İstanbul'da Fal - Falcılar

Ona gittiğimde kötü şeyler duymak istiyordum. Ama geçmişi, anı, karşı tarafı bilmiyor, anlatmıyor bile. Kendi halinde bir senaryo uydurup hayat dersi vermeye çalışıyor. Birkaç şey bilip nokta atışı yapsa hadi neyse ama o da yok. Karşınızda biri öylece konuşuyor, enerjiyi dibe çekiyor. 35 liraydı sonra zam yapmışlar ona da şaştım kaldım. Müşterisi de oluyordu, çok garipsedim

aynen cnm. enerji vampiri gibi kadın

kızlar;herkes birselin nosunu istemiş. baktıran oldu mu?nasıl buldunuz?ben numarasını almıştım ama gitmedim.

Seneler önce 13 sene olacak bir kadını almıştım Şirinevler’de oturuyordu sonra Hacı Sait’e oturduk kadın bana dünya şey söyledi ne diyor dedim bu kadın parama yanmıştım sonra söylediğinin her şeyini yaşamıştım

Cnm bu kadın annemlerin falcısı olabilir mi? Tarif edebilir misin? Gençte gösteriyor olabilir ama boyu kilosu(belki estetik müdahale geçirip genç kalmıştır) nereden almıştın? Bir de adını hatırlıyor musun?

Ben de bu konuda baya gezinmiştim en son bir arkadaşımın vasıtası ile telefondan bir kıza baktırdım baya şaşırttı beni bildiği şeyler doğum tarihi falan alıyor öyle bakıyor

keşke çıksa da reklam yapsa.ben reklama karşı değilim ama boş reklam anlamsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…