• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana kuzeyin yakın tarihleri çıktı hep bilhassa iletişim tarihi iki kez gününde çıktı üçüncü çıkarmj heycanla beklıyorum...
sen kyzey çıktı demişsin nezaman çıktı nezaman baktırmıştın...
Bu kuzey benim bildiğim çocuk mu acaba ? Nerde bakıyor ?

Melekler Kahvesi ' ndeki ki Emre hakkında bilgi vermek istiyorum 3 ay önce baktıgında muhtesem cok iyi dedıgı adam 3 ay sonra tu kaka yaptı . O anı bilmek isteyenler gitsin ama 1 ay sonrasını bile bilmiyor

Bence de tamamen enerji işi. Ben Hande'ye çok umutlanarak gitmiştim. Cafeye gidip 10 gün oncesinden randevu almıstım. Ama anlık şeyler bile tutmamıştı. Gerçi benim durum çok karışıktı. Sanırım bu yüzden falı da karıstı. Daha fal bitmeden verdigim paraya üzülmüştüm ama Hande hanımdan memnun olan çok kişi var.
Bende 5 kez gitmişimdir İstanbul'da en iyisi diyebilirim bu 5 fal içinden 1 kere 1 sapma yapar gibi oldu senin tavrın kadar fal bakanın morali arzusu da önemli bu iş fiziksel rahatlığa bakmıyor. Odaklanmak vs ... can diye biri vardı mesela 5 kez olumlu konuşan insan 6. Da tam tersini söyledi ki ben ona bu yönde veri verdim oda o olumsuz durumu kafasına göre yorumladı ki fal bakmayı sevmediğini daha önce söylemiş biriydi bana Hande nin hissiyatları çok iyi kartlara odaklandığında sorun oluyor ama motive bir şekilde hissiyatları öne çıktığında baktığında çok iyi olduğunu düşünüyorum Murat diye birine gittim net açık dı ama muhabbeti seven biri değildi iki soruyu bile zor cevapladı dedim gibi kişinin motivasyonu isteği ve sizin o insana tavrınız da önemli duygu diye biri var Yeşilköy'de iki kez gittim ilki çok iyiydi çünkü kendisi motive ve arzuluydu son gittiğimde hikayeydi istek ve arzu yoktu

Kızlar Umay Laf Cafeden ayrılmış. Nereye gittiğini bilen var mı?

Bende 5 kez gitmişimdir İstanbul'da en iyisi diyebilirim bu 5 fal içinden 1 kere 1 sapma yapar gibi oldu senin tavrın kadar fal bakanın morali arzusu da önemli bu iş fiziksel rahatlığa bakmıyor. Odaklanmak vs ... can diye biri vardı mesela 5 kez olumlu konuşan insan 6. Da tam tersini söyledi ki ben ona bu yönde veri verdim oda o olumsuz durumu kafasına göre yorumladı ki fal bakmayı sevmediğini daha önce söylemiş biriydi bana Hande nin hissiyatları çok iyi kartlara odaklandığında sorun oluyor ama motive bir şekilde hissiyatları öne çıktığında baktığında çok iyi olduğunu düşünüyorum Murat diye birine gittim net açık dı ama muhabbeti seven biri değildi iki soruyu bile zor cevapladı dedim gibi kişinin motivasyonu isteği ve sizin o insana tavrınız da önemli duygu diye biri var Yeşilköy'de iki kez gittim ilki çok iyiydi çünkü kendisi motive ve arzuluydu son gittiğimde hikayeydi istek ve arzu yoktu

Handeden ben hüç elektirik almamıştım , duygu gerçekten beni şok etmişti ama dediği hiç bir şey çıkmadı dediğiniz gibi fal işi motivasyonla çok alakalı galiba mesala bakırköyde emel gittiğimde bazen takır takır herşeyi söyler bazende hiç bişi vermeden kısa kesip gönderirdi yıllar önce umut diye birisi vardı bakırköyde o bu konuda çok istikrarlı hep aynı enerji aynı motivasyonla bakardı aynı istikrarı birde tutkuda buldum ilk baktığında çok karışık gelmişti ama çıkınca ve mantık olarakta tutarlı olunca iyice ona yöneldim fakat kimse galiba herşeyi yüzde yüz bilemiyor genel gidişat tutarlı olsada tarihlerin yada kişilerin bazen farklılık gösterdiğini gördüm zannediyorum ki falı sadece motivasyon olarak görmeli aklımızın bir köşesinde tutmalıyız çıkarsa ne ala ama fala bakıp hayati kararlar vermemek lazım

Selam kızlar, bir yanım Biriz'e git diyor, diğer yanım buradaki yorumlar kötü gitme diyor. Biriz ablaya bir ara çok giderdim, ne derse yaşardım sonraları bozdu biraz ama 3 yıl filan oldu gitmedim. Son zamanlarda giden var mı kendisine?

