İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yıllaaar önce kadıköyde falcı Nikoya gitmiştim. O dönemde o kadar alakasız şeyler söylüyor gibi gelmişti ki. Şu anda ne saçmalıyor bu diyeceksin ama gerçekleşince beni hatırlayacaksın demişti. Öyle de oldu randevu bulmak zordu Nikoya. Helal olsun ne dediyse yaşadım. Bir tane daha kadın vardı el falı bakan. Adını hatırlamıyorum. O zaman onun söyledikleri çok sinirimi bozmuştu. Bu kadar ileriyi de sallamak kolay tabi nasılsa unuturum demiştim. Ama şimdi şok oluyorum kadın her şeyi bilmiş. Bu işi hakkıyla yapan çok az kişi var maalesef

Tabii ki soylemek lazim cunku vergi de vermiyorlar ve aldiklari para yuksek, telefonda fal bakmanin emeginin tam karsiligi mi bilmiyorum 150-300 liralar, bence maksimum 100 etmeli bir fal, ortalama 15-20 dk suruyorsa.

Bana tellwe Naktanın falı da harfi harfine çıkmıştı. Sonra siteyi bıraktı hiç bir yerde bulamadım onu keşke bulabilsem

Ama şunu keşfettim ne zaman baktırdığım bir falla ilgili beklentiye girdim, umut ettim o fal gerçekleşmedi. Hangi falla ilgili amaaan bu ne saçma bir yorum anlatılanların hayatımla ilgisi yok deyip üzerine düşünmedim o fal harfi harfine çıktı. Bunun mutlaka bir açıklaması vardır tabi ama çok ilginç..

Tabii ki soylemek lazim cunku vergi de vermiyorlar ve aldiklari para yuksek, telefonda fal bakmanin emeginin tam karsiligi mi bilmiyorum 150-300 liralar, bence maksimum 100 etmeli bir fal, ortalama 15-20 dk suruyorsa.
Katılıyorum kesinlikle. Bizim kazandığımız paranın vergisi var onu hiç düşünmemiştim haklısınız

Bana tellwe Naktanın falı da harfi harfine çıkmıştı. Sonra siteyi bıraktı hiç bir yerde bulamadım onu keşke bulabilsem
Umarım bende çıkmaz onun falı çünkü söylediği birşey buradaki Zeynep de dahil olmak üzere tam tersi hemde zıttı o yüzden bilmiyorum. Hoş hepsinin söylediği benim için üzücü ama Nakta sence zihinmi okuyo ben şahsen öyle olduğunu düşünmüyorum ama baktıranlardan yorum almak isterim. Ama enerjisi çok kötü ve olumlu birşeyi bile okadar olumsuz anlatıyoki o olumlu söylediği şeyin sanki altında kalacakmışsın gibi o yüzden onun o tarzından hiç hoşlanmıyorum

Valla bana verdiği isimlerde tutmadı hatta şöyle Uğur dedi, Murat dedi, Mustafa dedi, İlker dedi, Sevda dedi bunları söyledi hiç alakası yok yani benle

Zihin okuduğunu sanmıyorum çünkü bana yaptığı yorumda hiç tanımadığım insanlardan evlerden ortamlardan bahsetmişti. O dönemde anlattıkları yaşadıklarımla ilgili olmadığı için çok önemsememiştim. Bir kaç ay sonra o insanlarla tanıştım o evleri gördüm o ortamlara girdim. Ve bunları yaşarken hatırladım yorumunda yaşadıklarımdan bahsettiğini. Ama tabi Nakta gitmişti bir daha ulaşamadım. Fal biraz da enerji işi tabi. Bence beklentiye girmemek gerçekleştiriyor olabilir. Umutlanmak beklemek sürekli yapılan yorumu kafada döndürüp dolaştırmak bir blokaj yaratıyor olabilir. Çünkü inandığım ve beklediğim hiç bir falım gerçek olmadı bu güne kadar. Önemsemediğim unuttuğum bir çok şey ise gerçekleşti. Düşünsenize 2016 yılında bir fal baktırmıştım kadıköyde kadın ilk çocuğun düşük olacak falan demişti nasıl sinirlenmiştim hayatımda biri bile yok ne evliliği ne çocuğu ne düşüğü bu kadar keskin sözlerle yorum mu yapılır diye. Hiç umursamamıştım, unutmuştum bile. Kadının yüzünü adını hiç bişeyini hatırlamıyorum. 2021 yılına geldik ve ben maalesef bunu yaşadım. Tesadüf de olabilir, hisleri kuvvetli olabilir açıklamasını bilemem ama yaşadım maalesef

