• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Konusscaksiniz dedigine gore sen yazsanda degismez die dusunuyorum sonucta konusmussunuz ama sen yazmada demis buyuzden belki otelenir...buarada benzer sorun bendede var bna dedigi tarihte konustuk o adim atti ama ikinci konusmamizda ben biraz soguk davrandım bu alindi demesede ben biliyorum kuzey surecek iliski demisti simdi de bnm soguk konusmam fali bozmuş mudur diye ben 2gundur delleniyorum:KK43: banada akil verin lutfenn kizlarrrr
ben de hiç bilmiyorum soğuk davranınca fal etkilenir mi ki.. yani falcı soğuk davran dedi diye ben soğuk davranmam mesela... içinden geldiği gibi davranmak lazım. benim de kafam karıştı şimdi :)

Yeşilköy dios cafede duygu diye biri var ,ben en az 3 kere gittim kafam karışık dönemde,çok pembeci ve giden herkese benzer şeyler söylüyor,etrafımdada burdada gidenler oldu,giden herkese bir dahaki gelişlerinde davetiye ile geleceklerini söylüyor ama fos,bana hiç bir söylediği çıkmadı boşa zaman ve para kaybı,ama tabiki son tercih yine sizin

Aaa tamam o zaman, teşekkür ederim ilgine :)

Peki Kadıköy SEVGİ kafe Sevgi Terzi'ye baktıran var mı , nette denk geldim ona da ? :halay:

ben de hiç bilmiyorum soğuk davranınca fal etkilenir mi ki.. yani falcı soğuk davran dedi diye ben soğuk davranmam mesela... içinden geldiği gibi davranmak lazım. benim de kafam karıştı şimdi :)

yok o soguk davran demedi ben biraz ilgisiz davrandim;)

kızlar telefonda bakanların hepsini tükettim ya:) telefonda bakan kimler var yazar mısınız konumum ve iş saatlerim dolayısıyla cafelere gidemiyorum. kendi telefonda baktırdıklarımdan da memnun olduklarım var ama tekrar baktıramam saçma olur:) o yüzden telefonda bakan kimler varsa yazablir misiniz

Ben 2 kez gittim ikisindede pişman oldum birincisi ukala kendini birşey sanıyor bana bırkaç soru sordu hemde 60 tlydi şimdi belkide dah fazla oldu bence paran gitmesin
Peki Kadıköy SEVGİ kafe Sevgi Terzi'ye baktıran var mı , nette denk geldim ona da ? :halay:
Evet çok ukala gerçekten,ona kalsa 2016 sonuna kadar yeni biriyle tanışıyordum ve evlilik adımları atıyordum hala ortada kimse yok,kaile bile almamak gerekiyor sölediklerini,negatif sinir bozucu bi kadın,fal bitince rahatlamak bir yana resmen ağırlık çökmüştü üstüme

kızlar ya benim cok pis huyum var.. Elimde tarot kartları var. kafama bişey takıldımı zırt pırt açıp soru soruyorum.. Alıskanlık oldu bırakamıyorum da.. Gidişatı etkiler mi bilmiyorum. Nasıl vazgeccem onu da bilmiyorum :(

Yeşilköy dios cafede duygu diye biri var ,ben en az 3 kere gittim kafam karışık dönemde,çok pembeci ve giden herkese benzer şeyler söylüyor,etrafımdada burdada gidenler oldu,giden herkese bir dahaki gelişlerinde davetiye ile geleceklerini söylüyor ama fos,bana hiç bir söylediği çıkmadı boşa zaman ve para kaybı,ama tabiki son tercih yine sizin
AYNEN CANIM BANADA HİÇ BİR DEDİĞİ ÇIKMADI.ONA GÖRE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAKTI BENİM İÇİN, HANİ NERDE AYNI YERDE SAYIYORUM O KADAR YOLA GİTDİĞİMEMİ YANAYIM YOKSA PARASINA MI ? TAM BİR UMUT TACİRİ :(

kızlar ya benim cok pis huyum var.. Elimde tarot kartları var. kafama bişey takıldımı zırt pırt açıp soru soruyorum.. Alıskanlık oldu bırakamıyorum da.. Gidişatı etkiler mi bilmiyorum. Nasıl vazgeccem onu da bilmiyorum :KK43:
Ben Kuzey'e sorduğumda fazla fal baktırma ve karamsar olma dedi.
kızlar ya benim cok pis huyum var.. Elimde tarot kartları var. kafama bişey takıldımı zırt pırt açıp soru soruyorum.. Alıskanlık oldu bırakamıyorum da.. Gidişatı etkiler mi bilmiyorum. Nasıl vazgeccem onu da bilmiyorum :KK43:
kuzey bana fazla fal baktırma o etkiler kafan karışır ve karamsar olma dedi. Geröekten insanın kafası karışıyo saçma sapan fikirlere bürünüyoruz sonra

Back
X