• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Falcılr hakkında tartışılabilir ama bence eski erkek arkadaşları ve psikolog gibi insanın onurunu zedeleyen şeyler hoş değil erkeklere karşı boyle mi.güçlü olucağız bırda okdr erkek varki okuyan kızlar rezl olmayalım
Kusura bakma da yalancılikla ithap ediliosam iftira atiliosa derim. Özelden bana senin için takıntılı Yasemen pınar i ve Dasdar i sakin takma onlar takıntılı adam onları istemio hala gidip baktiriplar dedi. Olumsuzu duymaya tahammülleri yok dedi. Hande reklamı ymis. Sen sole ben sana tutku koray kuzey iyi demedim mi?? Ufuk iyi demedim mi neslihan iyi demedim mi nesibe abla iyi demedim Mom ahmet te iyi ama wow deil dedim. Kimse wow değil hande de değil dedim. Sadece sağlık ve iş tuttu dedim. Sende evet bana da ole demedin mi?? Bana ne hande nin reklamında o kadar müşterisi var sıra bile almak zor. Beni ne ilgilendirir hande. Sadece iyi kız dedim. Ama ahmet e de dedim. Çok sempatik iyi birisine benziyor dedim. Ne şimdi bu kadar kişinin neden reklamini yapiyim. Bak asmin e senay diye biri gelmiş onu da demedim dedim o da iyiydi fena sayılmaz dedim. Kotu konuştuğum melekler de ki çınar ve asmin emre ydi. Kimse kadar diğerleri hakkında olumsuz da konuşmadım. Hande reklamı denmesi saçma kendisi handeye kankaymis. Ben ole samimi bile deilim. Merhaba diyip oturup baktırırım. O da yılda ya 1 ya da 2 yılda 1. Madem kankasi handeymis gitsin sorun beni bak soler senede bir kere gelir ya da iki yolsa bir gelir der. Bana ne hande den ben süper de demiorum. Normal falci ama tabiki de bir cinar emre kadar kötü deil güzel bir enerjisi de var. Ama dikkat edin canım özelden iyi basliyip bile konuşan arkadaşımız sonrası da milleti kötülüyor. Senin ve Yasemin pınar için ole dedi. Birine boş boş takmışsiniz. Onları sakin takma sorumlular dedi.

Şu arkadaşın yazdıklarıyla ilgilenmeyin gerçekten. Ona göre herkes reklamcı, bi tek o değil. Üslubu zaten çok kötü. Cevap vermeye bile değmez.
Çok haklısın. Baya tuhaf kaç kişiye iyi dedim burada belki 10 tane. Kafayı handeyle bozmuş. Beni ne ilgilendirir hande 50 tl veriorum bakar. Bilir bilmez. Bildiği var bilmediği de var. Normal bir falcı benim için. Üslup zaten başlı başına kötü. Gerçi daha da bende yanıt bile yazmam gerek bile yok

Arkadaşlar lütfen kavgalarımızı özel yazışmalarda yapalım eğer çok gerekliyse. Ben burda falcılar dışında kimseyle alakalı bir şey yazmıyorum, siz de lütfen benim adımı geçirmeyin konuşmalarınızda. Ben hiç birinizle alakalı ortalık yerde bir şey yazmadım. Benim hakkımda saçma sapan konuşan kişiyi ben şikayet ettim daha önce. Başkasına ne palavra sıkıyor bilmem, bilmek de istemem.

Ben düm madam denis'e gittim sırf burda övdünüz diye ne tuaf bi kadın sevimli tatlı ama bana diyoki biri varmış falımda evleneceğim kişiymiş diyoki bana senin eskimi diyim yenimi diyim nedemek bu ya yani ben eski olsun diyince eski dönecekmiş gibi falı yönlendirecek yok yeni desem yeni gibi yönlendirecek birde 90liramı aldı terbiyesiz.

