• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Karşı tarafın düşüncelerinden emin olmam lazım var mı kesinlikle karşı tarafın düşüncelerini doğru biliyor dediğiniz benim hakkımda ne düşündüğünü bilmem lazım

İstanbulda burda popüler olan olmayani cafede evinde bakanı suya kahveye tarota havaya bakani erkeği kadını escinseli ünlüsü ünsüzü görmediğim gitmediğim falcı kalmadı geçmişi ani bilenler oldu ama ne verdiği tarihi tutan nede geleceği bilen olmadı buna rağmen surda bir falcı var deseler gene gidicem gene cikmiycak...

Aynen Bende kqtiliyorum Ve ayni sekilde dusunuyorum. Hatta sunu ekliyorumki, gecmiste iyiler ama anda bile dogruduzgun bilgi veremiyolar.
İstanbulda burda popüler olan olmayani cafede evinde bakanı suya kahveye tarota havaya bakani erkeği kadını escinseli ünlüsü ünsüzü görmediğim gitmediğim falcı kalmadı geçmişi ani bilenler oldu ama ne verdiği tarihi tutan nede geleceği bilen olmadı buna rağmen surda bir falcı var deseler gene gidicem gene cikmiycak...
.

bende kesinlikle size katılıyorum...son 1 sene içinde gitmediğim hiçbir falcı kalmadı..en ucuzundan en pahalısına 30 tl lik mi istersin 600 tl mi dersin ..herkese gittim milyarlar da harcamışımdır. o kadar acıyorum ki...harcanan para hiçbir şey... ama ya boş yere 1 yıldır umutlanmalarım ..kendimi kandırmalarım..her baktırdığım falla kendimi biraz daha kandırdım..hala da salak gibi acaba diyorum ..adam beni aramıyor sormuor bile umrunda bile değilim ama ben bu baktırdığım fallar yuzunden hala bu işi kafamda bitiremiorum... 100 falcının da 90 u bu adamla olucak dedi... şimdi diorum ki hadi 5 tanesi tutmasa 95 i de mi tutmıcak herkes aynı seyı soluosa vardır bir bildiği....ama bu kötü kalpli insanlar umut tacirleri zaten bunu istio...sizi kandırıolar dedikleri tarih olmayınca tekrar gelin istiolar..walla falcıların şimdiki anıda yalan ..geleceği de yalan..mesela tutkunun dediği şeyleri yaşadığımı düşünüodum ama aslında o kadar soyut şeyler yaşamışım ki herkesin yaşayabileceği şeyler.. evet isim bilio şehir bilio ama bana ne faydası var ki...beni kandırdıktan sonra :(((

Keşke bu paralarla pskiyatriste gitseydim daha iyi olurdu her şey benim için...

ama son noktamı tutkuyla koydum o çok iyi dediğim adam son falında resmen o kadar saçmaladı ki.. fal bitti telefonu kapattım. kalp krizi geçiriorum sandım. bana bir önceki falında temmuz ağustos diyen adam daha bu işin 8 ayı var dedi...beyaz atlı prensin dediği adam için evlenırsen boşanırsın dedi..dedi de dedi...

diceğim şu önünüze bakın sizi gerçekten anlıorum ya çıkarsa ya bilirse ya tutarsa falan değil bu iş sadece zaman , para kaybı ve en kötüsü olmayan şeylere inanmanız. bu falcılar insanı şizofren yapıo....şizofren kafanda gerçek olmayan seylere ınanıp beklıosun :((

Aynen Bende kqtiliyorum Ve ayni sekilde dusunuyorum. Hatta sunu ekliyorumki, gecmiste iyiler ama anda bile dogruduzgun bilgi veremiyolar.

.

bende kesinlikle size katılıyorum...son 1 sene içinde gitmediğim hiçbir falcı kalmadı..en ucuzundan en pahalısına 30 tl lik mi istersin 600 tl mi dersin ..herkese gittim milyarlar da harcamışımdır. o kadar acıyorum ki...harcanan para hiçbir şey... ama ya boş yere 1 yıldır umutlanmalarım ..kendimi kandırmalarım..her baktırdığım falla kendimi biraz daha kandırdım..hala da salak gibi acaba diyorum ..adam beni aramıyor sormuor bile umrunda bile değilim ama ben bu baktırdığım fallar yuzunden hala bu işi kafamda bitiremiorum... 100 falcının da 90 u bu adamla olucak dedi... şimdi diorum ki hadi 5 tanesi tutmasa 95 i de mi tutmıcak herkes aynı seyı soluosa vardır bir bildiği....ama bu kötü kalpli insanlar umut tacirleri zaten bunu istio...sizi kandırıolar dedikleri tarih olmayınca tekrar gelin istiolar..walla falcıların şimdiki anıda yalan ..geleceği de yalan..mesela tutkunun dediği şeyleri yaşadığımı düşünüodum ama aslında o kadar soyut şeyler yaşamışım ki herkesin yaşayabileceği şeyler.. evet isim bilio şehir bilio ama bana ne faydası var ki...beni kandırdıktan sonra :KK43:((

