Sevgili heıdı hanımcım merhabaOnunda söylediği olumlu hiçbişey çıkmıyo ne yazıkki :) sende çıkmasına şaşırdım
Evet uslup guzeldi, bana genel olarak bildi diyebilirim anlik durumlari ozlelike isimle ilgili nokta atisli bir sey bildi, herkese uymayan biyrsey . Isle alakali haziran ortasi bir gelisme gordu, hatta net tarig verdi yakin bir tarih yazarim. Bence is-kariyer konularinda basarili ozellikle. Ask konusunda da kotu degildi ama vade vs vermedi yeni biri gordu ve sordugum kisiden bir davranis ongordu bakalim, 1-2 noktada Zeynep'le paraleldi.İstanbul Leyla sakin sakin hanım hanımcık benim hoşuma gidiyor, fiyatı da uygun olunca arada takılıyorum öyle
Benim trans zeyneple onun fali bir konuda farklıydı da trans Zeynep karıştırdı çünkü ben birini daha soracaktım bence soracağımı anlattiEvet uslup guzeldi, bana genel olarak bildi diyebilirim anlik durumlari ozlelike isimle ilgili nokta atisli bir sey bildi, herkese uymayan biyrsey . Isle alakali haziran ortasi bir gelisme gordu, hatta net tarig verdi yakin bir tarih yazarim. Bence is-kariyer konularinda basarili ozellikle. Ask konusunda da kotu degildi ama vade vs vermedi yeni biri gordu ve sordugum kisiden bir davranis ongordu bakalim, 1-2 noktada Zeynep'le paraleldi.
Zeynep cok pahali gercekten, ozelikle bakimina gore cunku toplasan zaten 2-3 dakikasi mantikli bir sey soylemis oluyor. Gelecek konusunda bilemediklerini dusunuyorum ben de genel olarak.Benim trans zeyneple onun fali bir konuda farklıydı da trans Zeynep karıştırdı çünkü ben birini daha soracaktım bence soracağımı anlattiyalnız onu soramadım vakit kalmadı bana onu anlattı hatlar teknik arıza verdi olur böyle şeyler falda:)) 20 dakika da tamam süren bitti trans Zeynep pahali geliyor bana.
Benim kafada dumanlar çıkınca fala sarıyorum bana dingin sakin söyle kafamı dağıtacak biri lazım oluyor Leyla sakin ama cidden sakin zaten bi turan Leyla yi seviyorum harbi kadın ya o) pahalı ama arada dumanlaninca ona da sariyorum Pınar da iyi ama o da pahali bi de o hep bakmıyor onu yakalamak ooooo... ya ben fala artık beni az dağıtsın eğlence olsun modundayim gaybi Allah bilir dilerse bildirir dilerse yazdığından vazgeçer vs vs vs ondan fala odaklı yaşamak iyi değil Leyla ucuz bakiyor sakin dingin şimdi fali çıkmazsa ne yapayım kadına baktıran yesillenen benim ama kadın bence anda başarılı trans Zeynep cok tarzım değil ancak bazen çok feci karşıdakini enseliyor zaten sagolsun o hepimizin bahtını açık hersey cok guzel seni bekleyen muhtesem vs modunda ara ara birbirimize bunları yazalım kızlar belki çok fal baktirmayiz
Olabilir ama gelecege odaklanmak aslinda anlik enerjiden uzaklastiriyor, gelecek nasil olsa gelecek diyerek ana odaklanmak daha iyi. Boyle firsatlar kaciyor hayat geciyor biz falda gelecek pesindeyiz :)) Hayir bir de ciksa tamam, gelecege odaklanip, ani kacirip hayal kirikligi yasamak da cabasi. Aslinda fal baktirmak eglenceli, bazen terapi gibi olsa da zararli bir aliskanlik eger ipin ucu kaciyorsa, ayda yilda bir en iyisi.Bence daha detaycı ve olayların farkında ve hassas olan insanlar fala daha meraklı oluyorlar sanki birşeyleri bilirsek müdahale erebilirmişiz gibi .Rahat ve biraz daha farkındalık düzeyi düşük kişiler aMaaan kafasında ..
Kesinlikle katılıyorum an da kaldığın zaman herşey kendiliğinden akıyor ..Az ve öz baktığında daha çok çıkıyor o da bir gerçek ...Olabilir ama gelecege odaklanmak aslinda anlik enerjiden uzaklastiriyor, gelecek nasil olsa gelecek diyerek ana odaklanmak daha iyi. Boyle firsatlar kaciyor hayat geciyor biz falda gelecek pesindeyiz :)) Hayir bir de ciksa tamam, gelecege odaklanip, ani kacirip hayal kirikligi yasamak da cabasi. Aslinda fal baktirmak eglenceli, bazen terapi gibi olsa da zararli bir aliskanlik eger ipin ucu kaciyorsa, ayda yilda bir en iyisi.
