Valla zoru görünce erkekler bizi boşverip aşkı da tutkuyu da başkalarında arıyolar canım. Onlar için hiiiç mesele değil başka kadınlara alışmak. Herhangi bir kadınla ortalama bir mutluluk düzeyi tutturabilir erkekler. Bizim kadar anlam yüklemiyorlar her şeye. Eski sevgili dönebilir evet ama ben 2 yıldır burayı her gün takip ediyorum ve eski sevgilim döndü, barıştık çok mutluyuz vs yazana rastlamadım hiç. En fazla bir telefon, mesaj falan olmuştur ki eski ilişkinin devamı anlamına gelmez bu. Zaten 3-5 sene sonra adamın kafasına saksı mı düşecek de bizi sevdiğini hatırlayacak? Tekrar arar sorarsa yalnızlıktandır o. Ben 1,5 yıl boyunca aynı adam için tonlarca fal baktırdım. 1-2 kişi hariç herkes dönecek dedi. Sonradan olanları sana özelden de anlattım, foruma da yazmıştım. Şimdi gidip sorsam hala dönecek derler. Umutsuz olmam çok yerinde bir durum bence:) benim haricimde burda yazan insanlar da ztn ya benim gibi öylesine burda takılanlar, ya da Arka arkaya farklı kişilerle ilişki yaşayıp ayrılmış, bugün hala bekleme vaziyetinde olanlar. Ama 2017 baharından beri kime fal baktırsam aşk dedi mutluluk dedi. O gün hiç gelmedi

ztn gelse burda işimiz ne? Bizi mutlu edecek olan adam zaten en baştan bizi bu kadar üzmezdi, bekletmezdi. Kim ne kadar kızarsa kızsın gerçek bu. Ne zorluklara göğüs geren adamlar var dünyada. Hiç bir şey bizi bırakmalarına bahane değil üzgünüm...