Zeynep konusunda bana çıkan şeyler oldu . Ama asıl konulari tutturamiyor.
Nakta kişilik analizleri güzel begendim gelecek konusunu bilmiyorum bekleyip gorecegiz .
Telwe elifsucan kisilik analizi hisleri iyi
Medyumcetinde guzel .

Bilmiyorum bende tutmadı sırf sayıklıyor diye evet evet dedim bu defa. Geçen yol hayır dedikçe çevirmişti.
Valla bana verdiği isimlerde tutmadı hatta şöyle Uğur dedi, Murat dedi, Mustafa dedi, İlker dedi, Sevda dedi bunları söyledi hiç alakası yok yani benle
bende de Serkan mehmet ve osman dedi. Mehmet klasik olduğu için tarif istedim tarif etti o yok dedim iki tane mehmet var zaten dedi bu bahsettiğim geçen yıl Şubat ya da marttı ama hala yok öyle birileri bu defa isim vermedi ama yine anı bilemedi

Aman kaleca ya baksana Naktaya çıkıyo diyolar moralim bozuldu. iyi baktı şimdi kadın hakkını yemicem umarım çıkmaz sen denedinmi onu

Aman kaleca ya baksana Naktaya çıkıyo diyolar moralim bozuldu. iyi baktı şimdi kadın hakkını yemicem umarım çıkmaz sen denedinmi onu
Yok düşündüm de ben mail ses kaydı filan istemiyorum canlı canlı konuşmak istiyorum. Yok sevgili Heidi çıkmıyor yani bende fallar durumumdan da anlaşıldığı üzere olan umutlarıma oluyor

Yok düşündüm de ben mail ses kaydı filan istemiyorum canlı canlı konuşmak istiyorum. Yok sevgili Heidi çıkmıyor yani bende fallar durumumdan da anlaşıldığı üzere olan umutlarıma oluyor
Doğru haklısın

Evet Zeynep'e fal baktidim arkadaslar begenen nasil begendi cok merak ettim, benle ilgili anlik bir seyi bildi diyemem cunku bir sey soylemedi, anlamsiz bir cumle kurdu belki bin kere o cumleyi tekrar etti ben o cumleyi anlamadim bile ne anlama geldigini. Aklimdaki kisinin agzindan birkac sey soyledi ama bir tanesi de o anlamsiz cumleydi o yuzden ne demek istedi bilmiyorum. Birkac ongorusu oldu, bir kac isim verdi hicbirini tanimiyorum, bir isim verdi harfleri Leyla'nin tanisacaksin dedigi kisideki harflere yakin bilmiyorum tanisacagim insanda vardir belki ama bilinen genel de bir isim bu verdigi isim. Kisacasi 150lik fal degil gibi ilk izlenimim acikcasi biraz basim sisti umarim dedigi gibi "her sey cok iyi cok guzel "olur ve cok asiri sansli bir doneme girerim ama galiba herkese genelde oyle soyluyormus. Bakalim tabii konusmak icin erken, en erkeni 2 hafta olmak uzere birkac ay maksimum 5 aylik surecte birkac sey soyledi, cok nette degil. Sordgum kisiyle olumsuz gordu ki zaten ben d eolumsuz olacagini biliyorum ama once olumlu gelisme gordu sonra muallakta kalacak baskasi cikacak bu kisiyi sallayacaksin demeye getirdi :)) Bakalim cikarsa dedigi gibi yazarim mutlaka ama 3 ayda bir kullandigim fal hakkim yanmis gibi hissediyorum su anda, en azindan aklimda kalmamis oldu.

