- 12 Ocak 2017
- 52
- 15
- 3
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla Niko için bana hiç bir dediği çıkmadı diyen de var,sölediği her şeyi yaşadım diyende,keza sizede 4-5 yıl önce baktıkları çıkmıştı sanırım,bana çıkmadı paylaşmak istedim tercih sizin tabikiBirtek banami çıkmış dedikleri:)
Hande mi yoksa Aykut mu simdi karar veremedim :)Valla Niko için bana hiç bir dediği çıkmadı diyen de var,sölediği her şeyi yaşadım diyende,keza sizede 4-5 yıl önce baktıkları çıkmıştı sanırım,bana çıkmadı paylaşmak istedim tercih sizin tabiki![]()
Bence de Hande. Gerçi ben de denemedim, ama ona gitmeyi düşünüyorum. En son kuzeye baktırdım ama ocak için verdiği tarihi patladı mesela.Hande kaldı bi geride o zaman umarım yarına randevu verir
Aykut bana aralık ve ocak ayı için tarihler vermişti, ama maalesef hiç bir dediği olmadı. Enerjisi Kötü değil, ama çıkmadı işte.Hande mi yoksa Aykut mu simdi karar veremedim :)
kuzeye bu cocugun hayatında biri var galiba dedim. Sevgilisi değil ama çok kızla konuşuyor demişti. Gecen biriyle başladığını öğrendim ben şokBence de Hande. Gerçi ben de denemedim, ama ona gitmeyi düşünüyorum. En son kuzeye baktırdım ama ocak için verdiği tarihi patladı mesela.
Karşı taraf için yeter iyi bana göre. Ama doğum yapmalıydı fala başladı Mı bilmiyorum. Tuğba ya gidebilirsiniz o da Anda çok iyi hayatında biri varsa pat diye söyler bencekuzeye bu cocugun hayatında biri var galiba dedim. Sevgilisi değil ama çok kızla konuşuyor demişti. Gecen biriyle başladığını öğrendim ben şok![]()
canım hayatında biri var onu öğrendim zaten. Kuzey yok demedi cok önemsemedi. Biraz Kazanova demeye calıstı anladım ben onu.. Yeter pen cafe yeter miKarşı taraf için yeter iyi bana göre. Ama doğum yapmalıydı fala başladı Mı bilmiyorum. Tuğba ya gidebilirsiniz o da Anda çok iyi hayatında biri varsa pat diye söyler bence
Hande'ye hiç gitmediğim için bilemicem canım,Aykut fena değil geçmişi iyi yorumlamıştı gelecek için daha var sölediklerine,ayyy falcı gurusu gibi oldum,ne kadar çok falcıya gitmişimHande mi yoksa Aykut mu simdi karar veremedim :)
kuzeye bu cocugun hayatında biri var galiba dedim. Sevgilisi değil ama çok kızla konuşuyor demişti. Gecen biriyle başladığını öğrendim ben şok![]()
Son favorim pınar, ama onada 4 defa baktirdim,hiç denemediyseniz birde ona baktirin , bence güzelHande mi yoksa Aykut mu simdi karar veremedim :)
Kuzeyi korumak gibi olmasın ama erkek arkadaşının hayatında birinin olması ciddi bir ilişki yaşadığı anlamına gelmez. belkide öylesine takıldığı bir kızdır o yüzden Kuzey de görmemiş olabilir.kuzeye bu cocugun hayatında biri var galiba dedim. Sevgilisi değil ama çok kızla konuşuyor demişti. Gecen biriyle başladığını öğrendim ben şok![]()
öyle umuyorum zaten canım Kuzeyi karalamak için söylemedim:) bana dobra biri gibi geldi ama işte yaşanan canımı sıktı sadeceKuzeyi korumak gibi olmasın ama erkek arkadaşının hayatında birinin olması ciddi bir ilişki yaşadığı anlamına gelmez. belkide öylesine takıldığı bir kızdır o yüzden Kuzey de görmemiş olabilir.
pınar nerede bakıyorSon favorim pınar, ama onada 4 defa baktirdim,hiç denemediyseniz birde ona baktirin , bence güzel
Ben 2 kez gittim ikisindede pişman oldum birincisi ukala kendini birşey sanıyor bana bırkaç soru sordu hemde 60 tlydi şimdi belkide dah fazla oldu bence paran gitmesin
Ona da 2 kere gittim hiç bir dediği çıkmadı nette o kadar övüldüğü gibi deil hemde diğer falcılara göre çok daha yüksek fiyatı:))
Evet çok ukala gerçekten,ona kalsa 2016 sonuna kadar yeni biriyle tanışıyordum ve evlilik adımları atıyordum hala ortada kimse yok,kaile bile almamak gerekiyor sölediklerini,negatif sinir bozucu bi kadın,fal bitince rahatlamak bir yana resmen ağırlık çökmüştü üstüme
Son favorim pınar, ama onada 4 defa baktirdim,hiç denemediyseniz birde ona baktirin , bence güzel
Caddebostan da bir güzellik salonunda salon adı eleia instagramda internette sayfaları varpınar nerede bakıyor