• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Gökçe'ye karşımda kişi evli olmasına rağmen nişanlı dedim yuttu ve Yok evlilik dedi sadece güldüm
Kuzey ve tutku anda daha iyiyidi, gecmiste de oyle ama gokce cok genel konusmustu, nokta atisi yoktu. Laf cafe cigdemi unutmusum o tamamen bilemedi bu arada. Telefonda bakan zeynep de tarih vermesede arayacak demisti bir ay gecti fal uzerinden. Hepsinin ortak soyledigi o kisinin cok mutsuz ve dengesiz durumda oldugu. Ne var ki mutsuz olan seven insan 4 ay beklemez aramak icin. Fala inanmayalim falsizda kalmayalim :)

Kızlar hep yorumlarımı yazdığım için yine yazayım dedim. Tutku'nın gayet iyi olduğunu düşünüyordum ki öyleydi çıkardı. Ama son 2 falı fos. Kısa aralıklarla baktırdığım için hatırlayıp durumu artık yorum yapmaya başladı gibi geliyor. Anı bile bilemiyor şu an. Ya çok yoruluyor herkese bakmaktan ya da bir zaman sonra bakamama durumuna geçiyor aynı kişiye. Bu da benim yorumumdur. Onun dışında da kimseyi bulabilmiş değilim zaten.

Bir ara buradan etiler sengul'u duymustum ama izini bulamadim. Telefonunu bilen varsa gonderebilir mi?
Denemedigim bir o kaldi heralde.

Ben Gökçe'ye karşımda kişi evli olmasına rağmen nişanlı dedim yuttu ve Yok evlilik dedi sadece güldüm
Ben de toprak'a "bu adam baskalariyla yazisiyor galiba" demistim. Yazistigi 2 kisi var ama oylesine, tek hoslandigi sensin ve max 1 vakit icinde arayacak seni demisti. Ne arayan var ne dönen. Sonra toprak'a bir daha gittim. Bu adamla ilgili dediklerin olmadi dedim.
Bazen baktirdigimiz kisi inancsiz ya da ateistse falina bakilamaz dedi. Hic anlamadim bu aciklamayi.
Oyle bir sey olabilir mi gercekten? Cok inancli erkek arkadasim icin 6 yil fal baktirdim. Ayrintilar hep cikti. Esas olay cikmadi.
Esas olayi hic beklememek lazim belkide.

Ben de toprak'a "bu adam baskalariyla yazisiyor galiba" demistim. Yazistigi 2 kisi var ama oylesine, tek hoslandigi sensin ve max 1 vakit icinde arayacak seni demisti. Ne arayan var ne dönen. Sonra toprak'a bir daha gittim. Bu adamla ilgili dediklerin olmadi dedim.
Bazen baktirdigimiz kisi inancsiz ya da ateistse falina bakilamaz dedi. Hic anlamadim bu aciklamayi.
Oyle bir sey olabilir mi gercekten? Cok inancli erkek arkadasim icin 6 yil fal baktirdim. Ayrintilar hep cikti. Esas olay cikmadi.
Hahah bahanesi cok komik bilemedim demiyorda bu falcilarin kivirma sekline de hastayim

Hande den randevu aldim bi kadin acti telefonu bi havalar bi pozlar yaptiki sormayin .ayin 8 ne randevu verdi.bu hande bu kadar yogunsa cok mu iyi biliyor ki .deneyen var mi?

Bu olay bana gokcenin falini hatirlatti kuzenim nisandan dondu.kiza demiski bu cocuk senle ciddi degil evlilik dusunmuyo. Kuzenimde demis ki biz nisandan donduk .gokcenin verdigi cevap bak iste niyetu ciddi evli adam hic nisandan donermi :))

Hande den randevu aldim bi kadin acti telefonu bi havalar bi pozlar yaptiki sormayin .ayin 8 ne randevu verdi.bu hande bu kadar yogunsa cok mu iyi biliyor ki .deneyen var mi?
Ben baktirdim son fali tamamen fiyaskoydu hiç cikmadi. Bide 3 - 4 dk falan gecikirsen de asla bakmıyor 2 saatlik yoldan geldim desen bile. Oyle de kendini beğenmiş.

Ben baktirdim son fali tamamen fiyaskoydu hiç cikmadi. Bide 3 - 4 dk falan gecikirsen de asla bakmıyor 2 saatlik yoldan geldim desen bile. Oyle de kendini beğenmiş.
Aaaa inanamiyorum telefonu acan kadin oyle bi havaliydi ki gorende kafesinde nostradamusu calistirdigini dusunur.

kızlar herkes tutkudan memnun mu? bana sadece 7-8 dk baktı... içerik de kötüydü ya.. memnun kalmadım pek. yani dedikleri olur gibi değil ya bakalım olursa yazarım.

Aaaa inanamiyorum telefonu acan kadin oyle bi havaliydi ki gorende kafesinde nostradamusu calistirdigini dusunur.
Ya sonunu genelde evlilige bağlayan biri hande. Yani baktirdigin kişi için evlilik demese bile hayatına şu zamanda biri girecek evleneceksin diyor. Bana da Haziranda ela gozlu falan biri girecek evleneceğin kişi dedi. Isle okulla ilgili de bir suru şey dedi. Çıkmadı. Benim tekrar tercih edeceğim biri degil.

Telefonu açan annesi ya da kızkardeşidir.Sayenizde paraya para demez hale geldiklerindendir o pozlar.Biz Nostradamus ya da cankurtaran muamelesi yaparak şımartıyoruz bu insanları.

Dün taksim de sarmaşık kafede hasan bey adında birine tarot falı baktırdım hiç birşey bilmiyor arkadaş tavsiyesi ile gitmiştim değmezmiş 40 tl ye bakıyor isteyene tarot isteyene kahve falı bakıyor günah parama ve zamanıma günah iyi günler

Back
X