İstanbul'da Fal - Falcılar

nerde oylee falcııııı
ama gozumden kacmadı kazen bu kactır fal bakayım dıyorsun
ben sana fal baktırmak ıstıyorum sıraya gırıyım mı

Son düzenleme:
kızlar burda fal baktırdıgım bır abla
aynaya bakıp soyluyor herşeyı.. asla vede asla tarot baktırma demıştı bana
ama ıstanbula gıttıgımde kahve ıcıp bekledıgım halde bana tarot actılar her ıkı kısıde
ben tedırgınlık hıssettım o anda.. zaten burdakı bayan soylemeden oncede tarot sevmezdım

tarot cıkıyormu yoksa cıdden lanetlı bırsey mı ?
elıne kagıtları alan ezber eden baktıgını sanıyor bu aralar.. bu cok sacmaa
neyı nasıl bılecek o kısı ?

aynayla nası baktı, bildi mi bari??

aynayla nası baktı, bildi mi bari??

aynası var hanı şu dönenlerden.. oraya bakıo ve dırekt hangı sebepten gıtmışşsen o konudan başlıyor
ınanırmısın dedıklerını cok hatırlamıyorum ama cogu şeyı bılmıştı ordan şu ana daır olanları...
gelecekte ıse bı beklentım yokk..!
zaten o da zaman vermedı bana

--------
canım rita ya bende gittim şu kurtuluştaki rita demi bodrum katında öyle ele avuca gelir hiç birşey söylemedi --anlıyomusunnnnn-- diyo devamlı :) yani ve de zaten hep sana soruyo sen cevaplıyosun üstüne para verip geliyosun :)sadeceozamn goruştugumçocuklaalakalı sen istersen eger bu çocukla evleneceksin dedi evlenecegin kişinn isminn içinde erk halfleri olacak dedi 5 6 kişilik bi ailenn çocugu olacak dedi şuanlık ole bi durum yok işte yani 3 5 şeyi biliyo gerisi muhabbet

ben de size cıvıltı cafe suna yı öneriyorum..ilk baktırdığımda dayanamyıp ağlamaya başlamıştım..hani kimselere anlatamadığınız bazı şeyler vardır ya..işte o sizin yüzünüze direkt söyleyince ister istemez etkileniyorsunuz.

sonraki gidişlerimle yanımdaki erkek ark.ımla evleniceğimi....evlendim....sonra boşanacağımı....boşandım...
vs...vs..

mercana arkadaslarım da bende telefonla baktırdık banka olarak ıs bankası bakırkoy sb vermıstı bu hafta sonu yuzyuze bır arkadasım mercana baktırmak ıstedı evınde baktı superdı
burcu ıkı uc kez gıttım hepsınde farklı sonuclar soyledı
zamanında cok gıttım sengule ama hıc cıkmadı sengul meleklerdekı bana.
bostancıdakı hatıce hanıma kuzenım yıllar once gıtmıs her soyledıgı cıkmıs ama ulasamadım bılen varsa rıca edebılırmıyım
sıvgayı merak edıyorum gıden varsa paylasırmısınız
emıneye uc kere gıttım hıc cıkmadı begenen cok var ama anlamadım
gul bana hıc cıkmadı gelecek yorumları acısından
sengul rumelıhısarındakı bırcok kısıye büyü var deyıp orda bırıyle hocam var dıye kandırıyor gozlerımle gordum sahıt oldum
elmırayı begenıyorum bana ve 10 arkadasa cıktı
benden bu kadar

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...eklook-smoothing-system-4-a.html#post16615080
Bunun geçerliliği varmı

Dün günlükde bu yazınızdan sonra

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...eklook-smoothing-system-4-a.html#post16615080

