- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakıyordu eğer çok sıra yoksa, pazar günleri kuzey cafede mi? (bir gün yoktu yanlış hatırlamıyorsam pazar günüydü ama sor gitmeden)Kızlar kuzey cafeye gidince randevusuz bakıyor mu biliyomusumuz
Pazar'ları izinli boşuna gitme Can'ımbakıyordu eğer çok sıra yoksa, pazar günleri kuzey cafede mi? (bir gün yoktu yanlış hatırlamıyorsam pazar günüydü ama sor gitmeden)
Aaa öyle mi teşekkürlerPazar'ları izinli boşuna gitme Can'ım
benim var..bir dediği de yakın..yani beklemediğim bişey ama bakalım..olursa yazarım tekrar ama kimseye kefil değilim onu da belirteyimKızlar bi kişiye burda Kuzey'in falları çıkmıştı onun dışında çıkan var mı ?
aman aman aman sakın. o tarz işlere ben de bulaştım. her ne kadar işe yarasa da günaha giriyorsunBana falcı değil de üzerimdeki kısmetsizliği atacak biri lazım.. Böyle bir tanıdığı olan var mı?
Banada olumlu güzel şeler söledi en son baktığında daha net konuştu. Bu ay ve şubat için olumlu şeler söledi ama bilmiyorum olumsuz bakmak istemiyorum hiçbişiyebenim var..bir dediği de yakın..yani beklemediğim bişey ama bakalım..olursa yazarım tekrar ama kimseye kefil değilim onu da belirteyim
Banada olumlu güzel şeler söledi en son baktığında daha net konuştu. Bu ay ve şubat için olumlu şeler söledi ama bilmiyorum olumsuz bakmak istemiyorum hiçbişiye
Ayyy hadi yaa . Kağıtları açtı hemen aşk aşk aşk demeye başladı :) yaşadıklarının olumlu karşılığını alcan falan dedi karamsarlık ve fazla fal baktırma falan dedi ayy bilemiyorum olumsuz düşünememeye çalışıyorum. O kadar çok fal baktırdım bide pişmanlığınıfa yaşıyorumbana dediği pek olumlu değildi![]()
aşkla alakası yok bnimkinin cnm..tamamen benim ruhsal durumum ve düşüncelerimin yansıması ile hayatımda yaşadığım oly akışları...dediği doğruydu..ve yaşadığım şeyle de bağlantılıydı.Ayyy hadi yaa . Kağıtları açtı hemen aşk aşk aşk demeye başladı :) yaşadıklarının olumlu karşılığını alcan falan dedi karamsarlık ve fazla fal baktırma falan dedi ayy bilemiyorum olumsuz düşünememeye çalışıyorum. O kadar çok fal baktırdım bide pişmanlığınıfa yaşıyorum![]()
Bakalım inşallah olumlu dedikleri olur inşallah :) bekliyorum heyecanlaaşkla alakası yok bnimkinin cnm..tamamen benim ruhsal durumum ve düşüncelerimin yansıması ile hayatımda yaşadığım oly akışları...dediği doğruydu..ve yaşadığım şeyle de bağlantılıydı.
hayırlısı olsunBakalım inşallah olumlu dedikleri olur inşallah :) bekliyorum heyecanla
merhaba kızlar :) kuzey bana "ocak ayından bir şey bekleme, şubat ayında konuşacaksınız, sen sakın yazma" demişti. ama ben dayanamadım yazdım, biraz sert şeyler yazmıştım hem de ama olumlu bir konuşma oldu, şaşırdım. hiç yazmayacaktım ama falı bozdum sanırım. kuzey'in dediği tarih şubat ve mart. falı patladı mı ya da tarihi erken mi tuttu anlayamadım, size bırakıyorum :)
Yeşilköy dios cafede duygu diye biri var ,ben en az 3 kere gittim kafam karışık dönemde,çok pembeci ve giden herkese benzer şeyler söylüyor,etrafımdada burdada gidenler oldu,giden herkese bir dahaki gelişlerinde davetiye ile geleceklerini söylüyor ama fos,bana hiç bir söylediği çıkmadı boşa zaman ve para kaybı,ama tabiki son tercih yine sizinhttp://falcigurmesi.kadinlarkulubu.com.tr/2017/01/yesilkoy-dios-cafe.html Giden oldu mu ? Cezbetti biraz beni![]()
Birde o enerji gönderiyorum demesi beni benden almıştı. Bir kere gittim bir daha da gitmedin vallaYeşilköy dios cafede duygu diye biri var ,ben en az 3 kere gittim kafam karışık dönemde,çok pembeci ve giden herkese benzer şeyler söylüyor,etrafımdada burdada gidenler oldu,giden herkese bir dahaki gelişlerinde davetiye ile geleceklerini söylüyor ama fos,bana hiç bir söylediği çıkmadı boşa zaman ve para kaybı,ama tabiki son tercih yine sizin
Ayyy aynen bak birde o cümle var herkese kullanıyor:) 1 buçuk sene boyunca her hafta falcılardaydım buradakiler bilir,gittiğim en vasat falcıydı gerçi diğer gittiklerimin de gelecekle ilgili hiç bir söylediği çıkmadı:)) yani kısaca geleceği bilen falcı yokkkkBirde o enerji gönderiyorum demesi beni benden almıştı. Bir kere gittim bir daha da gitmedin valla
Mübarek kadın enerji bombası gibi demiştim valla çünkü benden öncekilerede aynı şeyleri söylediğini duymuştumAyyy aynen bak birde o cümle var herkese kullanıyor:) 1 buçuk sene boyunca her hafta falcılardaydım buradakiler bilir,gittiğim en vasat falcıydı gerçi diğer gittiklerimin de gelecekle ilgili hiç bir söylediği çıkmadı:)) yani kısaca geleceği bilen falcı yokkkk