- 23 Ağustos 2012
- 52.042
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.516
- 898
Can's Tarot benim de favorim, tutmasa bile kadin cok tatli espirili de eglencesine izliyorum. Ozel acilim yapmiyor o bir de, reklam yapma amaci da yok zevk icin yapiyor belli ki o yuzden daha cok seviyorum. Tarot Seruveni var bir de o da iyi.Naber panpalarBu kadar paralı baktırmak yeter , bugün 3 parasız önerim var:
3 kanalı da ara sıra geceleri izliyorum. 2 numaralı kanalda genel açılım olmasına rağme kişiler, burçlar acaip tutuyor benim için. Bu yüzden baktırayım dedim, özel danışmanlık da sunuyormuş. 30dklık ses kaydı göndermiş ama öyle böyle değil ağzım açık dinledim her şey mi doğru olur yani boş tek kelime yoktu. Muazzam bir faldı. %100 tavsiye ederim bu hatunu. Enerjisi de tertemiz. Sonrasında 3 soru hakkı var, ama ben kendime gelemedimkendime zor gelip soruları sordum.
İnstagramdan mesaj yazdım hemen döndü ertesi güne randevu veriyor. Youtubedan izleyin videoları uyumlanırsanız bir deneyin derim.
Heheheh bende bu ara geceleri tarot sayfalarındaki fallardayım you tube da güzel oluyor amaNaber panpalarBu kadar paralı baktırmak yeter , bugün 3 parasız önerim var:
3 kanalı da ara sıra geceleri izliyorum. 2 numaralı kanalda genel açılım olmasına rağme kişiler, burçlar acaip tutuyor benim için. Bu yüzden baktırayım dedim, özel danışmanlık da sunuyormuş. 30dklık ses kaydı göndermiş ama öyle böyle değil ağzım açık dinledim her şey mi doğru olur yani boş tek kelime yoktu. Muazzam bir faldı. %100 tavsiye ederim bu hatunu. Enerjisi de tertemiz. Sonrasında 3 soru hakkı var, ama ben kendime gelemedimkendime zor gelip soruları sordum.
İnstagramdan mesaj yazdım hemen döndü ertesi güne randevu veriyor. Youtubedan izleyin videoları uyumlanırsanız bir deneyin derim.
Trans zeynep nedir canım ? Nasıl bir fal oluyor acabaKizlar Trans Zeynep'e baktiranlara bir sey sormak istiyorum, transta karsi tarafin agzidan konusurken genelde "Sana asigim, sana asik oldum" vs gibi seyler cok soyluyor mu? Sansli donem, mutluluk falan herkese soyluyormus da acaba karsi taraf gibi konustugunda da boyle seyler cok soyluyor mu merak ettim? Anda soyledikleri genelde dogru demisler ama bilmiyorum, karsi tarafin bana asik olmasina imkan yok su anda sanki anlik da bilemedi diye dusunuyorum.
Heheheh bende bu ara geceleri tarot sayfalarındaki fallardayım you tube da güzel oluyor ama
cans tarot mu sizin baktırdığınızın adı. Bir de doğum haritanıza baktırdınız mı ? Ben ona baktırmak istiyorum da kime baktırsam bilemedim .
Evet ya bi de fal terapi gibi bişe çok hoşuma gidiyoryatağın içinde yayaılırken çok iyi oluyor :)
Can's tarot özel açılım yapmıyormuş. Ben 2 Hype Priestess'e baktırdım videolarına çok çok uyumlanıyordum gayet de memnun kaldım.
Hype Priestess’in 1-2 videosu bana da uydu gibi. Gelecek ongorusu oldu mu anlık enerjiyi mi yorumladı özel açılımda?yatağın içinde yayaılırken çok iyi oluyor :)
Can's tarot özel açılım yapmıyormuş. Ben 2 Hype Priestess'e baktırdım videolarına çok çok uyumlanıyordum gayet de memnun kaldım.
Ben onlara hiç inanmıyorum yaHype Priestess’in 1-2 videosu bana da uydu gibi. Gelecek ongorusu oldu mu anlık enerjiyi mi yorumladı özel açılımda?
Hype Priestess’in 1-2 videosu bana da uydu gibi. Gelecek ongorusu oldu mu anlık enerjiyi mi yorumladı özel açılımda?
Ben de onu sordum foruma ama emin değilim, bana karşı taraf agzından konusup sana aşığım dedi ama mümkün değil, belki de herkese aynı şeyi söylüyordur, açıkçası çok begenmedim ben.Anı öğrenmem lazım trans Zeynep nasıl geçen sene baktırdım unuttum onu
çok varlar diye belki ama duru gorusu olan anlaşılıyor az cok. Bazısı kart anlamını bile bilmiyor youtube kanal açmış işte ne düşerse 3-5 kişi özel açılıma gelir, izlenme alırım reklamdan bir şeyler kazanırım umuduyla yapıyorlar ama belli oluyor onlar.Ben onlara hiç inanmıyorum ya
Leyla'yi ben begendim, fiyati da uygunGünaydın dostlar
Burada İstanbul Leyla ile ilgili görüşlerimi paylaşmıştım
Bana özel anlamda söylediği durum gerçekleşti ,bundan dolayı kendisiyle tekrar konuşup baktırdım.yaşadığım durumu söylemedim kendisi söyledi ve birebir uyumlu bir şekilde
Ayrıca,baktırdığım ilk seferde ,kötü hissettiğimi de söyledim şaşırdı ama dün iyiydim olumsuz bir durum olmadı
İstanbul Leyla sakin sakin hanım hanımcık benim hoşuma gidiyor, fiyatı da uygun olunca arada takılıyorum öyleGünaydın dostlar
Burada İstanbul Leyla ile ilgili görüşlerimi paylaşmıştım
Bana özel anlamda söylediği durum gerçekleşti ,bundan dolayı kendisiyle tekrar konuşup baktırdım.yaşadığım durumu söylemedim kendisi söyledi ve birebir uyumlu bir şekilde
Ayrıca,baktırdığım ilk seferde ,kötü hissettiğimi de söyledim şaşırdı ama dün iyiydim olumsuz bir durum olmadı
Hakikaten sakin kadın,bu yönü güzel..bir de üslubu iyiİstanbul Leyla sakin sakin hanım hanımcık benim hoşuma gidiyor, fiyatı da uygun olunca arada takılıyorum öyle
Onunda söylediği olumlu hiçbişey çıkmıyo ne yazıkki :) sende çıkmasına şaşırdımHakikaten sakin kadın,bu yönü güzel..bir de üslubu iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?