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...pair-moisturizing-treatment.html#post16614988

http://www.kadinlarkulubu.com/sampuan-sac-kremleri/406937-matrix-renk-terapisi-sac-kremi.html
3 başlık ve birine cevap yeterli değilmi:)

kızlar gittiğim falcıların bildiği şeyler oldu,iyi kötü tutturdular yada bana kendimi iyi hissettirdiler,ama benim bir durumum var ve çok değişik bişey,en yakın arkadaşlarımın ailemin bile farketmediği bişey,bu konuyu çok merak ediyorum ve henüz hiçbir falcı bunu bilemedi.hayatım buna bağlıyken hemde.bildiğiniz bi falcı varmı böyle beni şaşırtacak,gerçekten yaşadıklarımı bilecek?

senin dediğin şeyi ancak 3 harflisi olan falcılar bilir canım
hoca olacak ya da
diğerleri ise ancak yol gösterirsen soyleyebilirler belki ama oyle bişey tarotta falan cıkmaz

arkadaşlar symbol cafelerde baktırmadığım ama merak ettiğim 3kişi kaldı. 3üne de değişik zamanlarda gitmeme rağmen denk gelmedi. hep izindeydiler.
taksimdeki mehmet, beşiktaştaki nihal ve nişantaşındaki bahar.. sizce bu 3ünden hangisi?? bugüne kadar hep sizin yorumlarınız ışığında gittim ve hepsi de iyiydi. yorumlarda haklılık payı var. size güveniyorum. o para çıkacak belli ki, bari doğru yere çıksın

arkadaşlar dejavu yiğit'in söyledikleri çıkıyor mu?ona göre gidicem...

canım burda beğenenler de olmuş, ben de o zmn okurdum öyle görüp gitmiştim ama foss... hatta sevgilim yanımda ilk ve son falcıya gidişim oldu. çünlü yiğit in dediklerine çoook kızmıştı ve bilemedi de tabi(

Kızlar önceki sayfalardan birinde gördüm bu Biriz'i ama eskisi gibi arama da yapılamadığı için çok fazla detay bulamadım... Gidenler varsa yorum alabilir miyim? :26:

Son düzenleme:
Kızlar önceki sayfalardan birinde gördüm bu Biriz'i ama eskisi gibi arama da yapılamadığı için çok fazla detay bulamadım... Gidenler varsa yorum alabilir miyim? :26:

ben bugun gittim biriz hanıma ben memnun kaldım..çok doğru tespitleri var ilginç bakıor ama tarot baktırmanı tavsiye ederim..ayrıca ben durusezi sahibi biriyim kendsinden bu konu hakkında çok şey öğrendm...

neeeeeey??? elmira mı dediiin. o mu üyelik almış yazıyormuş? gitti 60 liram. bir de 100'e bakıyorum aslında ama 60 alıyorum diyor. oldu ben sana 100 vereyim sen 10 yaşındaki kardeşime aşk acısı çekiyor derdini size söyleyemiyor de.

tuzladaki suya bakan kadını merak ediyorum ben.teli olan varsa özel mesaj atabilir mi?bir arkadaşıma evleneceğini,boşanacağını falan herşeyi daha evlenmeden önce söylemiş. arkadaşım kadının izini kaybetmiş.tuzlada çok ünlüymüş.

falcolic, arkadaşlarıma sordum ama kimsede no su yok. tuzla- yaylada oturuyor. uzak değilsen orda kime sorsan evini gösterirler. ama müsait olur mu bilemem. bende niyetlendim kaç defa ama bi türlü gidemedim. aslında biraz tırsıyorumda. üç harflilerle bakıyor çünkü. benimde bir arkadaşıma 15 yıl önce evleneceğini ama kısa süreceğini söylemiş ve onada denilenler çıkmış. bulursam nosunu isteyen herkese veririm...

teşekkürler paylaşımların için.

ben birize yaklaşık 3 ay önce baktırdım. uzun bakıyor. yaklaşık 40 dk kadar baktı. o anda olanı çok iyi yorumladı. gelecek için söylediği bir şey kesin çıktı. bir tane daha var ama onu o mu yoksa aynı gün gittiğim kadın mı söyledi karıştırıyorum. şahsi fikrim ben beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…