Keşke bu paralarla pskiyatriste gitseydim daha iyi olurdu her şey benim için...

ama son noktamı tutkuyla koydum o çok iyi dediğim adam son falında resmen o kadar saçmaladı ki.. fal bitti telefonu kapattım. kalp krizi geçiriorum sandım. bana bir önceki falında temmuz ağustos diyen adam daha bu işin 8 ayı var dedi...beyaz atlı prensin dediği adam için evlenırsen boşanırsın dedi..dedi de dedi...

diceğim şu önünüze bakın sizi gerçekten anlıorum ya çıkarsa ya bilirse ya tutarsa falan değil bu iş sadece zaman , para kaybı ve en kötüsü olmayan şeylere inanmanız. bu falcılar insanı şizofren yapıo....şizofren kafanda gerçek olmayan seylere ınanıp beklıosun :KK43:(
Cok

Çok güzel aciklamissin....ben şöyle şeylerde yaşadım bur kaç arkadaş baktiriyiruz bazen içimizden birine tutuyor dedikleri bu sefer başlıyoruz yok benden enerji alamadı yok enerjimiz tutmadı yok gününde değildi lastik patladı horoz ottu kapı çaldı...bide en sevdiğim bir aya ariyacak diyor aramiyowr hani arayacakati diyorum aramayı düşünmüş vazgeçmiş diyor:) çok üzgünüm olmayacak bir hayalin peşinden kostugum icin falcilar yüzünden belki de unutacagim şeyi hep diri tuttuğum için...

aynen hayal dünyası..herif orda mutlu mesut yaşıo.. sevgilisi desen her gun bir resim paylaşıo ama bana söyledikleri ; bu iş bitmiş mayıs a esamesi bile kalmaz sevimıolar birbirlerini bu adam asıl seni sevio ...ulan herif nerde ??? adam onunla olmayı seçio işte...seven adam bir gün aramaz sormaz mı ??? böyle soruorum yok öyle değil bu adamın engelleri var ?? ne engeli allahaşkına bir watsapptan napıosun da mı diyemior ??? kafasını toplayıp sana gelicek ??? nerdeyse 1 senedir kafasını toplamasını bekliyorum ama ben beklerken yarın yeni sevgilisi instagrama kocaman tek taşını koyucak.....ben naapıcam o zaman acaba ??

Çok güzel aciklamissin....ben şöyle şeylerde yaşadım bur kaç arkadaş baktiriyiruz bazen içimizden birine tutuyor dedikleri bu sefer başlıyoruz yok benden enerji alamadı yok enerjimiz tutmadı yok gününde değildi lastik patladı horoz ottu kapı çaldı...bide en sevdiğim bir aya ariyacak diyor aramiyowr hani arayacakati diyorum aramayı düşünmüş vazgeçmiş diyor:) çok üzgünüm olmayacak bir hayalin peşinden kostugum icin falcilar yüzünden belki de unutacagim şeyi hep diri tuttuğum için...

kızlar bende sutlu kahve neslihana baktirdim. fal 9 dk sürdü. birşeyler anlattı ama hiç memnun kalmadım. ve kahve baktirdim. şöyle birşey varmış. kahvede soru soramiyormussun diğer fal çeşitlerinde sorabiliyormussun. o kadar fal baktirmisimdir böyle saçma birsey ilk defa duydum. fal baktiriyorum ama kafamda soru işaretiyle kalkiyorum. artık hanımefendi ne söylediyse 8 9 dk da o. birkaç isim söyledi bu kim şu kim diye hicbirini tanımıyorum. en yakininda akrep burcu var dedi öyle bir yakınım yok. eski sevgilinin en yakın arkadaşı su isimde biri sende taniyorsun dedi oyle bir arkadasi yok ve bende tanımıyorum. eski sevgilinle suan baglantin var ama güvenmiyorsun dedi cevap vermedim bağlantıniz yok tamemen ipler kopmuş dedi sonra. bu sekilde sacmaydi yani fal. ayrıca soruların varsa tarotta bakalim 50 tl dedi. baktirmadim tabi ki.
bir tarih verdi çıkarsa yazarım ama asla tavsiye etmiyorum. fal baktirip soru sorulmasina izin vermemek çok saçma. kendi kendime kızdım topraktan baskasina baktirmiyordum değişiklik olsun dedim keske olmasaymis çope giden 40tl :)

benjm en sevmedigim falcilardan birisidir neslihan. 1 Sefer baktirdim anida bilemedi. Tek marifeti zaten harf bilmek sehir bilmek. Sagolsun AMA
Onlari zaten Bende biliyrm. Sadece insanin psikolojisini bozar Ve hicbir soyledigi cikmadi.
Diyorum ya, kafamda halen daha bir soru var, bizdeki nasil bir enerjiymiste hicbir soylenilen bize cikmiyor? Gelecegi zaten bosverdim, su anki olan olaylari veya su anki gercekleri bilselerde bizde Bu durumlara dusmesek.

