İstanbul;
Benim beşiktaşta olay falcı Gülşah denen kadın nasıl iyimi bilen varmı bir de ona baktırmak istiyorum randevu alamadım bir türlü yok hastayım yok bugün olmaz?
- Yenibosnada bir kadın var arkadaşımın annesi gitmiş gittim evine elinde tesbih sürekli dua okuyodu sonra geçelim içeri dedi. Geçtim yerde hamun açma tahtası, yanında küçük tüp üstünde kurşun önünde yasin-i şerif, bir defter, tesbih hem kendi başını hemde benim başıma tülbent geçirip şöyle dedi ben yıldızname bakıyorum rahat olmanı istiyorum sadece dinle dedi sonra. Her baktığında başımdan kurşun döktü kardeşim, babam, iş yerimdeki kişilere kadar isimleriyle bildi geçmişte yaşadığım en son ilişkimi bildi daha birçok şeyi bildi sonra kurşunu verdi bunu göğsünden ayırma üçgün dedi sakın dedi niye dedim korkuturlar dedi korktum biraz. 10gün sonra gel dedi ama korktuğum için gidemedim belki haftaya giderim.
- Asyam kafede Ergin var onuda çok beğendim. Çok iyiydi.
- Yaren diye bir kız var eskişehirde ama ben istanbulda baktırdım hergün açıp falını dinliyorum :))) çok değişik fal baktı
- Janset çok olumlu şeyler söyledi, anı herşeyi güzel bildi ama tabi yukarıda saydıklarımda iyi değil.
Bana yenibosnadaki kadının telefonu ve adresini gönderir misiniz rica etsem?