Evet çok şanslı dönem ve çok mutlu olacağız hepimiz ama hepimizde aklımızdaki kişiler dahil hepsinde büyü var inanırsak O akıldaki cümleler okuyan kişi işi ve ismi de bilmeli ama fos yani bende şahsım adına konuşuyorum. Bir de daha ilginci geçen yıl ölü doğacak dediği bebek maşallah Allah uzun ömür versin Nur topu gibi 6 aylık oldu biz bunları ses kaydı aksak ve birbirimize atsak eminim herkese hemen hemen aynı cümleler söylenmiş ve ilişkiler klasik yani söylenecek sözler de üç aşağı beş yukarı aynı ondan tutturdu diyoruz. Var mı bunların spesifik tutturduğu birşey? Çok net söyledim geçen yol defalarca kadriyeyi aradım spesifik isim veren tek falcı oydu baktırdıklarım arasında ama maalesef anı bile bilememiş kafamdakiler söylemiş. Israrla sorduğum cümle 1-1,5 ayda maalesef kafamdaki gibi değilmiş çok üzgünüm fal baktırmadan önce bir kişiye değil bir çok kişiye sorun umutlarınız boşa gitmesin. Burada adı geçen herkes defalarca denenmiştir malum

Cok arastirdim ama en begenilen Zeynep gibi duruyordu. Kurtulus Rita veya Nihal’i de dusundum ama onlar ozellikle Rita iyi degilmis galiba. Yani bilemiyorum, artik zaten ayda yilda bir baktiriyorum, baktirdigimda da terapi gibi eglence icin baktiriyorum, mesela Elif cok iyi biliyor anda ve insan iyi hissediyor falindan sonra, enerjiyi yukseltiyor. Onun gelecek cikmadigi icin anlik veya eglence icin de 300 civari vermek istemedim. Zeynep bir iki seyde sadece tutarliydi yani mantıkla kurulmus anladıgım olabilir diye gecirdigim birkac cumlesi oldu gerisi bostu, gercekten bir ara basım agrıdı tekrar cumlesinden cunku anlamı dahi yoktu. Ben de fal bakarım boyle bakalım dedigi 2-3 seyden cıkan olursa mutlaka yazarım gelip zaten, kimsenin hakkına girmek istemem. Bana büyü demedi bu arada ama çok göz var sende dedi birkaç defa

Rita bir iki şey tuttu sadece karıştırdı dedim ilk falında iyi gibiydi. Ama artık o da bozmuş hatta söyle dediniz diye düzelttim ama kıvırdı, ağız aradı benden aldığı cümleleri doldurdu falan beğenmedim ve üstelik fal bitince saygısızca pat kapattı hiç hoş dgldi ses hoparlördeydi yanımdaki arkadaşım naptı o kapattı öı diye birbirimize sorduk yok zeynep olmadı bende gol değil sırf herkes methedip diye bi şans daha verdim de onda da tutmadı sözde onun da kozları var kimsenin basına köyü birşey gelmesini istemez öyle diyo ya

Açıkçası fal gibi değildi Zeynep’in yani birkaç şey söyledi, soru sor dedi sonra ama hızlıca geçiştirdi cevaplarını, falın tamamı o anlamsız cmleyi tekrar etti maalesef. Bir daha fal baktırırsam kimi denerim hiç bilmiyorum ama Rita belki o da eski bir falcı oldugu için bir de Arzu vardı bilmiyorum o nasıl ama belki de onu denerim.

Ritayı da dene ama oda 100tane şey söylüyo Zeynep gibi ama Rita baya iyi tarifler şehirler boy posa kadar ama o 100tane şeyden 99 olumlu dedi 1tane olumsuz :) o olumlular daha ilkhaftadan patladı olumsuz içinde zaten bu falcılar diyorum ben olumsuzcular onuda Allahbilir tabi çıkarsa adlarını olumsuzu olduran falcılar koycam ya insan 99tane iyi söyleyipte 1tanesi bilemi çıkmaz Zeynep’in bana olacak dediği detayına kadar verdiği şeylerin 1tanesi bile çıkmadı en küçüğü bile

Kızlar you tube da kupa ikilisi diye bir sayfa keşfettim. Falcının adı luna sanırım . Bi kaç videosuna baktım baya güzel bakıyor kız. Olumlu olumsuz neyse anlatıyor . Siz duydunuz mu hiç ? Birebir fal baktıranınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…