Telefonda bakiyorLeyla sesli mesaj mi atiyor yoksa telefonla mi konusuyor
Yani benim çok kafamı karıştırdılar. Evet Necmiye abla herşeyi söyledi çok iyiydi ama gelecek konusundan saçmaladı bence önce başka dedi sonra başka dedi belki yorgunluktandır. Ama olabilir de olmayabilir de dediği için ben biraz geri durdum anlık birşey öğrenmek istemiyorum ki şuan ben zaten anlık durumları biliyorum sonuç olarak eninde sonunda böyle olacak diyorlar ama o aradaki olayı çözemiyorlar. Yani hep değişiyor benim gördüğüm durum bu hep önce örnek vereyim hep şöyle ilerler fal sana aşık gelecek-gelmez beklersin gidersin işte şöyle olmuş gelecek, başkası girer hayatına sex için takılmak içimderler, gidersin tekrar e bu iş böyle dersin sevmiyo göremiyorum der, sonra tekrar gidersin aile baskısı der, birdaha gidersin büyü yapmış derler, bir daha gidersin unutmuş derler :) ha hatta üstüne birde evlendiyse yada nişanlandıysa boşanıp gelecek derler duyduğum çevremde de kendimde de bu benim durum farklı ama tüm arkadaşlarımdan buradan duyduğum kişilerde de gerçekleşen olay bu o yüzden ben inanmıyorum hiç birine senin bildiklerini söylüyorlar. Necmiye ablada bana bişey demediki şu tarihte şöyle olursa olcak olmazsa olmucak saçma yani zaten 2olasılık olur o yüzden ben şimdilik kimseye güvenmiyorum.Edddh canim sen ve diger bilgili arkadaslar necmiye abla bi ara cok iyidi memnun kalanlar vardi su necmie abla cabuk parladi sondu memnun kalmadiniz mi acaba
Edddh canim sen ve diger bilgili arkadaslar necmiye abla bi ara cok iyidi memnun kalanlar vardi su necmie abla cabuk parladi sondu memnun kalmadiniz mi acaba
Gelecekte çıkan kimse olmadı mı sizdeHatta şimdi maillerime bakarken Naktaya baktırdığım fala baktım 9ay önce baktırmışım ve durmaların hepsi mevcutken hiçbirşey ozaman bilememiş çünkü bende ozaman bilmiyordum oysaki ozaman 1senelik mevzuymuş :) hatta söylediği hiçbirşey olmamış ve hep aynı tarih vermiş ileri tarihlere tanışacaksın dediği hiçkimseyle tanışmamışım, iş yerimi değiştireceksin iyi değil burası çık buradan demiş şimdiki falında burası çok iyi çıkma şakın demiş yani anlıcanız zihin okuyorlar sizin bilmediğiniz hiçbirşeyi söylemiyorlar bunuda söylemek istiyorum şuan dinledim böyle bazen burada yorum yapıyorum herkesten özür diliyorum çünkü unutabiliyorum biranda herşeyi bilince 1-2detay çıkınca çıktı diyebiliyoruz ama zaman geçince aslında hiçbirşeyin olmadığını farkediyoruz bilemiyorum artık falcı önermektende çekiniyorum o yüzden önermemeyi tercih ediyorum . Zaten inancım kalmadı. Ve tamamen çıkmadan artık öneride bulunmak istemiyorum
Nakta icin boyle yazilmasina cok sevindim. Gecen gün kendisine arkadasim ulasti önce o deneyecekti acayip ters bir kadin yani o enerjiden dolayi vazgecti ben de kızmıştım ben bari deniyim diye düşünüyordum iyi oldu bu yorum tesekkurler. Kizlar boyle bilgi verin nolur artik sıkıldık cikmayan fallardan, bosa verilen umitlerdenHatta şimdi maillerime bakarken Naktaya baktırdığım fala baktım 9ay önce baktırmışım ve durmaların hepsi mevcutken hiçbirşey ozaman bilememiş çünkü bende ozaman bilmiyordum oysaki ozaman 1senelik mevzuymuş :) hatta söylediği hiçbirşey olmamış ve hep aynı tarih vermiş ileri tarihlere tanışacaksın dediği hiçkimseyle tanışmamışım, iş yerimi değiştireceksin iyi değil burası çık buradan demiş şimdiki falında burası çok iyi çıkma şakın demiş yani anlıcanız zihin okuyorlar sizin bilmediğiniz hiçbirşeyi söylemiyorlar bunuda söylemek istiyorum şuan dinledim böyle bazen burada yorum yapıyorum herkesten özür diliyorum çünkü unutabiliyorum biranda herşeyi bilince 1-2detay çıkınca çıktı diyebiliyoruz ama zaman geçince aslında hiçbirşeyin olmadığını farkediyoruz bilemiyorum artık falcı önermektende çekiniyorum o yüzden önermemeyi tercih ediyorum . Zaten inancım kalmadı. Ve tamamen çıkmadan artık öneride bulunmak istemiyorum
Kim bu falci paylaşır mısınız?ÇIKAN FAL HABERİ
Herkese selam! Normalde direk reklam yapıyo damgası vuruldugu için çıkan fal haberi hiç yapmadım yıllardır.
