İstanbul'da Fal - Falcılar

Demekki birtek benim aklıma gelmemiş bende gittiğimde exle barış ev
ah canım ya kıyamam banada exle evlilik evlenince oturcagımız evi bile tarif etti bir anlatıyorki sanki harikalae diyarındayım tabiki cıkmadı aslında baya geleni var cıkıyor diolar ama banada cıkmadı hiç biri ayrıldık

Merhaba waterlily seni iyi biliyorum eski üyelerdensin yorumların benim için önemli Naktayı neden beğenmediğini öğrenebilirmiyim. Yani bende oldukça iyi bildi durumu tamamiyle özetledi sende olan durum nedir. Gelecek vadesi çıkmaması mı yoksa anlık olarakda bilmemesimi

Evet bende merak ettim

Evet ilk falında biliyor inkar edemem ama sonra ki fallarda tamamen batırıyor ilk falında gelecek bile bildi. 3 arkadaşımda ilk falına hayran kaldı ama sonra onlardada batırdı. Gelecek ve an diğer fallarında tutmadı

Handeye yıllar önce ben de baktırmıştım aşırı kötü bir dönemimde baktırmıştım beni de harikalar diyarına götürmüştü aşırı pozitif bir faldı ama çıkmadı ,bakımdan çıkınca pembe bulutlarda geziyor giBi oluyorsun pozitif kız tatlı ama fal gerçeklik işi .

Yani kötü değil ozaman zaten ilk fallar önemli hepsi diğer fallarında saçmalıyo

Bu arada birkaç aydır o kadar çok baktırdım ki matrusqa’ya katılıyorum sanırım, hiçbiri bilemiyor. Yazmışımdır belki bir zeynep’in dediği çıktı bende detay olarak ( yani herkese yapılacak genel bir yorum değildi) o yüzden şu an için onun dediklerini bir kaale alabilirim belki. Onun da söylediği herşey çıkmadı.

Necmiye abla ile ilgili mermaid250 yardımcı olabilirmisin, mesaj yazdım 1 hafta önce ama dönüş olmadı

Kizlar Trans Zeynep iyi bakiyor mu bir de hemen arayinca bakiyor mu gun icinde o gun? Bir de fiyati nedir ne kadar anda iyi olarak telde bakan Leyla mi Zeynep mi dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…