- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
şahcihan kimmiş ben hiç duymadım nasıl ki iyi miyaaa şu an inanılmaz mutlu oldum bende diyordum kimse beni takmadı:) atabilirsen çok sevinirim sen memnun musun peki?
şahcihan kimmiş ben hiç duymadım nasıl ki iyi mi
ayyy bulursan banada söylermisin ? yeni birilerini deneyim bende hande ve kuzey dışında :) şu sütlü kahve neslihanı da istşyorum ama bakırkoy uzak geliyor biraz banaya benim eski falcımdır kendisi 3 yıl önce baktırdım en son:) o dönemler benim için çok iyiydi sonra ordan çıkmış ama şimdi de onu arıyorum:)
Kizlar kuzeyin tarihli bir olayini yasadim an itibariyle....
ayyy bulursan banada söylermisin ? yeni birilerini deneyim bende hande ve kuzey dışında :) şu sütlü kahve neslihanı da istşyorum ama bakırkoy uzak geliyor biraz bana
neval hanima ulastinizmi ? numarasini banada gönderrseniz lutfengöztepe'deki neval hanımın telefon numarasına ulaşmam gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen
Aynen canimmn o ahahah yalniz suan eve cagiriyormus gelmiyormus ee nasildi begendinmibi dakka ya bu yumjurta kıran ve öyle bakan abla mı ewe geliyor hani o ise yıllar önce baktırmıştım ben ona :)))))
aa pytha haber vermiyorsun hiç ama:)
Ayy kuzu cok seviyom seni ya
yazdi bnmki ama bn sok oldum hem o yazdi diye ki biliyosun bnmkinin ne gicik ne okuz bi adam kendisi hemde falim tarihiyle birlikte ciktigi icin geceden beri agliyorum duygu patlamasi yasadim kuzu ondan sasirdim boyle
yaa bana enerjisi çok agır gelmişti o gittikten sonra kendime gelemedim arkadasıma da cok kötü şeyler söylemişti .. bana söylediği bazı şeyler çıktı o zaman hayatımda ki kişi için olmaz bu demişti ama 2016 başında biri ile tanışcagmı ve onunla yıl içinde evlencegimi söylemişt onlar çıkmadı oyle biri ile tanıştım ama ilişki bile olmadı yaniAynen canimmn o ahahah yalniz suan eve cagiriyormus gelmiyormus ee nasildi begendinmi
işte hande ve kuzey var benim gittiğim dedikleri yavaş yavaş çıkıyor ama işte neslihan ı merak ediyorum onuda burdan duydum bekıcam bi :)aa pytha haber vermiyorsun hiç ama:)
ben bu topikteki isimlere baya yabancıyım nasıl onlar iyiler mi? ya cihanı ben çok sevdim bilmem kahve fincanına 2 saniye bakıp anlatırdı:) ama şimdi bilmiyorum nasıl akrep burcuydu beynimi okuduğundan şüphelenip korkardım:)
ben de bunu çok yaşıyorum bazen tam tarife uygun biriyle tanışıyorum ama o denilen ilişki olmuyor acaba önceden bildiğimle müdahale ediyorum veya öğrenmemle enerjimizi harcamış mı oluyorum anlayamıyorumyaa bana enerjisi çok agır gelmişti o gittikten sonra kendime gelemedim arkadasıma da cok kötü şeyler söylemişti .. bana söylediği bazı şeyler çıktı o zaman hayatımda ki kişi için olmaz bu demişti ama 2016 başında biri ile tanışcagmı ve onunla yıl içinde evlencegimi söylemişt onlar çıkmadı oyle biri ile tanıştım ama ilişki bile olmadı yani
Ben bu tarz şeyleri çokta değiştirebilceğimizi düşünmüyorum yaa bence olacagı barsa oluyor zatenben de bunu çok yaşıyorum bazen tam tarife uygun biriyle tanışıyorum ama o denilen ilişki olmuyor acaba önceden bildiğimle müdahale ediyorum veya öğrenmemle enerjimizi harcamış mı oluyorum anlayamıyorum
Dediğin şamanı biliyorum bende tavsiye etmem. Kaç sene önce halamla gitmiştik halam baktırmıştı ve hep kötü şeyler ölüm falan demişti neyseki çıkmadı. Benim içinde 28 yaşında evlenecek demiş ve bu yıl 28 oluyorum inşallah bu çıkar :)Biryerde yazdım yine yazmak istiyorum,Bostancı da Dörtyol'da sağda biri var Kızılderili tarzında saman mis,baktirdigim en kotu faldi,hep kötü negatif şeyler söyledi, arkadaşıma daha kötü şeyler ölümler ,kayıplar, ona gitmeyin derim, cadde sembol bence çok sıradan, Caddebostan pınar yeni favorim, erkek arkadaşımla kaç senedir birlikte olduğumuzu, onun il dışındaki evini, kaç aydır ayrı olduğumuzu barışma tarihimizi,( bence barismazdik artık) barıştık,benim işimi, ailemi, herşeyi daha ne olsun,
Hadi inşallahDediğin şamanı biliyorum bende tavsiye etmem. Kaç sene önce halamla gitmiştik halam baktırmıştı ve hep kötü şeyler ölüm falan demişti neyseki çıkmadı. Benim içinde 28 yaşında evlenecek demiş ve bu yıl 28 oluyorum inşallah bu çıkar :)
Aman çıkmasın zaten, hep kötü şeyler söylüyorayy bende baktırmıştım ona kızıldereli hiçbiri çıkmadı :)))
kızlar hande'ye gitmek istiyordum gerçi randevum bile yok amami cafe pazartesi günleri kapalı mıydı?
Kızlar önemli bir konunun artık nasaya yatırılması gerekiyor;
Hande pembeci mi?
Hepinizi evlendirdi mi?
gidersem ikinci kez gitmiş olacağım. geçen sene nisan ayında gitmiştim çok güzel bakmıştı. söylediklerini gecikmeli de olsa yaşamıştım tarihler sarkabiliyor yani. ama en beğendiklerimden biri o :)Pazartesi'leri kapalı evet, yarın arayıp randevu alın bence. Giderseniz de bekliyoruz yorumlarınızı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?