Bide böyle çın çın zile basıp duruyolar 25dkymış 90 lira ya utanmazlar sinir oldum resmen

Arkadaşlar lütfen kavgalarımızı özel yazışmalarda yapalım eğer çok gerekliyse. Ben burda falcılar dışında kimseyle alakalı bir şey yazmıyorum, siz de lütfen benim adımı geçirmeyin konuşmalarınızda. Ben hiç birinizle alakalı ortalık yerde bir şey yazmadım. Benim hakkımda saçma sapan konuşan kişiyi ben şikayet ettim daha önce. Başkasına ne palavra sıkıyor bilmem, bilmek de istemem.
İnan dedi diye uyarma istedim. . Kırmak ya da kızdırmak için denedim. Sadece bilmeniz adına dedim.. yoksa bu saatten sonra zaten cevap bile yazman cünku anladım tuhaf biri olduğunu kale almam bile. Üzgünüm tekrardan

Bide böyle çın çın zile basıp duruyolar 25dkymış 90 lira ya utanmazlar sinir oldum resmen
Bende gittim ona uzun bakmışti bana. Herkes kadar bakio biraz çevirio evet. .karısını bilmem ama kocası çok fena. Çok garip davranio.

Ben yıllar önce Nihale baktirmistim. O zaman bana ani da geleceği de baya bilmisti. O cafe kapanmış sembol Akaretler. Şimdi Telefonda mi bakio. Janset bana da ikiz çocukların olabilir dedi.
symbol beşiktaş'ta bakıyor nihal. telefonda bakıyor mu bilmiyorum ben yüzyüze baktırdım ama telefonunu da aldım.

Bana kuzry cikiyor canim , amma kendisi bile hep soyluyor birisine aevmedimse enerjim tutmadiysa ona bakamiyorum diye cunki burda bazi arkadaslra bakamamista zaten
Bana Kuzey evlencen dedi durdu bende yok dedim kaç kere gıcık oldu sanırım bana😄

Ben düm madam denis'e gittim sırf burda övdünüz diye ne tuaf bi kadın sevimli tatlı ama bana diyoki biri varmış falımda evleneceğim kişiymiş diyoki bana senin eskimi diyim yenimi diyim nedemek bu ya yani ben eski olsun diyince eski dönecekmiş gibi falı yönlendirecek yok yeni desem yeni gibi yönlendirecek birde 90liramı aldı terbiyesiz.
Neler dedi başka

Hanımlar,
reklamcı olduğundan şüpheniz olan üyeler varsa rapor edersiniz yöneticiler inceler, reklamcıysa gerekeni yapar ama topikte birbirinizi reklamcı diye itham edip ağzınıza geleni saydırarak kavga edemezsiniz, özelden birbirinizi çekiştiriyor olabilirsiniz o sizi alakadar eder lakin özel yazışmalar adı üstünde özeldir ortaya dökmeniz yasaktır.

Birinizde bana iyi bir falcı önersin ya ben söylediklerimi beğendim ama korktuğum için gidemem birdaha. Böyle varlıklarla değilde enerjiyle bakan biri olsun. Yada mahalle teyzesi varmı. Beşitaşta varmış birtane Gülşah o nasıl

merhaba yenibosnadaki kadının telefonunu verir misin rica etsem?

Üsküdardaki Arzunun numarasını bulan,baktıran oldu mu???
Safiyeye noldu?? Bu arada 2 kere yazdım buraya numarasını istedim bir taneniz de göndermedi teşekkürler kızlar 👏🏻👏🏻 !!

Üsküdardaki Arzunun numarasını bulan,baktıran oldu mu???
Safiyeye noldu?? Bu arada 2 kere yazdım buraya numarasını istedim bir taneniz de göndermedi teşekkürler kızlar 👏🏻👏🏻 !!
Ben Safiye’den memnun kalmadığım için numarasını sildim malesef:(

N
Nasil baktı peki bildi mi
[/QUOTE
Orta diyim. Bir şey vardı onu bildi. Gerisini de yarı yarıya bildi. Ama yönlendirmeye açık. Yok ole deil bole diyince biraz değiştiriyor. Bi de sana bundan da bakalım falan dedi o da 300 tl ymis. Yani bole şeyleri sevmiyorum. Sonra kocası geldi sıkıntın varsa 4 bin ya da 5 bin e çözeriz. Tanıdığım hoca var dedi. Yok ole bir param saolun lütfen dedim. Bu arada uykusuzluk sorunum vardı. Onun için dediler. Düşün yani bağlama ya da Kayıp eşya falan da değil. Ben ole bir param yok diyince kocası beni resmen kovdu. Hayatımda bole birsey yasamamisimdir. Tavır olarak çok duzgun davranmaya rağmen. Ondan dolayi bir daha gitmedim ve kimseye de tavsiye etmedim.

Bana hiç öyle bişey demedi açıkçası sadece baktı

Back
X