kızlar bende sutlu kahve neslihana baktirdim. fal 9 dk sürdü. birşeyler anlattı ama hiç memnun kalmadım. ve kahve baktirdim. şöyle birşey varmış. kahvede soru soramiyormussun diğer fal çeşitlerinde sorabiliyormussun. o kadar fal baktirmisimdir böyle saçma birsey ilk defa duydum. fal baktiriyorum ama kafamda soru işaretiyle kalkiyorum. artık hanımefendi ne söylediyse 8 9 dk da o. birkaç isim söyledi bu kim şu kim diye hicbirini tanımıyorum. en yakininda akrep burcu var dedi öyle bir yakınım yok. eski sevgilinin en yakın arkadaşı su isimde biri sende taniyorsun dedi oyle bir arkadasi yok ve bende tanımıyorum. eski sevgilinle suan baglantin var ama güvenmiyorsun dedi cevap vermedim bağlantıniz yok tamemen ipler kopmuş dedi sonra. bu sekilde sacmaydi yani fal. ayrıca soruların varsa tarotta bakalim 50 tl dedi. baktirmadim tabi ki.
bir tarih verdi çıkarsa yazarım ama asla tavsiye etmiyorum. fal baktirip soru sorulmasina izin vermemek çok saçma. kendi kendime kızdım topraktan baskasina baktirmiyordum değişiklik olsun dedim keske olmasaymis çope giden 40tl :)
en co

kızlar kuzey bana "bu adamın hayatında kimse yok,sen sürekli öyle olduğunu düşünüyosun, sürekli kuruntu yapıyosun" dedi. kuzey'e inanmalı mıyım bu konuda? karşı tarafın hayatında biri olup olmadığını biliyor mu sizce?

benjm en sevmedigim falcilardan birisidir neslihan. 1 Sefer baktirdim anida bilemedi. Tek marifeti zaten harf bilmek sehir bilmek. Sagolsun AMA
Onlari zaten Bende biliyrm. Sadece insanin psikolojisini bozar Ve hicbir soyledigi cikmadi.
Diyorum ya, kafamda halen daha bir soru var, bizdeki nasil bir enerjiymiste hicbir soylenilen bize cikmiyor? Gelecegi zaten bosverdim, su anki olan olaylari veya su anki gercekleri bilselerde bizde Bu durumlara dusmesek.

gerçekten neslihani tavsiye etmiyorum bakamadığı gibi kahvede soru da sorulmuyor diyor. böyle saçma birsey ilk defa duydum. fal adi üzerinde kafandaki soruları soracaksin. karşısına gec ne derse dinle kalk git yapıyor kısacası. ama bizde suç böyle insanlara para kazandiriyoruz.

kızlar kuzey bana "bu adamın hayatında kimse yok,sen sürekli öyle olduğunu düşünüyosun, sürekli kuruntu yapıyosun" dedi. kuzey'e inanmalı mıyım bu konuda? karşı tarafın hayatında biri olup olmadığını biliyor mu sizce?
seninkini bilmem ama aynı cumleyi benim icin kurdu 2 kere. hatta burayada yazmistim senin kuruntun dedi ama bana kuruntu dediği şeyler aslında değilmiş. sonradan teyit ettim. kuzey karşı tarafın hayatinda kimse olup olmadığnı bilmiyor. en fazla karı kiz var ama öylesine diyor. o konuda bende en iyi mandal toprak biliyordu şu kadar kişiyle konuşuyor v.s diye açık acik söylüyor.

seninkini bilmem ama aynı cumleyi benim icin kurdu 2 kere. hatta burayada yazmistim senin kuruntun dedi ama bana kuruntu dediği şeyler aslında değilmiş. sonradan teyit ettim. kuzey karşı tarafın hayatinda kimse olup olmadığnı bilmiyor. en fazla karı kiz var ama öylesine diyor. o konuda bende en iyi mandal toprak biliyordu şu kadar kişiyle konuşuyor v.s diye açık acik söylüyor.
bana mandal cafenin yolları gözüktü o zaman :) çok teşekkür ederim

Back
X