Komplo teorisi olabilir ama bence nakta buralarda dolaşıyor :). Ben baktırdım dedikleri çıkmadı anlık karşı taraf ile ilgili doğru mu değil mi bilmiyorum.Nakta hakkinda dusunceleriniZ?
10 dk baktırsak 25 Tl alır mı acaba? :)100 TL 40 dakika civarı bakıyor.
Canım merhaba bu hangi yeliz kadıköyde falan kafelere gelip bakardı bide evinde bakardı anadolu yakasında o mu acabaZeynep 150
Idi, yeliz 75 di
Demekki birtek benim aklıma gelmemiş bende gittiğimde exle barış evHandeye verdiğin paraya, vakite yazık.! Sayısı hatırlamadığım kadar çok gittim ben ona. O kadar beni inandırdı ki barışacağımıza hala beni sevdiğine öyle emin ki sanki adamın kankası! Başka biriyle görüştüğümde bile boş yere görüşme sen dönüp dolaşıp bununla olacaksın diye diye bana kafa sıyırttı. Sonuç: adam tertemiz evlendi gitti ben hala daha birini hayatıma alamıyorum. Tam 3 seneme mal oldu Hande
ah canım ya kıyamam banada exle evlilik evlenince oturcagımız evi bile tarif etti bir anlatıyorki sanki harikalae diyarındayım tabiki cıkmadı aslında baya geleni var cıkıyor diolar ama banada cıkmadı hiç biri ayrıldıkHandeye verdiğin paraya, vakite yazık.! Sayısı hatırlamadığım kadar çok gittim ben ona. O kadar beni inandırdı ki barışacağımıza hala beni sevdiğine öyle emin ki sanki adamın kankası! Başka biriyle görüştüğümde bile boş yere görüşme sen dönüp dolaşıp bununla olacaksın diye diye bana kafa sıyırttı. Sonuç: adam tertemiz evlendi gitti ben hala daha birini hayatıma alamıyorum. Tam 3 seneme mal oldu Hande
Merhaba waterlily seni iyi biliyorum eski üyelerdensin yorumların benim için önemli Naktayı neden beğenmediğini öğrenebilirmiyim. Yani bende oldukça iyi bildi durumu tamamiyle özetledi sende olan durum nedir. Gelecek vadesi çıkmaması mı yoksa anlık olarakda bilmemesimiDeneme bile
Evet bende merak ettimMerhaba waterlily seni iyi biliyorum eski üyelerdensin yorumların benim için önemli Naktayı neden beğenmediğini öğrenebilirmiyim. Yani bende oldukça iyi bildi durumu tamamiyle özetledi sende olan durum nedir. Gelecek vadesi çıkmaması mı yoksa anlık olarakda bilmemesimi
Evet ilk falında biliyor inkar edemem ama sonra ki fallarda tamamen batırıyor ilk falında gelecek bile bildi. 3 arkadaşımda ilk falına hayran kaldı ama sonra onlardada batırdı. Gelecek ve an diğer fallarında tutmadıMerhaba waterlily seni iyi biliyorum eski üyelerdensin yorumların benim için önemli Naktayı neden beğenmediğini öğrenebilirmiyim. Yani bende oldukça iyi bildi durumu tamamiyle özetledi sende olan durum nedir. Gelecek vadesi çıkmaması mı yoksa anlık olarakda bilmemesimi
Handeye yıllar önce ben de baktırmıştım aşırı kötü bir dönemimde baktırmıştım beni de harikalar diyarına götürmüştü aşırı pozitif bir faldı ama çıkmadı ,bakımdan çıkınca pembe bulutlarda geziyor giBi oluyorsun pozitif kız tatlı ama fal gerçeklik işi .Demekki birtek benim aklıma gelmemiş bende gittiğimde exle barış ev
ah canım ya kıyamam banada exle evlilik evlenince oturcagımız evi bile tarif etti bir anlatıyorki sanki harikalae diyarındayım tabiki cıkmadı aslında baya geleni var cıkıyor diolar ama banada cıkmadı hiç biri ayrıldık
Yani kötü değil ozaman zaten ilk fallar önemli hepsi diğer fallarında saçmalıyoEvet ilk falında biliyor inkar edemem ama sonra ki fallarda tamamen batırıyor ilk falında gelecek bile bildi. 3 arkadaşımda ilk falına hayran kaldı ama sonra onlardada batırdı. Gelecek ve an diğer fallarında tutmadı
Bana ilk falı çıkmadıYani kötü değil ozaman zaten ilk fallar önemli hepsi diğer fallarında saçmalıyo
falcının adı nedir tam anlamadımİnstabramda diye birine baktırıyoruz biz ofisteki kızlarla la onlar keşfetmiş her şeyi biliyor ve çıkıyor tavsiye ederim kızlar
instegramda nerden arattınız birde kime baktırdınızİnstabramda diye birine baktırıyoruz biz ofisteki kızlarla la onlar keşfetmiş her şeyi biliyor ve çıkıyor tavsiye ederi
Evet Naktanın ilk falı efsane ama lütfen 2. Kere baktırmayınYani kötü değil ozaman zaten ilk fallar önemli hepsi diğer fallarında saçmalıyo
Mermaid bu ara pek girmiyo canım biraz işleri var ondandır cevap vermemesiNecmiye abla ile ilgili mermaid250 yardımcı olabilirmisin, mesaj yazdım 1 hafta önce ama dönüş olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?