- Emoji Skoru
- 1.044
- Puanlar
- 133
Kusura bakma da yalancılikla ithap ediliosam iftira atiliosa derim. Özelden bana senin için takıntılı Yasemen pınar i ve Dasdar i sakin takma onlar takıntılı adam onları istemio hala gidip baktiriplar dedi. Olumsuzu duymaya tahammülleri yok dedi. Hande reklamı ymis. Sen sole ben sana tutku koray kuzey iyi demedim mi?? Ufuk iyi demedim mi neslihan iyi demedim mi nesibe abla iyi demedim Mom ahmet te iyi ama wow deil dedim. Kimse wow değil hande de değil dedim. Sadece sağlık ve iş tuttu dedim. Sende evet bana da ole demedin mi?? Bana ne hande nin reklamında o kadar müşterisi var sıra bile almak zor. Beni ne ilgilendirir hande. Sadece iyi kız dedim. Ama ahmet e de dedim. Çok sempatik iyi birisine benziyor dedim. Ne şimdi bu kadar kişinin neden reklamini yapiyim. Bak asmin e senay diye biri gelmiş onu da demedim dedim o da iyiydi fena sayılmaz dedim. Kotu konuştuğum melekler de ki çınar ve asmin emre ydi. Kimse kadar diğerleri hakkında olumsuz da konuşmadım. Hande reklamı denmesi saçma kendisi handeye kankaymis. Ben ole samimi bile deilim. Merhaba diyip oturup baktırırım. O da yılda ya 1 ya da 2 yılda 1. Madem kankasi handeymis gitsin sorun beni bak soler senede bir kere gelir ya da iki yolsa bir gelir der. Bana ne hande den ben süper de demiorum. Normal falci ama tabiki de bir cinar emre kadar kötü deil güzel bir enerjisi de var. Ama dikkat edin canım özelden iyi basliyip bile konuşan arkadaşımız sonrası da milleti kötülüyor. Senin ve Yasemin pınar için ole dedi. Birine boş boş takmışsiniz. Onları sakin takma sorumlular dedi.Falcılr hakkında tartışılabilir ama bence eski erkek arkadaşları ve psikolog gibi insanın onurunu zedeleyen şeyler hoş değil erkeklere karşı boyle mi.güçlü olucağız bırda okdr erkek varki okuyan kızlar rezl olmayalım