İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim gelecek anlaminda fallarim cikmiyor genelde bir tek Yeliz'in gelecek icin soyledigi kucuk bir sey oldu onun disinda telefonda baktirdigim, suya, kahveye, tarotla, isimle, anne adiyla vs vs bakan falcilarin dedigi hicbiri olmadi, onca fal baktirmama ragmen. Online falda da cogu cikmadi bir tek Elfin Demet'in ilk fali tamamen cikmisti ama onda spesifik bir konuyla gitmistim sureci anlatmisti, soyledigi gibi olmustu bir de Telwede Uyumsuzz diye bir falcinin baktigi ilk yildizname fali cikmisti, o da spesifik sordugum sorulari cevaplamisti sirayla ve 1 sene boyunca soyledigi sekilde ilerledi gercekten de.

Ya gerçekten fal inanılmaz bir kandırmaca... ama işin ilginci geçmişi isim, meslek vererek net bilip gelecekte nasıl bu kadar kötüler Keşke geçmişi de bilemeseler

Ya gerçekten fal inanılmaz bir kandırmaca... ama işin ilginci geçmişi isim, meslek vererek net bilip gelecekte nasıl bu kadar kötüler Keşke geçmişi de bilemeseler
Onları ses kaydı yapıp dinlerseniz eğer ağzınızdan laf aldıklarını farkedersiniz. Genel şeyler söylüyor biz yorumlayınca ona göre ilerliyorlar. Bi de soru sorunca olabilir diyorlar ya olabilir nedir yarı yarıya zaten Ya olur Ya olmaz

Haklısınız aslında. Geçen birisi bakıyordu bu çocuk sana dönecek sevgili olacaksınızdedi. E ama daha geçen gün bana başka kızları anlattı dönse bile nasıl kabul edeyim dedim. Zaten hemen kabul etmeyeceksin dedi Çevirdi lafı hemen

Buraya yazın baktırıp kafanız karışıp inanıp o şekilde yoracağınıza , her olumlu sonuca inanmayın, irdeleyin ne dedi de ne çıktı diye, her yoruma da inanmayın buralarda kendileri de gezdiği için. İsmi lazım değil bi falcıyı aradım kadınlar kulübüne bak hep olumlu yorumlar var bnm için dedi düşünün siz gerisini. Üstüne basa basa sorduğum soru seminerim nasıl geçecek olumlu idi herkeste. Ama daha semineri yapmadan aksilik çıktı ve seminerimi sunamıyorum!!! Ben bunu yazdıktan sonra okuyan ve kendini uyanık sanan falcılar diyecek ki işinle ilgili sorun yaşayacaksın, yemezler. Geçen yıl burdan biri falı bıraktım diye tepkiliydi bana çünkü yine sonu hüsrandı, yeniden başladım bakın sonu yine hüsran. Daha evvel de oldu birkaç kez bu şekilde hüsran asla ve asla şunlara para kaptırmayın ben helal etmiyorum şahsen, çıksın yani bnm alın teriyle kazandığım para onlardan. He diyeceksiniz nefes harcadı(?) yalan söyledi bacım yalanla kazandı o parayı helal edemem. BİLMİYORUM de çok mu zor? Bilmiyorum diyince buradan müşteri kazanamıyor musun? Bırak bilmiyorum de helal kazan!

Gördüğün iyi oldu, arındın temizlendin yalanlar yalanlar çevirmeceler. Aşk, iş, aile Ya grubu ne olursa olsun derdim olmasa fal baktırmam karışmışsın iyice diyor falcı bacı ama karışmasam seni aramam.

Ya kızlar ben yazıyorum buraya açık açık benim yazdığımı ekran resmî atabilirsiniz samimi olduğunuz falcı varsa hakkımda iftira atıp sizi yine kandırabilirler. Ben olaylarımı anlatıp neyin çıkıp neyin çıkmadığını da yazarım da falcılar okuduğu için yazmıyorum ama çıkmadığını belirtin. Çıkmayan fallarda falcınıza Msj atın bildirin bi rahatsız edin ben etmedim pişmanım. Umutlarımızı çaluyorlar ya Allah da onları bildiği gibi yapsın, gerçi Allahtan korksalar böyle yapmazlar orası ayrı ama rabbim korkana filan bakmaz ilahi adalet diyorum!

Yıllardır hayatıma kim girse beni onla evlendirdiler (sonuç: adamlar sonra evlendi ama başkasıyla) seni seviyor, gelecek, bi yolunuz var, vb ne diyorlarsa yalan. Sevse niye gitsin? Hadi ben ayrılmış olayım sevse neden işin ucunu bıraksın? Daha neler neler var. Anahtar işi ayrı bir garip anahtar diyince herkes ev, araba alabilir değil mi? En azından Ümit ettirme kardeşim alacak var almayacak var! Arabam var dersen “He evdir o zaman” yargı hazır zaten. Böyle diyene evim de var diyin o zaman taşınacaksın. Klasik artık bunlar

Sana katılıyorum kesinlikle umut tacirligi yapiyorlar zaten hayatimizda iki ihtimal var ya olur ya olmaz yani şuan fala verdigim parayla keske baska bir sey yapsaydim.

Sana katılıyorum kesinlikle umut tacirligi yapiyorlar zaten hayatimizda iki ihtimal var ya olur ya olmaz yani şuan fala verdigim parayla keske baska bir sey yapsaydim.
Ben de aynı şekilde falcı, hacı, hoca gezdiğim falları biriktirseydim. İşte yalan söylemeseler canım yanmıcak bu kadar bilmiyorsan bilmiyorum de. En acısı da bir çoğunun çoluğu çocuğu var. Bnm çocuğum olsa önce yaptığım her hata ondan çıkar diye düşünürdüm ki inançlı olsalar bunu düşünürler zaten

Ya kızlar yine sormak istiyorum bu ara enerjisel olarak sıkıntılı günlermi ben böyle sürekli huzursuzum ve rüya görüyorum kabus nedenini bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…