Leyla’nın numarasını alabilir miyim?
Benim gelecek anlaminda fallarim cikmiyor genelde bir tek Yeliz'in gelecek icin soyledigi kucuk bir sey oldu onun disinda telefonda baktirdigim, suya, kahveye, tarotla, isimle, anne adiyla vs vs bakan falcilarin dedigi hicbiri olmadi, onca fal baktirmama ragmen. Online falda da cogu cikmadi bir tek Elfin Demet'in ilk fali tamamen cikmisti ama onda spesifik bir konuyla gitmistim sureci anlatmisti, soyledigi gibi olmustu bir de Telwede Uyumsuzz diye bir falcinin baktigi ilk yildizname fali cikmisti, o da spesifik sordugum sorulari cevaplamisti sirayla ve 1 sene boyunca soyledigi sekilde ilerledi gercekten de.İşte bende ona şaşırıyorum belki Zeyneb’e baktırıp çıkan neredeyse burada herkes Zeynep’te hem fikir çıkıyor diye. Ama hala falcı neden aranıyor ozaman. Bende çıkmamasını bilmiyorum bazen düşüncelerimizle insanların giyimine kadar etkiliyoruz bekli bilinç altına okadar işlediki yada bir kanal açtınız ve bazı ... yüzünden tamda dediği gibi oldu bunu kimse bilemez çünkü ben geçenlerde bir abimden bunu öğrendim dediki böyle varlıklı insanlara baktırmak yapabileceğin kendine en kötü şey fal için diyo. Kanal açarsın ve duymak görmek istediğin herşeyi gösterir yaşatırlarda dedi bu senin inancınla inanmanla alakalı ama sonrasında tüm kapılarını kapatırsın bereket rızk kısmet yalan söylerler vesvese verip insanları kullanırlar birdaha şakın böyle insanlarla muhattap olma dedi bilemiyorum belki yaptırıyorlar kanallarımız çok açıldı. Ben böyle birşeye şahit olmuştum bir kadına gitmiştim bana demiştiki sana herşeyi söylettiriyim mi demişti inanmadım bekle 2gün dedi mesaj atacak konuşacaksınız ve sana herşeyi söyleyecek dediğimde ben dedimki nasıl yani peki şu nolucak dediğimde dur kızım bunu ben yaptırıcam dedi ozamana gelince konuşuruz ve yemin ediyorum ben bunu yaşadım dediği saatte mesaj ve dediği gibi buluşup o cümleleri iğrenç cümleleri duydum. Yani ben bazı insanlarla top gibi oynayabildiklerini ve etkilediklerini düşünüyorum o yüzden ben o insanlara güvenmiyorum. Kaldıki dediğim gibi Zeynep benim kaç kere Zihni’mi okudu burada arkadaşlarada anlattım ben 4 kere baktırdım test etme şansım daha iyi oldu o gün düşündüğüm şeyleri bana aynen söyledi. 1hafya sonra fikrim değişti bu sefer onları söyledi yani banada üstelik %90olumlu dediği hiçbirşeyi yaşamadım keşke yaşasaydım bende sizin gibi olumlu dönüşler Mesajlar itiraflar alsaydım ama almadım belki inancım olmadığı için olabilir
zeynep açık açık kötü şeyleri söylüyor mu ? bana öyle birisi lazım da...Şuan favorim hala zeynep , nakta da iyi fena sayilmaz .
Ya gerçekten fal inanılmaz bir kandırmaca... ama işin ilginci geçmişi isim, meslek vererek net bilip gelecekte nasıl bu kadar kötülerKızlar çıkmayan fallarla yine karşınızdayım. Burada adı geçen geçmeyen hiç bir falcıya paranızı kaptırmayın zevk için kendiniz faladdin vb uygulamalara atın emin olun onlar bile genel söylüyor o kadar para döktüklerimiz kadar kötü değillerdir
Onları ses kaydı yapıp dinlerseniz eğer ağzınızdan laf aldıklarını farkedersiniz. Genel şeyler söylüyor biz yorumlayınca ona göre ilerliyorlar. Bi de soru sorunca olabilir diyorlar ya olabilir nedir yarı yarıya zaten Ya olur Ya olmazYa gerçekten fal inanılmaz bir kandırmaca... ama işin ilginci geçmişi isim, meslek vererek net bilip gelecekte nasıl bu kadar kötülerKeşke geçmişi de bilemeseler
Haklısınız aslında. Geçen birisi bakıyordu bu çocuk sana dönecek sevgili olacaksınızdedi. E ama daha geçen gün bana başka kızları anlattı dönse bile nasıl kabul edeyim dedim. Zaten hemen kabul etmeyeceksin dediOnları ses kaydı yapıp dinlerseniz eğer ağzınızdan laf aldıklarını farkedersiniz. Genel şeyler söylüyor biz yorumlayınca ona göre ilerliyorlar. Bi de soru sorunca olabilir diyorlar ya olabilir nedir yarı yarıya zaten Ya olur Ya olmaz
Gördüğün iyi oldu, arındın temizlendin yalanlar yalanlar çevirmeceler. Aşk, iş, aile Ya grubu ne olursa olsun derdim olmasa fal baktırmam karışmışsın iyice diyor falcı bacı ama karışmasam seni aramam.Haklısınız aslında. Geçen birisi bakıyordu bu çocuk sana dönecek sevgili olacaksınızdedi. E ama daha geçen gün bana başka kızları anlattı dönse bile nasıl kabul edeyim dedim. Zaten hemen kabul etmeyeceksin dediÇevirdi lafı hemen
Sana katılıyorum kesinlikle umut tacirligi yapiyorlar zaten hayatimizda iki ihtimal var ya olur ya olmaz yani şuan fala verdigim parayla keske baska bir sey yapsaydim.Yıllardır hayatıma kim girse beni onla evlendirdiler (sonuç: adamlar sonra evlendi ama başkasıyla) seni seviyor, gelecek, bi yolunuz var, vb ne diyorlarsa yalan. Sevse niye gitsin? Hadi ben ayrılmış olayım sevse neden işin ucunu bıraksın? Daha neler neler var. Anahtar işi ayrı bir garip anahtar diyince herkes ev, araba alabilir değil mi? En azından Ümit ettirme kardeşim alacak var almayacak var! Arabam var dersen “He evdir o zaman” yargı hazır zaten. Böyle diyene evim de var diyin o zaman taşınacaksın. Klasik artık bunlar
Ben de aynı şekilde falcı, hacı, hoca gezdiğim falları biriktirseydim. İşte yalan söylemeseler canım yanmıcak bu kadar bilmiyorsan bilmiyorum de. En acısı da bir çoğunun çoluğu çocuğu var. Bnm çocuğum olsa önce yaptığım her hata ondan çıkar diye düşünürdüm ki inançlı olsalar bunu düşünürler zatenSana katılıyorum kesinlikle umut tacirligi yapiyorlar zaten hayatimizda iki ihtimal var ya olur ya olmaz yani şuan fala verdigim parayla keske baska bir sey yapsaydim.
Sadece siz değilYa kızlar yine sormak istiyorum bu ara enerjisel olarak sıkıntılı günlermi ben böyle sürekli huzursuzum ve rüya görüyorum kabus nedenini bilen varmı
Bende ruya cok goruyorum sanki ruyayi yasiyor gibiyim şu dönenYa kızlar yine sormak istiyorum bu ara enerjisel olarak sıkıntılı günlermi ben böyle sürekli huzursuzum ve rüya görüyorum kabus nedenini bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?