• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

aykut bence de çok iyi değil. ama tavsiyede de bulunmam. çünkü bana iyi gören başkasına kötü başkasına kötü olan bana iyi çıkabiliyor

Bence de Hande. Gerçi ben de denemedim, ama ona gitmeyi düşünüyorum. En son kuzeye baktırdım ama ocak için verdiği tarihi patladı mesela.
kuzeye bu cocugun hayatında biri var galiba dedim. Sevgilisi değil ama çok kızla konuşuyor demişti. Gecen biriyle başladığını öğrendim ben şok :(

kuzeye bu cocugun hayatında biri var galiba dedim. Sevgilisi değil ama çok kızla konuşuyor demişti. Gecen biriyle başladığını öğrendim ben şok :KK43:
Karşı taraf için yeter iyi bana göre. Ama doğum yapmalıydı fala başladı Mı bilmiyorum. Tuğba ya gidebilirsiniz o da Anda çok iyi hayatında biri varsa pat diye söyler bence

Karşı taraf için yeter iyi bana göre. Ama doğum yapmalıydı fala başladı Mı bilmiyorum. Tuğba ya gidebilirsiniz o da Anda çok iyi hayatında biri varsa pat diye söyler bence
canım hayatında biri var onu öğrendim zaten. Kuzey yok demedi cok önemsemedi. Biraz Kazanova demeye calıstı anladım ben onu.. Yeter pen cafe yeter mi

Hande mi yoksa Aykut mu simdi karar veremedim :)
Hande'ye hiç gitmediğim için bilemicem canım,Aykut fena değil geçmişi iyi yorumlamıştı gelecek için daha var sölediklerine,ayyy falcı gurusu gibi oldum,ne kadar çok falcıya gitmişim:KK17::skandal::olamaz:içinden hangisine gitmek geliyosa ona git canım,sanırım Hande'nin randevu alma muhabbeti vardı,sırayla uğraşmak istemezsen Aykut randevusuz bakıyo:KK45:

kuzeye bu cocugun hayatında biri var galiba dedim. Sevgilisi değil ama çok kızla konuşuyor demişti. Gecen biriyle başladığını öğrendim ben şok :KK43:

Ya bana Kuzey hisli biri gibi değil de standart cafe falcısı gibi geldi bende pek bir şey tutturamadı çok öngörü tespit de yoktu ama burada çok beğenen de var. Belki de benimle uyuşmamıştır:)

Kuzeyi korumak gibi olmasın ama erkek arkadaşının hayatında birinin olması ciddi bir ilişki yaşadığı anlamına gelmez. belkide öylesine takıldığı bir kızdır o yüzden Kuzey de görmemiş olabilir.

Kuzeyi korumak gibi olmasın ama erkek arkadaşının hayatında birinin olması ciddi bir ilişki yaşadığı anlamına gelmez. belkide öylesine takıldığı bir kızdır o yüzden Kuzey de görmemiş olabilir.
öyle umuyorum zaten canım Kuzeyi karalamak için söylemedim:) bana dobra biri gibi geldi ama işte yaşanan canımı sıktı sadece

Ben 2 kez gittim ikisindede pişman oldum birincisi ukala kendini birşey sanıyor bana bırkaç soru sordu hemde 60 tlydi şimdi belkide dah fazla oldu bence paran gitmesin

Ona da 2 kere gittim hiç bir dediği çıkmadı nette o kadar övüldüğü gibi deil hemde diğer falcılara göre çok daha yüksek fiyatı:))

Evet çok ukala gerçekten,ona kalsa 2016 sonuna kadar yeni biriyle tanışıyordum ve evlilik adımları atıyordum hala ortada kimse yok,kaile bile almamak gerekiyor sölediklerini,negatif sinir bozucu bi kadın,fal bitince rahatlamak bir yana resmen ağırlık çökmüştü üstüme

Teşekkürler kızlar :KK200:

bayrampaşada filiz abla var herşeyimi bildi. sevgilimle ayrı olduğumuzu ve tekrar barışacağımı soyledi bakalım bekliyorum barısacakmıyız:) ama artık evden bakmıyor internet üzerinden bakıyor. özellikle kahve falında çok iyi.

Back
X