- Emoji Skoru
- 1.044
- Puanlar
- 133
Arkadaslar ben baktırdım bugün jansete yani kötü diyemem. Enerjisi de iyi. Sonra gördüğüm kadarıyla işini sevio ve ilgilenio. Ani güzel bilio. Soru Cevap gitmio o güzel. Ama wow bu ne ya demedim. Fiyatı diğerlerine göre pahali tabi. Bana yönlendirme yapmadı onu diyim burada o muhabbet çok döndü. Kesinlikle bu iş enerji işi. Artık anladım. Bana dedi ki olumsuzu duymak İstemen güzel dedi lütfen de dedim. Başta konuştum korkuorum dedim. Arkadaşlar yani ne diyim handeye de iyi diyen var kötü diyen var. Ben asla adaletsiz hak yiyen biri deilim. Janset an da başarılı ama an da da tam bilemedikleri oldu ben yönlendirdim ama az oldu. Ben hande diycem kizacaksiniz. Ama o bana çok net dio. Hatta bazen ya olmaz bu adam diorum yok olmaz dio. Zorlama dio. Size nasıl ole olumlu konuşmuş anlamiorum bana hep olumsuz konuştu yıllarca 2013 den beri taniorum. İlk defa bu sene iyi birşeyler soledi. Hayret ettim hatta ya nasıl iyi konuştu dedim. Siz hande ye pembeci diosunuz. Yani enerji işi benceBana gelecek çıkan oldu bu sevdiğim insanın çıkacağını bildiler birisi böbrek taşı düşüreceğimi bana kimin is
ortada bir yanlış anlama var sen Tümevarım yapıyorsun o adamın seni sevdiğini nereden biliyorsun ne kadar iyi bir ilişki yaşadın ? Seven insan çat diye gider mi ! Bence sen takıntı yapmışşın ki benim başımdan da böyle bir ilşki geçti ikinci olay kime sorsam diyorsun ya o yanlış kimseye sormayacaksın ? Very vermeyeceksin ben kimseye sormuyorum .zaman a takılma falda zaman boş iş 2005 yılında fal baktırdığım dan beri çok şey çıkmıştır kafamda hiç olmamasına rağmen yurtdışına çıkma durumunu bildiler şimdiki insanın kim olduğunu bildiler Ben burada
Bırak bu ukala tavırları arada aşk olmayan bir ilşki üzerine yorum yapılmaz kadın evliyken biriyle tanışmış çocuk çekşnmiş ortada ne aşk var ne ilşki buda takıntı yapmış olay o adamın sevdiği felan yok bunun üzerine falcılara salla mutsuzluğunu falcılardan çıkar önce insan aynaya bakacak özelden mesaj at sonra bizim sorulara cevap verme yaşın kaç 19 mu