Çok sinirliyim kızlar. Yiğit e baktırayım dedim dün aradım hesaba pata göndermemi istedi neyse gönderdim saat 10 gibi sonra 13:00 müsaiy olurum dedi. Aradım saat 1 gibi açmadı 3te aradım açmadı vatsaptan yazıyorum acmadı aksam 6gibi aradım açmadı yine yazdım problem mi var neden cvp vermiyorsunuz diye cvp yine yok. Neyse arkadaşıma söyledim sen yaz diye yazdı ona cvp verdi parayı yatırın görüşelim yazdı. Şuan paramı alıp bana hiçbirşekilde cevap vermiyor. O kadar da arıyorum bakmıyor. Aman diyim sakın yiğite para göndermeye kalkmayın. !!!!!

Çok sinirliyim kızlar. Yiğit e baktırayım dedim dün aradım hesaba pata göndermemi istedi neyse gönderdim saat 10 gibi sonra 13:00 müsaiy olurum dedi. Aradım saat 1 gibi açmadı 3te aradım açmadı vatsaptan yazıyorum acmadı aksam 6gibi aradım açmadı yine yazdım problem mi var neden cvp vermiyorsunuz diye cvp yine yok. Neyse arkadaşıma söyledim sen yaz diye yazdı ona cvp verdi parayı yatırın görüşelim yazdı. Şuan paramı alıp bana hiçbirşekilde cevap vermiyor. O kadar da arıyorum bakmıyor. Aman diyim sakın yiğite para göndermeye kalkmayın. !!!!!
İzmir'deki Yiğit'mi? Ben geçen gün baktırdım ona parayı yatırdım 3 dk sonra ara dedi aradım baktı. Yapmaz öyle şey normalde o çocuk ama alla alla

Yigite oncleri 4 5 kez baktırdim bana da hep yatırdığım an 5 10 dk yarım saat içinde bakardı. Bir kere söylediği saatinde bakmadı 2 gun sonra bakti. Ben de whatsappdan yazmistim unuttun beni sanirim bakacaktın diye 2 kere.
Paramin uzerine yatmadi yani ve ozur diledi cok beklettim v.s diye. Genel bir yorumcu bana gore ama para alayim bakmayayim dusuncesinde biri değil. Dengesiz bir anina denk gelmis olabilirsin ama bakar diye umuyorum insallah..

Melekler Kahvesi ' ndeki ki Emre hakkında bilgi vermek istiyorum 3 ay önce baktıgında muhtesem cok iyi dedıgı adam 3 ay sonra tu kaka yaptı . O anı bilmek isteyenler gitsin ama 1 ay sonrasını bile bilmiyor

Geçen hafta baktırdım. 3 ayda bir baktırıyorum çünkü adam ben de bingo! 3. baktırışım hiç çelişmedi söyledikleriyle. bakalım geriye kalanı göriciğizzzz :)

Fal bence enerji işi. Kuzey ve handenin tarihleri bende tutuyor. Hatta mayista kuzeye fal baktirdiğimda 6'lı bir tarihte karşindakiyle yola gideceksin demişti. 6 haziranda ağvaya götürdü beni. Ama herkesin enerjisinin tuttuğu falcı başka. Bana iyi gelen falcı başkasına kötü gelebiliyor mesela

evet kuzeyin bir tarihi geçmiş yıllarda benimle de tutmuştu..

Günaydın kızlar. Bi güncelleme yapmak istiyorum bakırköy neslihan nasıldır? Benim çok oldu baktıralı fena değildi sanki ama iyi bi falcıya gitmem gerek psikolojim hiç iyi deil. Kimi önerirsiniz?

Kızlar ekside yazarlığı olan yok mu, orada birinden bahsedıyorlar İstanbul da olan. , bırı sorsa yerımıze kızmış bu kışı diye

Back
X