• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

bana mandal cafenin yolları gözüktü o zaman :) çok teşekkür ederim
rica ederim umarım sende memnun kalirsin ama bende en iyi toprak biliyor karşı tarafin hayatında ciddi ya da öylesine konuştuğu kızlari. kuzey çok pembe konustu büyük patladi bende :)

Dün mandal ada ya gittim direk hayatında duygusal ilişkisi var ama sıkıntılı dedi cat çat söylüyor kısa ama öz

kızlar kuzey bana "bu adamın hayatında kimse yok,sen sürekli öyle olduğunu düşünüyosun, sürekli kuruntu yapıyosun" dedi. kuzey'e inanmalı mıyım bu konuda? karşı tarafın hayatında biri olup olmadığını biliyor mu sizce?
Banada hep aynı cümleyi kurdu:silah:gerçek öyle değil tabiki hayatında biri var eminim:KK53: bi daha gelelim diye mi öyle sölüyolar gerçekten anlamadım ama bana hande pat diye sölemişti hakkını yiyemem

Mandal cafe topraktan bahsedilmişte. Mandal cafede bir tek adayı beğeniyordum o da artık orda degil zaten. Topraga göre benim hayatıma mayısta yeni biri giriyordu. Boğa burcu hiç alakasi yok tutmadi bende. Mayis gecti temmuzdayiz halen gelen giden yok :D

Mandal cafe topraktan bahsedilmişte. Mandal cafede bir tek adayı beğeniyordum o da artık orda degil zaten. Topraga göre benim hayatıma mayısta yeni biri giriyordu. Boğa burcu hiç alakasi yok tutmadi bende. Mayis gecti temmuzdayiz halen gelen giden yok :KK70:
mandal cafeye ada geri gelmiş. yukarıda yazıyor doktor90 adlı arkadaş bakirmis dün bilgin olsun.

Bayramdan sonra geldi 1 yıldır yokmuş bana aşk göremedi yakın zamanda yok dedi
sanırım pembeci değil ne gorurse onu söylüyor. size hayatinda da biri var dediğine göre. bende merak ettim yarın baktirabilirim.

kızlar kuzey bana "bu adamın hayatında kimse yok,sen sürekli öyle olduğunu düşünüyosun, sürekli kuruntu yapıyosun" dedi. kuzey'e inanmalı mıyım bu konuda? karşı tarafın hayatında biri olup olmadığını biliyor mu sizce?
bence kuzey biliyor okonuda enazından ne gördüyse onu söylüyor çünkü bana ben sormadan hayatında başkası var demişti işk falında bende onu samimi bulup 5kez baktırdım çünlü ben sormadan başkasını direkt söylemişti...

sanırım pembeci değil ne gorurse onu söylüyor. size hayatinda da biri var dediğine göre. bende merak ettim yarın baktirabilirim.
Şu an siz de istemiyorsunuz zaten birini dedi ki doğru kosmetik açık ama aşk görmüyorum yakında dedi diğerleri gibi hayal kurdurmadi biri çıkacak diye eskisi icin pişman olacak dedi ama zaten siz de 1 2 aya unutuyorsunuz dedi

mandal ada ve toprak randevulu mu bakıyor birde hangisini en çok tavsıye edersiniz?
ben anda iyi olan için gıtmem gerekiyor şahsen ben hayatında biri varmı sorgusuyla gidiyorum hep bazıları direkt kafamdaki düşünceyi görüp kimse yok dıyor mesela kuzeyle tutku öylesine görüştüğü birikeri var dedi ama bir haftada taksimin bütün falcılarını gezdim kimse haytaında başkası yok dedi hemde ben daha soru sormadan
yalnız eren ede çok iyi deniliyordu burda ben bi gittim ne yenisi ne eskisi hakkında hiçbişey söylemedi şimdi toprağada iyi diyorlar oda öyle çıkarsa parama acırım bakırköy bana çok ters....

toprak hayatında kaç kişi oldugunu söyledi derken ne hakkında konuştuklarınıda söyldimi

toprak mı ada mı hande miii aldatma konusunda kim iyi birine gidebilirim???

mandal ada ve toprak randevulu mu bakıyor birde hangisini en çok tavsıye edersiniz?
ben anda iyi olan için gıtmem gerekiyor şahsen ben hayatında biri varmı sorgusuyla gidiyorum hep bazıları direkt kafamdaki düşünceyi görüp kimse yok dıyor mesela kuzeyle tutku öylesine görüştüğü birikeri var dedi ama bir haftada taksimin bütün falcılarını gezdim kimse haytaında başkası yok dedi hemde ben daha soru sormadan
yalnız eren ede çok iyi deniliyordu burda ben bi gittim ne yenisi ne eskisi hakkında hiçbişey söylemedi şimdi toprağada iyi diyorlar oda öyle çıkarsa parama acırım bakırköy bana çok ters....

toprak hayatında kaç kişi oldugunu söyledi derken ne hakkında konuştuklarınıda söyldimi

toprak mı ada mı hande miii aldatma konusunda kim iyi birine gidebilirim???
Sak diye biri var diyen ada oldu toprak i ben begenmemistim elbet bisiler biliyor ama ada yi tavsiye ederim

Sak diye biri var diyen ada oldu toprak i ben begenmemistim elbet bisiler biliyor ama ada yi tavsiye ederim

işte banada ben sormadan dıycek biri lazım çok uzak gelecek soylemıyor deılmı en nefret ettiğim şey falcıda...

işte banada ben sormadan dıycek biri lazım çok uzak gelecek soylemıyor deılmı en nefret ettiğim şey falcıda...
Cok uzagi demedi agustosta eskisinden haber alabilirsin pisman olacak sana ulasabilir sen de 1 2 aya unutuyorsun dedi kardeşim da kuzenim de baktirdi onlar da memnun kaldı bayağı

@pofu @Angelwings34

Selamlar,

Forumda araştırırken adanalı eylemden çok memnun kaldıgınızı okudum, fikriniz hala aynı mı? Eğer öyleyse bana numarasını verebilir misiniz?

Çıkan fal haberlerim :)
Henüz tam netleşmese de benimki aradı bu akşam beni.
Geçen hafta Kuzey ve Neslihan bu hafta içi arayacağını söylemişti.
Bide laf cafe Cananda arayacağını söyledi ama zaman vermemişti (ki bugünde baktırdım kısa zamanı kalmış dedi 2 saat sonra aradı adam)
Neyse bahaneyle aramış ama baya konuştuk. Bakalım belki düzelir :)
Canan iyimi yorumladı falını canm begendin mi ? Bende gitmeyi düşünüyorum

@pofu @Angelwings34

Selamlar,

Forumda araştırırken adanalı eylemden çok memnun kaldıgınızı okudum, fikriniz hala aynı mı? Eğer öyleyse bana numarasını verebilir misiniz?

ben cevap verebilirim canım bu soruna ki pofuda aynı dusuncede. cunku telefonla fal başlığına yazmisti sanırım eylem hakkinda. kendisinin dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. buradan birkaç arkadaşın 500 tl sini almış sende buyu var bozdurayim sevgilin sana geri dönecek v.s diye sonra telefonlara cikmamis. falları da uzun vadede ve asıl konularda birçok kişinin cikmadi. para kazandırmaya gerek yok böyle insanları dolandiran kişilere.

Back
X