cok haklısın canım aslında belkide sorunumuz budur yıldız düşüklügü.. ben bir arastırayım bide bunu deneyeyim en azından param cebimde kalır:)
Serdem birsey sorabilirmiyim ?
Beni gorunce uzadi....
serdem, persia ve angelhearted bu 3 dolandirici da ayni kisidir. %99 size ovdukleri veya arastirdiklari falcilarin populer olmasi icin ortam hazirlamaya calismis.
Daha oncede soylemistim bu salak falcilar herseyi biliyorda benim onlari yakalayacagimi neden bilmiyorlar ?
serdem'im rumuzunun altında neden reklam amaçlı üyelik yazıyor sen deyince farkettim katre?
persianın mercancı oldugunu biliyorduk zaten yeni yöntemleri bu herkesi karala sonra mercan diye çık
dun usenmeyıp bahar,batu,toprak ve sengule baktırdım.
Symbol Bahar ı begenmedım sanırım kötü bir günündeydi bir daha denıycem ama kesınlıkle....
Toprak sıradan dı,
Batuyu begendım,sevımlı bır cocuk guzel ve detaylı baktı benı tatmın ettı anı guzel anlattı gelecege daır bılgıler verdı tekrar gıderım herhalde basarılıydı...
Ancak gunu kapanısı hıcbırsey ummadan gıttıgım melekler Şengül oldu.kadına helal olsun dıyım su an benım gozumde en ıyılerın arasında...
dakka 1 gol bır kartları 3 e boldu basak ıle boganın arasında kalmısın dedı kadın ben zaten şok..cok detaylı anlattı soru sormaya pek gerek kalmadı,sıkılmadan baktı,analızlerı cok cok ıyıydı.ben cok begendım...
Ha bu arada merak edenlere 3 falcıda esas oglan arıycak ama ılıskı olmayacak dedı
sengul aramayacak bıle dedı
ıstedıgım sonuc cıkmasa da sengul cok ama cok ıyıydıı...Şaşırdımmmm
elmira elmira konusunca suc oluyo alın size elmiraaa kadın gırmıs uyelık almıs 40 yıldır ona gıderım demıs,masallah gıdıldı 60 tl ler verıldı...begenılmeyınce de suc oldu ya kazen yakalamasa ne olcaktı merak edıyorum daha kac kısı gıdecektıı.........
ben şengüle 2009 da baktırmıştım, sanırım kasım filandı orda otururken bi kadın övmüştü ben ahmete gitmiştim tabi ikimizde yanlız olunca kadınla uzunca sohbet ettik.. o dediki biz şengüle geliriz hatta birazdan bi arkadasım gelecek onunla tanışcağımızı can yoldaşı olacğımızı sölemişti inanmamıştım dedi. arkadası geldi bi bey o da meth etti ama ben ahmete sıra aldığım için ona baktırmıştım. sonra bikaç gün sonra sengüle gittik. 3 arkadas. ikisi hiç beğenmedi o zaman bende beğenmemiştim. bana da dönecek bidaha arayacak ama bi cacık olmaz demişti. en çok buna üzülmüştüm ve falın geri kalanını hiç hatırlamıyorum. dediği oldu tabi.. ama en garibi suydu arkadasım hamileymiş ona gitiğimizde demişki :
sen: senin oğlun mu var
bizim kız: yoooo
sen: o zaman oğlun olcak hanede bi erkek çocuğu görüyorum
bizim kız: mümkün değil
sen: hamile olup olmadığını biliyormusun
bizim kız:değilim
sen: mayıs ayında bir hane değişikliği görüyorum ev alacaksınız
bizim kız:imkansız maddi durumumuz yeterli değil (kayınvalidesi ile oturuyor)
sen: ben öyle görüyorum mayıs ayında ya ev alıp taşıncaksın yada alacaksınız ama hane değişikliği görünüyor sana
bizim şaşkın hamileymiş 3 haftalık vebilmiyordu hamile oolduğunu sonra bi iki hafta sonra test yaptı ki hamile, oğlu oldu dünya tatlısı, ev aldı mayıs da ev bitecekti ve taşınacaktı fakat müteahhit yetiştiremedi temmuz sonunda taşındı..
ama bana ne dedi hatırlamıyorum çünkü çıkmaması için dua etmiştim sanırım e benimde istemediğim seyleri söylemişti:):)
ama ben bigün kadıköyde ppilav cafeymiş biriz hanımmış adını sanını bilmiyordum alevko söledi onu da doğrudur dedim. o zaman öylesine 3 fal manyğaı arakadas gittmiştik gene ben aranmayı bekliyodum:) x harfli birinden kısa zamanda bi haber alacaksın bi hanede oturmuş başını iki elinin arasına almış düşünüyor dedi fal bitti masaya geri döndüm ve msj geldi ve biyerlerde benim fotoğraflarımı görmüş köpürdü bağırdı çağırdı :)) ben bidaha oraya adım atmadım, muhtemelen gelecekle ilgilide bişeyler söylemiştir ama aklımda değil sadece su var aklımda suanki brlikte olduğumun baş harfini vermişti ama detay yok
amma çok yazmışım heee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?