- Emoji Skoru
- 2.420
- Puanlar
- 83
Galiba fal isi gercekten kisiden kisiye degisiyor. Kuzey de gercekten Benim favorilerimden birtanesi. Ben ekimde baktirdim bana dediki, kasim Ve aralik aylarinda konusmalar olucak kariyerin konusunda, Subatta ise net bir sekilde duycaksin, guzel bir sicrama olucak Senin icin. Tam 5 Subatta mudurum acikladiki amerikadaki sirketin denetmenligini yapacagim. zamanlamasi bile dogruydu yani . Iliskim icin dediki kasim ayinda bir iletisim olucak, daha Sonra subat Ve Mart aylari pik yapip daha Sonra evlilik surecine giriceksjn. Kasim ayinda tam bir firtinali ayrilik tartismasi yaptik. Yani iletisim oldu, Fakat subat Ve martta pik yapan birsey olmadi, gecen ay yine baktirdim Ve dediki su anda kendi yaptiklarindan pisman, kendisine ceki duzen veriyor. mart sonu Nisan basi gibi olumlu gelismeleri bekle. Aslinda ilk soyledigi ile tutarliydi. Bana demediki siz Subatta martta barisiysnz. Kuzeyin karsisina gectiginde sadece negatif olmiycaksin, tamami ile ona odaklanip soyleidklerini cook cook iyi dinleyip hatta not almalisin. Gercekten o kadar kotu bir yorumcu degil .
Evet nötr gidilmeli fala..
Bana verdiği tarih tam gününde çıkmıştı çıkar çıkmaz buraya da yazmıştım hatta ve birde karşı tarafın düşüncesiyle ilgili "hadi canım sende" dediğim bir mevzu kuzeyin anlattığı gibi olmuştu... yani adamın kurduğu cümle....