Evet oldu haziran sonu temmuz ortasi zaman verdi olursa yazarim, net bir zaman verdi ben sormamistim ustelik. Ayrica 15-20 dk icin 50 lira gayet iyi bence tellwede bile kopya yapistir fala 50 lira istiyorlar, deneyebilirsin.kariyer olarak ön görüsü falan oldu mu peki?
50 mi 70 mi? bir üye 70 demişti bana. enerjisi nasıl peki? baktırdıktan sonra negatiflik oluyor mu? belki denerim bende aylardır baktırmadım hiçEvet oldu haziran sonu temmuz ortasi zaman verdi olursa yazarim, net bir zaman verdi ben sormamistim ustelik. Ayrica 15-20 dk icin 50 lira gayet iyi bence tellwede bile kopya yapistir fala 50 lira istiyorlar, deneyebilirsin.
Oldu da döndüler..retro bitsn dicez mi :)
Zeynep bende daha kotuydu, hic tuttu diyebilecegim bir sey olmadi ama belki gelecek cikar belki bilmiyor. Iclerinde en kotu de Nakta, hem enerjisi kotu hem de bildigi bir sey yok.Ya bende leyla fos nakta bi tık daha iyi zeynep iyi birde
Tekli baktirdim 50’ydi bir de uclu fali varmis galiba tarot kahve vs karisik o 70 lira. Sakin ve kibar biri bende agirlik vs olmadi.50 mi 70 mi? bir üye 70 demişti bana. enerjisi nasıl peki? baktırdıktan sonra negatiflik oluyor mu? belki denerim bende aylardır baktırmadım hiç
Ama eğer tamamlanamamış yarım kalmış durumlar varsa geri dönüşlerde düzeltmek için şans verebilen bir durum .Merkür retrosu şu geçmişteki eskilerin yeniden mesaj atma arama vs retrosu değil miydi?O retro da arayan eskilerden hayır gelmez diyorlar
Ben de öyle duydum. Eğer bu tarz bekleyişleri olan arkadaşlar varsa hadi inşallah herkesin gönlünce olsun. Neticede yıldızların döngüsü o sırada yaydığı enerji vs de Allah'tan. Eski sevdiğini isteyene Rabbım onu versin yok ben yeni guzel talibe açığım ama eskiyle bir hesaplaşaýım içim rahatlasın diyene onu versin aman yok geçmiş geçmişte kaldı biz yeniye bakalım diyene Allahım pırıl pırıl birini versin amin amin ne diyelim kızlar Allahimizin hazinesi geniş iş isteyene iş. Bana da dua edin benim retrom da sevdigim işim olsunAma eğer tamamlanamamış yarım kalmış durumlar varsa geri dönüşlerde düzeltmek için şans verebilen bir durum .
Sevgili pembegül Hanımcım,doğru söze ne denir bilemedimBen de öyle duydum. Eğer bu tarz bekleyişleri olan arkadaşlar varsa hadi inşallah herkesin gönlünce olsun. Neticede yıldızların döngüsü o sırada yaydığı enerji vs de Allah'tan. Eski sevdiğini isteyene Rabbım onu versin yok ben yeni guzel talibe açığım ama eskiyle bir hesaplaşaýım içim rahatlasın diyene onu versin aman yok geçmiş geçmişte kaldı biz yeniye bakalım diyene Allahım pırıl pırıl birini versin amin amin ne diyelim kızlar Allahimizin hazinesi geniş iş isteyene iş. Bana da dua edin benim retrom da sevdigim işim olsunyani benim istemediğim şekilde yarım kaldı da. Benim fala sarmamın nedeni oldu Kısmet konusunda ben Allahim dan pırıl pırıl olanı istiyorum insallah hepimize falsiz musmustlu günler olur amin amin herkes sevdiğine kavuşsun ya. Zor bisey insanın aklının birinde kalması. Dilerim üzenler oldu ise hepsi ile Rabbım istiyorsanız hesaplaşmanizi içinizin rahat etmesini nasıp etsin amin ağır kul hakları bunlar
Geçen sene karantinadan önce gitmiştim. Bende işyerimin semti dışında o zamanlar bildigi hiçbişey olmadı. Buna an ve gelecek de dahilKızlar ataköydeki cansuya şans verip deneyen oldu mu? Ben sanırım 3-4 kez baktırdım. Ama anlık olarak tatmin oldum , geleceği biraz da olsa bildiği var mıdır? Şuan online da bakıyor. Bana her farklı flörtümde direk isim vererek bakıyordu. Lakin kaderin dediği adamlar hep başkasıyla evli. Yine anlıkta ona bir baktırasım var:)
Ben baktırdım beğenmedim hiç birşey tutmadıKızlar ataköydeki cansuya şans verip deneyen oldu mu? Ben sanırım 3-4 kez baktırdım. Ama anlık olarak tatmin oldum , geleceği biraz da olsa bildiği var mıdır? Şuan online da bakıyor. Bana her farklı flörtümde direk isim vererek bakıyordu. Lakin kaderin dediği adamlar hep başkasıyla evli. Yine anlıkta ona bir baktırasım var:)
benim zeynep olumluydu vade gecti :)Bende şunu merak ediyorum kızlar bu Ritanın Zeynep'in hiçmi olumlu dediği kimse yok. Hep olumlu diyenle hep olumsuz diyen olamazki herkesin ilişkisi yaşadığı durum farklı. Bazı adamlar sevsede gebersede gelmez. Bazı adamlar sevmesede menfaat çıkarı varsada gelir yani tek doğru olmadığı gib hep olumsuzda olamaz yani
Vallahi gözlerimden yaş gelecek şimdibenim zeynep olumluydu vade gecti :)
keske ciksa da hic umidim yokZeynep’in verdiği vadeler tutmaz genelde bende sadece 2 kere tuttu
Ayrıca olumlu olarak gördüğü bazı durumları da yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?