bence olacagı barsa oluyor zaten

Dediğin şamanı biliyorum bende tavsiye etmem. Kaç sene önce halamla gitmiştik halam baktırmıştı ve hep kötü şeyler ölüm falan demişti neyseki çıkmadı. Benim içinde 28 yaşında evlenecek demiş ve bu yıl 28 oluyorum inşallah bu çıkar :)

FAL DENEYİMLERİ

Neslihan ve Kuzey

İkisi de çok iyi.. Özellikle Neslihanın falı beni benden aldı. Çıkan olursa paylaşıcam. Bu fallardan sonra bisüre ara vermeye karar verdim. Keyfine içip kapatmayı bile düşünmüyorum bir süre.. Bi de ihtiyacımız olan şey olumsuz düşünmemek sanırım.. . Umarım güzel şeyler hepimize çıkar kendinize iyi bakın kızlar..

Hadi inşallah

Pazartesi'leri kapalı evet, yarın arayıp randevu alın bence. Giderseniz de bekliyoruz yorumlarınızı:)
gidersem ikinci kez gitmiş olacağım. geçen sene nisan ayında gitmiştim çok güzel bakmıştı. söylediklerini gecikmeli de olsa yaşamıştım tarihler sarkabiliyor yani. ama en beğendiklerimden biri o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…