Şimdi de burda çıkan fal haberi vermek istememin sebebi her iki taraf için de yardımcı olabilmek istemem, tabi aralarındaki enerji tutarsa.
1-2 hafta önce ben de çogu kişi gibi M Mermaid Den e anlatan whatsapp yazışmalarımız var, gerekirse bazı özel durumları sansürleyerek isteyen kişilerle veya bu kişi sayısı çok olursa adminle özel mesaj olarak da paylaşabilirim:)
Çok enteresan, hala şoktayım, ama bunca yıldır bu kadar şok eden ve ardından çok kısa zamanda falı çıkan tek falcı bana, fiyat euro bazında oldugu için pahalı evet ama kesinlikle buna degiyo, ayrıca çıkmayacak bikaç fala bu şekilde para vermektense tek bi fala bu kadar para vermeyi ben şahsen tercih ederim.
SON OLARAK TERS CEVAP YA DA REKLAM DİYİP DİREK ELEŞTİRENLERE VE BUNU KANIT (kanıttan kastım yukarda bahsettigim whatsapp mesajlarım) BİLE İSTEMEDEN YAPANLAR OLURSA HİÇ MUHATTAP ALMAYACAGIM! YA DA GEREKİRSE SADECE ADMİN İLE DE PAYLAŞABİLİRİM!
Daha önce bu topikte defalarca hakkında yazıldı ve ben de adını yazdım yukarda ama tekrar yazıyım Afrikalı Falcı ChiomaKim bu falci paylaşır mısınız?
Yani an ı bilenler de çok oldu ama gelecek hiç çıkmamıştı, bunda hem an hem gelecek süper. Sadece ilk falda bazı söyledikleri o an gelecekte gerçekleşecek gibi gözükmüyodu ve çok da kısa baktıgı için salladıgını düşünmüştüm ama nerdeyse gelecekle ilgili söyledikleri hep çıktı üstelik çok kısa zamanda. Meger nokta atışıymış, an ve gelecek de süper, ben çok memnun kaldımDaha önce bu topikte defalarca hakkında yazıldı ve ben de adını yazdım yukarda ama tekrar yazıyım Afrikalı Falcı Chioma
Geçmişten bugüne bakarsak hayır son zamanlarda bakarsak bilen çok ama ozamanlarda biliyorlardı olay farklıydı sonra durumlar terse döndü şimdi de şuanki durumları söylüyorlar yani bu durumunda terse dönüp dönmeyeceğinden Emin değilim siz karar verin bana kimse 2sene önce bu durumlar şöyle şöyle olacak demedi ama anlık durumları hep bildiler şimdiki gibi oda benim düşğncem belliki ozamanda yanlış bir düşünceye sahipmişim. 1-2kişi oldu sadece onlardan 1i yok diğeride özelliğini yitirdi bende çıkmadı. Ama bir arkadaş yazmış Rita bende çıktı diye yeni zaten en net konuşan bende oydu olumsuzdu olumlu dedikleri çıkmadı olumsuz olanda zaten onun dediği gibi ilerliyorGelecekte çıkan kimse olmadı mı sizde
Hatta şöyle bişey daha oldu Chioma ile ilgili birşey sordum bilmediğim emin olmadığım bir durum kuzen olduklarını düşündüğüm bir durumdu sonra sordum işte bunlar kuzen dedi neyse ben işin gerçeğini öğrendim kuzen değillermiş tam tersi farklı bir durum varmış ben öğrenince sor dedim nasıl bilemez mermaid ve sordu benim öğrendiğim sonucu söyledi :) sizce bu nedemek oluyo biri bana açıklasın. Yani o yüzden benim pek inancım yok baktırmıyorum da artık böyle 100lerce kişiye bakan kişilerin zaten asla bileceğini düşünmüyorum şeytani olduklarını varlıklarla baktıklarını düşünüyorum o yüzden birinin dediği gibi bize vesvese verip olumsuzları olduruyoruz galiba buda cezamı imtihanmı bilmiyorum çünkü ben bıraktım bu gördüğüm tecrübeler sonucu zaten biliyorum ben kendi hayatımı gerek yok yaniBen Chioma’yı Ocak ayından beri biliyorum