cnm önerin için çok teşekkür ederim. fikrine katılıyorum olabilir.zaman buradan bana çok öneren olmuştu gerçekten iyi (insan olarak da iyi)Ben asmin Eray eger Ayhan Işık sokaktaki Eray ise denemiştim çocuk anda başarılı, bir de beyfendi; hatta o gün sadece kahve baktırmıştım sonra su baktirmadigima pişman oldum ama bir ara Istanbul a geçersem vaktim olursa o çocuk da yerinde olursa... Uzun baktırmayı düşünüyorum. Bir de Nişantaşı symbol Aykut vardı onunla aynı kıvamda bir çocuk. Bir ara Aykut u da dene. Öneririm, kahveye bakar gibi yapip su gibi akiyor. Yalniz ikisi de bana aynı şeyi söylemişti belki de zamanı gelmedi bilmiyorum gaybı elbette sadece Allah bilir de kaderdeki bazi seyler de meleklere bildiriliyor sanirim konuşmaları yakaliyorlar anladigim kadari ile ama bu iki çocuk Istanbul da o kadar kişiden sonra en begendiklerimdi cıktı mi yok belki vakti gelmedi bilmiyorum ama yani fiyatlarına göre başarılılardi. Ikisi de farkli enerjilerde. Belli. Cok fal baktirinca insan artik karşısındakinin enerjisini de çözüyor. Bazisinin enerjisi hic iyi gelmiyor, terslikler kabuslar vs... Bu fal dünyasında yalan söyleyen, paracı olan vs dolu.
Onlara bir süre sonra zaten pek yaklaşmıyorsun.
Gecen buradan bir arkadas tavsiye edince Turan Güneş Leyla yi denedim oyle degisik bir tarzı var ki kafami dağıttımneşeli çatlak bi havasi var hoşuma gitti.
Fal iste ya... O an kafan dağılıyor baktır geçip takılmamak lazim da insan bir iki gün bi takılıyor iste.
Eski nişanlın kaderinden cikmadi ise bi şekilde dönebilir hayatta herşey oluyor. Bazen de seni çok düşünüyorlar pisişik degisik halleri var ya bu bazi fal bakanların, akil okuyabiliyorlar çocuk belki o an seni düşünüyor, aniden arayacak dönecek vs diyebiliyorlar. Aslinda cocuk enerji yollarsa sen rüyanda onu görürsün, biri seni cok cok cok yogun düşünerek uyudu ise senin onu ruyanda gorme ihtimalin yukseliyor. Eger cocuk sana haksızlık yaptıysa mutlu da degilse vicdan yapıyorsa belli olmaz bu isler. Derler ya keser döner sap döner gun gelir devran döner.
Ya Allah'ın adalet terazisi farkli. Sen dışardan toz pembe görürsün ama iş başka olur. Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor biz yapsak bile...
Bu arada bu estetik olayına yaptığın yorumda inan yattığım yerden okurken gülme tuttu ilahi ya
Rica ederim canım benim, ben de sizlerden öneri alip deniyorum. Hakkinda hayırlısı olsun, bakalim Rabbimiz en son ne diyecek...cnm önerin için çok teşekkür ederim. fikrine katılıyorum olabilir.zaman buradan bana çok öneren olmuştu gerçekten iyi (insan olarak da iyi)
öbür falcıyı da deneyeceğim.çıkarsa yazarım zaten. bu turan güneş bulvarındaki leylaya bende gittim. anda iyi sayılır ama o da bak geleceğimi eski nişanlımla görmüştü.(ilginç)hayırlısı.
hepimiz için hayırlısı olsun. bolşans.Rica ederim canım benim, ben de sizlerden öneri alip deniyorum. Hakkinda hayırlısı olsun, bakalim Rabbimiz en son ne diyecek...
Evet kızlar bugün aklımda olan iki falıcıdan birini denedim.diğeri ise yerinde yoktu bu yüzden süprüz bir isim denedim onun yerine.
ilk isim şu an asmin 2 de olan eray ;ben onu uzun zamandır duyuyordum .
evet geçmişi ve anı olduğu gibi bildi.(hatta biraz ürktüm)ama sıcak kanlı ,ılımlı biri.
gelecekle ilgili maalesef iç açıcı konuşmadı ne sevgili anlamında ne de sağlık ki en kötüsü sağlık.
bana eski 20 yaşındayken nişanlandığım şu an evli ve bir çocuk sahibi olan adamla bir gelecek gördü
ve o senin son erkeğin dedi???????
bu bana saçma geldi.
bakacağız. yani büyük konuşmuyorum ama o psikopatla asla demiştim????
100tl ye çok detaylı tarot baktı. bu arada benim hiç kimsenin bilmediği hayatımla ilgili durumlarıda bildi ve bu beni biraz gerdi.
neyse 2: olarak ben aslında kapris murat için randevu almıştım ama çocuk hastalanmış gelememiş onun yerine sanırım oranın ortağıymış çatlak bir kadın baktı tasula mı öyle bir şey.yani 100tl lik kader falıymışta bilmemne.
pek beğenmedim gidecek olanlara önermem. sanırım havaya verilmiş bir para.kadın estetiklerini anlattı durdu.
oramı yaptırdım buramı gerdirdim (tabi bizim gibi enayiler varken para bol kadında)
açıkçası eray hiç işime gelmesede etkilendim.tasula boş sakın gitmeyin.
