Ona gittiğimde kötü şeyler duymak istiyordum. Ama geçmişi, anı, karşı tarafı bilmiyor, anlatmıyor bile. Kendi halinde bir senaryo uydurup hayat dersi vermeye çalışıyor. Birkaç şey bilip nokta atışı yapsa hadi neyse ama o da yok. Karşınızda biri öylece konuşuyor, enerjiyi dibe çekiyor. 35 liraydı sonra zam yapmışlar ona da şaştım kaldım. Müşterisi de oluyordu, çok garipsedimyok ya kadın tam çatlak beni bir dövmediği kaldı.sakın soru sorma,sus konuşma,yorum yapma,ben herşeyi bilirim......
gerçekten rahatsız biri.ona gittiğim için bende çok kızdım kendime haram olsun ona verdiğim para.
aynen cnm. enerji vampiri gibi kadınOna gittiğimde kötü şeyler duymak istiyordum. Ama geçmişi, anı, karşı tarafı bilmiyor, anlatmıyor bile. Kendi halinde bir senaryo uydurup hayat dersi vermeye çalışıyor. Birkaç şey bilip nokta atışı yapsa hadi neyse ama o da yok. Karşınızda biri öylece konuşuyor, enerjiyi dibe çekiyor. 35 liraydı sonra zam yapmışlar ona da şaştım kaldım. Müşterisi de oluyordu, çok garipsedim
nerdeeeeeeeeeeYokmu kızlar çıkan fal haberleriniz.
Hop birselin numarasını buldum isteyen olursa verebilirim
Bende alabilirmiiletebilir misin banada ? ve nasıl bakıyor gelecek konusunda ?
hanımlar şöyle bir karıştırayım dedim eneler sonra buluşmuşsunuzRüyamda o falcinin bana mesaj atip fal bakacagini gördüm öyle sevinçliydim ki rüyada anlatmam inş çıkar rüyam
eski üyesiniz galiba size bir soru :çıkan falcı olmuş muydu?hanımlar şöyle bir karıştırayım dedim eneler sonra buluşmuşsunuz
Yok be nerdeee bulamadık tatlım , S springwillcome ile bahsettiğimiz falcıya hala ulasamadik ne yazıkki hala bıraktığın yerdeyiz sıfır elde var sıfırhanımlar şöyle bir karıştırayım dedim eneler sonra buluşmuşsunuz
Cnm bu kadın annemlerin falcısı olabilir mi? Tarif edebilir misin? Gençte gösteriyor olabilir ama boyu kilosu(belki estetik müdahale geçirip genç kalmıştır) nereden almıştın? Bir de adını hatırlıyor musun?Seneler önce 13 sene olacak bir kadını almıştım Şirinevler’de oturuyordu sonra Hacı Sait’e oturduk kadın bana dünya şey söyledi ne diyor dedim bu kadın parama yanmıştım sonra söylediğinin her şeyini yaşamıştım
Artık biri desin çok iyi bi falcı buldum diye bu forma yazsın artıkkafayı yedik falcı ararken
Çok alıştık biz bu reklamlaraBen de bu konuda baya gezinmiştim en son bir arkadaşımın vasıtası ile telefondan bir kıza baktırdım baya şaşırttı beni bildiği şeyler doğum tarihi falan alıyor öyle bakıyor
Çok güvenimizi kırdılar çokkeşke çıksa da reklam yapsa.ben reklama karşı değilim ama boş reklam anlamsız.
11:32 de üye ol arkasindan 12:52 de hemen arkasindan şaşırtan bir falci yorumu yapÇok alıştık biz bu reklamlara
Şaşırdık mı? tabi ki hayır11:32 de üye ol arkasindan 12:52 de hemen arkasindan şaşırtan bir falci yorumu yap
Yine beni ağlarına düşürmeye çalıştılarÇok güvenimizi kırdılar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?