ozamandan beri kendine fal baktırıyorum 1.si kendisi parayı çok sever. Ve bana baktığı fal hiçbir şekilde çıkmadı olacak dediği hiçbirşey olmadı sürekli fal değiştiren biridir ve sürekli aylık konuşur şuan yok ama önmüzdeki ay olurmu bilmiyorum. Birşey sorarsın olabilirde olmayabilir de bana ilk başta büyü var diyen kişide kendisidir hatta bunun için benden para istedi burada açıkça yazmak istiyorum ki vebale girmeyelim. Açıkça anlatıyorum ben ilk aradığımda bana x kişinin büyü yaptığını asla sevgi olmadığını heran sonuçlanabileceğini isterse bu yapılan büyüyü 1hafta içinde bozabileceğini söyledi ben inanmıyorum böyle şeylere asla ve kati arkadaşım bu Afrikalı doğal enerjiyle bakıyo var diyosa kesin vardır dedi yani güya x kişilerin birlikte olması büyü yapılmasıymış bende tamam dedim denerim kötü bişey yapmıcam eğer böyle bir şeytani bişey yaptıysa bu kişi bozsun ozaman dedim ve önce 2 hafta süre verdi geçti 1ay o geçti 3ay ve en sonunda ben zaman veremem dedi ve neymiş inanmıyomuşum da ondan olmamış mış. Bence söylediği hiçbişey çıkmadı bende üstelikte geleceğe dair hiç bişey söylemedi sen istersen olur falan. Oda anlık bakan birisi ve oda fal değiştiren birisi Yaseminede sorabilirsiniz nasıl biri olduğunu. Evet anda iyimi iyi ama oda sizin bildiğiniz dışında şeyler bilmiyo kendiside söylüyo zaten anlık durumları görebildiğini. Sana ne çıktı çok merak ettim
Ya işte dedim ya 2019da baktırdığımda dedikleri kısmen olmuş. 9ay önce baktırdığım ses kaydını bulamamıştım dinledim hiç birşey çıkmamış olmamış. En son bastırdığımda bilmiş onuda bilmiyorumNakta icin boyle yazilmasina cok sevindim. Gecen gün kendisine arkadasim ulasti önce o deneyecekti acayip ters bir kadin yani o enerjiden dolayi vazgecti ben de kızmıştım ben bari deniyim diye düşünüyordum iyi oldu bu yorum tesekkurler. Kizlar boyle bilgi verin nolur artik sıkıldık cikmayan fallardan, bosa verilen umitlerden
Ha bide şunu yaptı dediki sen İnanmıyosun yapmıcam dedi bende paramı gönder dedim zaten yarısını gönderiyormuş olsun gönder dedim işte hastayım topralayım göndericem falan dedim lanet olsun ver oradaki bir çocuğa durumu iyi olmayan bu işten böyle sıyrılıyım dedim onuda yapmadı yani o yüzden biliyomu bilmiyormu bilemem ama beni kandırdı sonuç bu. Üstelik söylediği sonuçta benim açımdan olumsuzda değil üstelik onuda söyleyeyim. Size belki doğruları söylüyordur bilmiyorum benden de para almak için beni kandırmış olabilir yada söylediğini çeviremiyor olabilir herşey olabilir. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım boyumun ölçüsünüde gerçek olmadığını da anladım. Yani Allah izin vermediği sürece kimse kimseye birşey yapamaz çözemez bozamaz burdanda bunu anladık Chiomaya teşekkür ediyorum neticede böyle şeylerin olmadığını işe yaramadığınıda göstermiş oldu bende birlkez daha doğru düşündüğümü gördüm olay buBen Chioma’yı Ocak ayından beri biliyorum ozamandan beri kendine fal baktırıyorum 1.si kendisi parayı çok sever. Ve bana baktığı fal hiçbir şekilde çıkmadı olacak dediği hiçbirşey olmadı sürekli fal değiştiren biridir ve sürekli aylık konuşur şuan yok ama önmüzdeki ay olurmu