şimdi soru şu bu erayın dedikleri çıkıyor mu?
yorum yapabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
Evet eski eraymış. Bende arkadaştan öğrenmiştim. Bana uzun fal istemişsin dedi bende isterim dedim tarotun uzunun baktı sanırım yarım saat civarı baktı detaylı bakıyor. Ben randevu için aramıştım sabah gelin sırayla demişti zaten benden önce bir kişi vardı Yanlız ben çıkarken bir grup geldi Eray için sanırım 12 civarı orada oluyor. Ben 12.30 gibi gitmiştim.Asmin cafe 2 de bakıyor Eray yazmışsınız, o da mı Taksimde? Önceden randevu almamız gerekiyor mu? Bu falı bırakıp bir ara kayb olan Eray değil mi? Bi şey daha soracağım detaylı baktı yazmışsınız, eskiden uzun bakıyordu toplam kaç dakika sürdü bi fikriniz var mı?
Eraya baktıran arkadaşlar tarot mu önerirsiniz yoksa..? Bu gün gitmeyi düşünüyorum..
Aminnnn amin aminBu gün Asmin cafe Eraya baktırdım. Enerjisi güzeldi, anlatmış şekli ve net olması( yani söyledikleri 1000 bir türle yorumlanacak gibi değil) ya olumlu der ya da olumsuz. Bu sebep ile beğendim diye bilirim. Daha ireli zaman için tarih verdi. Onlar çıkarsa unutmazsam yazarım. Bu güne kadar bir sürü falcı denedim, bence bi kere de olsa denemenize değer. Tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim, hepimiz için hayırlısı olsun ve İNŞALLAH bir gün her şey o kadar güzel olsun ki fal baktırmaya hiç ama hiç ihtiyac duymayalım, aklımızın ucundan bile geçmesin
Muratcan kimMerhaba gittiniz mi muratcana
Muratcan kimkimse böyle biri hakkında bisey yazmadıki
Tamamen uydurma fallar desene.Ben not aliyorum o notlari buldum kimler kimler nelerde patlamis en muhtemel olaylari sormusum onlar bole patlamis. Bi falciya kuzenimi sordum yani evlenmesini isterim hep de dua etmisimdir onun içinben kuzenimi kiskaniyorum gbi anlatti falci bi de dedi ki bunun öyle talipleri acilacak ki bi antalya bi izmir iki tane talibi gelcek dedi sevgilisi vardi fala baktirdigim siralarda ayri zannediyordum degilmis gorusememistik epey ve eniste bey ankaralı (artık kocası) ve dedigi talipler gelemeden evlendi
Hem de nasılTamamen uydurma fallar desene.
Evet kızlar bugün aklımda olan iki falıcıdan birini denedim.diğeri ise yerinde yoktu bu yüzden süprüz bir isim denedim onun yerine.
ilk isim şu an asmin 2 de olan eray ;ben onu uzun zamandır duyuyordum .
evet geçmişi ve anı olduğu gibi bildi.(hatta biraz ürktüm)ama sıcak kanlı ,ılımlı biri.
gelecekle ilgili maalesef iç açıcı konuşmadı ne sevgili anlamında ne de sağlık ki en kötüsü sağlık.
bana eski 20 yaşındayken nişanlandığım şu an evli ve bir çocuk sahibi olan adamla bir gelecek gördü
ve o senin son erkeğin dedi???????
bu bana saçma geldi.
bakacağız. yani büyük konuşmuyorum ama o psikopatla asla demiştim????
100tl ye çok detaylı tarot baktı. bu arada benim hiç kimsenin bilmediği hayatımla ilgili durumlarıda bildi ve bu beni biraz gerdi.
neyse 2: olarak ben aslında kapris murat için randevu almıştım ama çocuk hastalanmış gelememiş onun yerine sanırım oranın ortağıymış çatlak bir kadın baktı tasula mı öyle bir şey.yani 100tl lik kader falıymışta bilmemne.
pek beğenmedim gidecek olanlara önermem. sanırım havaya verilmiş bir para.kadın estetiklerini anlattı durdu.
oramı yaptırdım buramı gerdirdim (tabi bizim gibi enayiler varken para bol kadında)
açıkçası eray hiç işime gelmesede etkilendim.tasula boş sakın gitmeyin.
şimdi soru şu bu erayın dedikleri çıkıyor mu?
yorum yapabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
cnm ben ona gitmek istemiştim ama kısmet. tasula bilmiyor ama.Erayi bilmiyorum da ben kapris murata ne zaman baktirsam memnun kaldim acikcasi, evlenecegimi, kardesimin isini yani gelecege dair bir seyleri bilmisti ama o da bir gorunup bir kaybolanlardan, en son psikolojik sorunlardan dolayi ortalarda yoktum falan demisti.Dönmüşse gideyim bir ara
yok cnm asmin 2 de.bu demirören iş merkezinin arasındaki sokaktan aşşğı iniyorsun.lokantanın üstü solda. (caminin sokağı)Evet tasula çok sallıyor. Bende asla begenmedim ama onun kızı roza fena değildir. Ben çok baktirdim ona ve baya bi bildiğinde olmuştu. Ama uzun zamandır gitmedim. Bu eray taksimin neresinde? Melekler kahvesine yakın mi
Evet tasula çok sallıyor. Bende asla begenmedim ama onun kızı roza fena değildir. Ben çok baktirdim ona ve baya bi bildiğinde olmuştu. Ama uzun zamandır gitmedim. Bu eray taksimin neresinde? Melekler kahvesine yakın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?