İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm önerin için çok teşekkür ederim. fikrine katılıyorum olabilir.zaman buradan bana çok öneren olmuştu gerçekten iyi (insan olarak da iyi)
öbür falcıyı da deneyeceğim.çıkarsa yazarım zaten. bu turan güneş bulvarındaki leylaya bende gittim. anda iyi sayılır ama o da bak geleceğimi eski nişanlımla görmüştü.(ilginç)hayırlısı.

Rica ederim canım benim, ben de sizlerden öneri alip deniyorum. Hakkinda hayırlısı olsun, bakalim Rabbimiz en son ne diyecek...

bu arada eray için geçmişte bildi diyenler çok.
Rica ederim canım benim, ben de sizlerden öneri alip deniyorum. Hakkinda hayırlısı olsun, bakalim Rabbimiz en son ne diyecek...
hepimiz için hayırlısı olsun. bolşans.

Asmin cafe 2 de bakıyor Eray yazmışsınız, o da mı Taksimde? Önceden randevu almamız gerekiyor mu? Bu falı bırakıp bir ara kayb olan Eray değil mi? Bi şey daha soracağım detaylı baktı yazmışsınız, eskiden uzun bakıyordu toplam kaç dakika sürdü bi fikriniz var mı?
Eraya baktıran arkadaşlar tarot mu önerirsiniz yoksa..? Bu gün gitmeyi düşünüyorum..

Evet eski eraymış. Bende arkadaştan öğrenmiştim. Bana uzun fal istemişsin dedi bende isterim dedim tarotun uzunun baktı sanırım yarım saat civarı baktı detaylı bakıyor. Ben randevu için aramıştım sabah gelin sırayla demişti zaten benden önce bir kişi vardı Yanlız ben çıkarken bir grup geldi Eray için sanırım 12 civarı orada oluyor. Ben 12.30 gibi gitmiştim.

Bu gün Asmin cafe Eraya baktırdım. Enerjisi güzeldi, anlatmış şekli ve net olması( yani söyledikleri 1000 bir türle yorumlanacak gibi değil) ya olumlu der ya da olumsuz. Bu sebep ile beğendim diye bilirim. Daha ireli zaman için tarih verdi. Onlar çıkarsa unutmazsam yazarım. Bu güne kadar bir sürü falcı denedim, bence bi kere de olsa denemenize değer. Tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim, hepimiz için hayırlısı olsun ve İNŞALLAH bir gün her şey o kadar güzel olsun ki fal baktırmaya hiç ama hiç ihtiyac duymayalım, aklımızın ucundan bile geçmesin

Aminnnn amin amin

Arkadaslar falcılarda hadi cikmiyo sözde onlara göre enerji degisiyo filan da onu görmeleri gerekmez miydi degisecek deselerdi madem dimi bilmiyorlar bilmiyorlalr

Ben not aliyorum o notlari buldum kimler kimler nelerde patlamis en muhtemel olaylari sormusum onlar bole patlamis. Bi falciya kuzenimi sordum yani evlenmesini isterim hep de dua etmisimdir onun için ben kuzenimi kiskaniyorum gbi anlatti falci bi de dedi ki bunun öyle talipleri acilacak ki bi antalya bi izmir iki tane talibi gelcek dedi sevgilisi vardi fala baktirdigim siralarda ayri zannediyordum degilmis gorusememistik epey ve eniste bey ankaralı (artık kocası) ve dedigi talipler gelemeden evlendi

Tamamen uydurma fallar desene.

Erayi bilmiyorum da ben kapris murata ne zaman baktirsam memnun kaldim acikcasi, evlenecegimi, kardesimin isini yani gelecege dair bir seyleri bilmisti ama o da bir gorunup bir kaybolanlardan, en son psikolojik sorunlardan dolayi ortalarda yoktum falan demisti.Dönmüşse gideyim bir ara

cnm ben ona gitmek istemiştim ama kısmet. tasula bilmiyor ama.

Evet tasula çok sallıyor. Bende asla begenmedim ama onun kızı roza fena değildir. Ben çok baktirdim ona ve baya bi bildiğinde olmuştu. Ama uzun zamandır gitmedim. Bu eray taksimin neresinde? Melekler kahvesine yakın mi

Evet tasula çok sallıyor. Bende asla begenmedim ama onun kızı roza fena değildir. Ben çok baktirdim ona ve baya bi bildiğinde olmuştu. Ama uzun zamandır gitmedim. Bu eray taksimin neresinde? Melekler kahvesine yakın mi
yok cnm asmin 2 de.bu demirören iş merkezinin arasındaki sokaktan aşşğı iniyorsun.lokantanın üstü solda. (caminin sokağı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…