Iclerinde Nakta, Leyla ve Zeynep'e baktirdim sadece Nakta o kadar bos ki bende bildigi hicbir sey yoktu, Zeynep ve Leyla da paraleldi bende kesinlikle benzer seyler soylediler hatta hayatima yeni girecek kisinin harfleriyle Zeynep'in soyledigi isim cok benziyor yani ayni harfler var ama Zeynep cok az ongorude bulundu, toplasan, her sey cok guzel olacak cok sansli olacaksin dahil anlayabildigim 3-4 tane sey soylemistir mantikli olarak.Ozaman kızlar size bakarsak hepsi paralel diyo. Zeynep le Leyla iki ayrı dünyaydı. Efsun ile hepsi ayrı dünyaydı. Rita ile Zeynep paraleldi biraz yani bakarsanız aslında hepsi bende farklıydı bu nasıl oluyo ben onu anlamadım kime inanmak lazım yani kimin dediğini baz almak lazım. Zeynebin aklı fikri sende dediği kişiye Leyla hayır seni düşünmüyo duygusu bile yok diyo. 3gün sonra seni seviyor çok özlemiş gelmek istiyor diyo onu geçtim iş ile ilgili bile burası çok iyi diyip diğerleri iyi değil diyolar ben anlamadım bu nasıl bişey :))) Nakta iş yerim ile ilgili burası çok iyi çok yükseleceğin biryer diyo ya zaten yükseleceğim en yüksek konumdayım ki küçük biryer ve nefret ediyorum biran önce gitmek istediğim biryer mutlu değilim. Zeynep iş için hiçbir dediği yok ben şuan buradan gitsem istediğim yere valla şunaki enerjimin %80ini geri alıcam. Yani demem oki sizde hepsi paralel bende hepsi zıt. Birde sürekli fikir değiştiriyorlar. Bana en mantıklı gelen bu arada Leyladır onu burada öneren kişide benim biliyorsunuz ama anlamadım Zeynepmi, Leylamı, Ritamı, Efsunmu, Birselmi, Naktamı, Arzumu çünkü bunların hepsi birbirinden ayrı anlık da kime inanmak lazım ben size sorsam daha iyi olucak
Leyla ne kadar bakiyorRica etsem ozrlden bana havininin numarasini atar mısınız tesekkurler
50tlLeyla ne kadar bakiyor
Bana özel mesajdan bilgisini verir msin
Bana da numara atabilir misiniz acbaaEvet uslup guzeldi, bana genel olarak bildi diyebilirim anlik durumlari ozlelike isimle ilgili nokta atisli bir sey bildi, herkese uymayan biyrsey . Isle alakali haziran ortasi bir gelisme gordu, hatta net tarig verdi yakin bir tarih yazarim. Bence is-kariyer konularinda basarili ozellikle. Ask konusunda da kotu degildi ama vade vs vermedi yeni biri gordu ve sordugum kisiden bir davranis ongordu bakalim, 1-2 noktada Zeynep'le paraleldi.
En son kahve 50 liraydı, gecen hafta baktırdım. Bir de 3lu falı varmıs kahve ve tarotla desteklediği galiba o da 70 lira civarı.Leyla ne kadar bakiyor
Notlarıma bahtımda Leyla ve Hazalda yok sanırım Havin şaşırtıcı ama çünkü onda gelecek hiç çıkmadı bende zaten çok önemli bişey değil ama saçma ötesi bişeyBende çok tuhaf bir detay çıktı kızlar ama bu böyle hiç düşündüğüm birşey değildi bu ne saçmalıyo ya ne alaka sanki derdim yok bana söylediği saçma sapan şeye bak dediğim bişey herzamanki gibi o yüzden hatırladım ama sorun şuki artık not almadığım için kim olduğunu çözemedim. Zeynep’in,Birsel’in,Efsun’un tarzı olan birşey değil. Ya Havin,Ya Hazal,Yada Leyla 3’ünden biri ama kim hatırlayamıyorum yine
Zaten hep gereksiz seyleri biliyorlar asil onemli konu yok.Notlarıma bahtımda Leyla ve Hazalda yok sanırım Havin şaşırtıcı ama çünkü onda gelecek hiç çıkmadı bende zaten çok önemli bişey değil ama saçma ötesi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?