bilmiyorum. Birşey sorarsın olabilirde olmayabilir de bana ilk başta büyü var diyen kişide kendisidir hatta bunun için benden para istedi burada açıkça yazmak istiyorum ki vebale girmeyelim. Açıkça anlatıyorum ben ilk aradığımda bana x kişinin büyü yaptığını asla sevgi olmadığını heran sonuçlanabileceğini isterse bu yapılan büyüyü 1hafta içinde bozabileceğini söyledi ben inanmıyorum böyle şeylere asla ve kati arkadaşım bu Afrikalı doğal enerjiyle bakıyo var diyosa kesin vardır dedi yani güya x kişilerin birlikte olması büyü yapılmasıymış bende tamam dedim denerim kötü bişey yapmıcam eğer böyle bir şeytani bişey yaptıysa bu kişi bozsun ozaman dedim ve önce 2 hafta süre verdi geçti 1ay o geçti 3ay ve en sonunda ben zaman veremem dedi ve neymiş inanmıyomuşum da ondan olmamış mış. Bence söylediği hiçbişey çıkmadı bende üstelikte geleceğe dair hiç bişey söylemedi sen istersen olur falan. Oda anlık bakan birisi ve oda fal değiştiren birisi Yaseminede sorabilirsiniz nasıl biri olduğunu. Evet anda iyimi iyi ama oda sizin bildiğiniz dışında şeyler bilmiyo kendiside söylüyo zaten anlık durumları görebildiğini. Sana ne çıktı çok merak ettim
Olabilir enerji meselesidir, yukarda da bahsettim sanırım, özele girecegi için çok detay vermek istemiyorum burda ama hiç ihtimal vermedigim, aklımda olmayan şeyleri ve diger bazı durumlarda da an ı bildi. Hatta sadece soru cevap şeklinde çok kısa bakıyo ve an ı bile bilemedi diye M mermaid250 ye söylemiştim, hayatımda baktıdıgım en fos fal falan demiştim. Yaklaşık bi hafta on gün sonra o hiç ihtimal vermedigim şeyler ve diger bikaç ufak tefek şey çıkınca resmen hayatımın falı oldu diyebilirim:)Ben Chioma’yı Ocak ayından beri biliyorum ozamandan beri kendine fal baktırıyorum 1.si kendisi parayı çok sever. Ve bana baktığı fal hiçbir şekilde çıkmadı olacak dediği hiçbirşey olmadı sürekli fal değiştiren biridir ve sürekli aylık konuşur şuan yok ama önmüzdeki ay olurmu bilmiyorum. Birşey sorarsın olabilirde olmayabilir de bana ilk başta büyü var diyen kişide kendisidir hatta bunun için benden para istedi burada açıkça yazmak istiyorum ki vebale girmeyelim. Açıkça anlatıyorum ben ilk aradığımda bana x kişinin büyü yaptığını asla sevgi olmadığını heran sonuçlanabileceğini isterse bu yapılan büyüyü 1hafta içinde bozabileceğini söyledi ben inanmıyorum böyle şeylere asla ve kati arkadaşım bu Afrikalı doğal enerjiyle bakıyo var diyosa kesin vardır dedi yani güya x kişilerin birlikte olması büyü yapılmasıymış bende tamam dedim denerim kötü bişey yapmıcam eğer böyle bir şeytani bişey yaptıysa bu kişi bozsun ozaman dedim ve önce 2 hafta süre verdi geçti 1ay o geçti 3ay ve en sonunda ben zaman veremem dedi ve neymiş inanmıyomuşum da ondan olmamış mış. Bence söylediği hiçbişey çıkmadı bende üstelikte geleceğe dair hiç bişey söylemedi sen istersen olur falan. Oda anlık bakan birisi ve oda fal değiştiren birisi Yaseminede sorabilirsiniz nasıl biri olduğunu. Evet anda iyimi iyi ama oda sizin bildiğiniz dışında şeyler bilmiyo kendiside söylüyo zaten anlık durumları görebildiğini. Sana ne çıktı çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?